Jump to content

vrouwvanjinx

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About vrouwvanjinx

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoihoi, Paar weekies geleden dus mijn eerste space cake gebakken, na hier eerst de kunst afgekeken te hebben Voor iemand die zelf niet rookt, of van plan is ook maar iets van die cake te eten, een leuke uitdaging Eerst dacht ik iets van 25 gram te hebben gebruik, echter bij het nawegen van de zak met knipafval bleek dit een gram of 16/17 te zijn. Wel echt goed afval, geen fan leaves , en met veel thc. Gelukkig viel de cake in goede aarde....Jinx heeft er heel wat afgesnurkt....na dat ie de koelkast geplunderd had Deze week wil ik nog een cake bakken, maar dan met een gram of 25/30, van hetzelfde knipafval Ik heb bij het maken van de cake fotootjes gemaakt, wel leuk voor hier hoop ik. Opvallend was overigens wel dat toen ik het knip afval uitperste (na het pruttelen), dat er toch teveel boter achterbleef op de blaadjes. Ik heb toen de waterkoker gepakt en het afval nogmaals met kokend water (niet teveel) nagespoeld, kwam toch nog veel boter uit. Zakkie afval... Water, 200 gram roomboter en het afval staan te pruttelen... Hier heb ik het afgegoten en uitgeperst...en later nagespoeld. Met dit als resultaat. Gezeefd en gefilterd, geen groen stukje meer te vinden. Na het beslag maken in de oven Eindresultaat...mooi cakeje toch ? Duurde overigens best lang voordat ik de gestolten boter van het water kon scheppen. Toch een vraagje...is het normaal dat de boter zo geel blijft? Ik had het veel groener verwacht. Heb ik het zo redelijk gedaan, of zien jullie iets dat ik beter anders kan doen? De boter rook wel echt naar wiet overigens Groetjes Vrouwvanjinx.
  2. Bedankt Is wel van buitenwiet, maar botervet...(leuke woordspeling ). Zit nu alleen te wachten tot dat goedje een beetje opstijft, kan ik het eraf scheppen, en gaan bakken
  3. Hey bedankt Jopieaandedopie Dan heb ik er i.i.g. niet te weinig in gedaan (tja, ik was maar gewoon begonnen, 25 gram). Heb het wel laten pruttelen...oeps...is dat erg dan? Was idd. zonder fanleaves, fijn blad met veel thc. Goedje staat nu af te koelen in de koelkast, maar echt groen is het niet, ruikt overigens wel sterk Zelf eet ik het niet, ik zal Jinx wel vertellen het rustig aan te doen met de cake Groetjes vrouwvanjinx.
  4. Ik wil ook een cake maken, hoeveel gram thc rijk afval kan ik het best gebruiken op 200 gram boter? Zo te lezen doet iedereen het toch weer anders Mag best een pittig cake-je worden hoor . Ik gebruik overigens gedroogd afval, moet dat langer pruttelen of niet? Alvast bedankt ! Groetjes vrouwvanjinx.
×
×
  • Create New...