Jump to content

bacardibreezerboy

Members
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bacardibreezerboy

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hallo ik zit in een huurhuis en wil het toch even zeker weten. Ik wil dus 5 plantjes kweken in de tuin, nu heb ik net dit gelezen: http://mens-en-samenleving.infonu.nl/regelingen/36634-vijf-wietplanten-kweken-mag-niet-meer.html Het mag dus wel maar als ze het zien of overlast krijg dan worden ze in beslag genomen. Worden ze dan ook echt alleen in beslag genomen of kan de woningstichting je eruit gooien? Is het dus waar zolang je het buiten doet en er maar 5 of minder hebt je geen vervolging krijgt? Bedankt alvast.
 2. Cheese heeft de lekkerste smaak en lekkerste uitwerking. Van goede haze kan ik ook echt knetter worden, alleen vind ik Haze niet zo lekker als cheese.
 3. Bedankt voor de tip. Maar het is of het een of het ander ( kan er max 5 zetten ) Daarom dacht ik om 2x 5 lowryders te oogsten ( 10 planten in een zomer dus ) Als ik normale planten zet kan ik maar 5 planten zetten, en kans op schimmel omdat ze laat afbloeien.
 4. Hallo ik wil graag 2x oogsten en wou dus lowryders. Als ik ze nu plant kan ik dan 2x oogsten? ( dus 2x 5 lowryders zetten? ) Of ben ik al te laat en kan ik beter een normaal soortje nemen?
 5. Ik weet het maar mijn telefoon is 2 dagen terug kapot gegaan en heb verder geen camera. Bedenkt je maar een klein schriel plantje voor. Potgrond is gewoon goeie mix met perliet van de growshop en hij heeft EXACT dezelfde behandeling gehad als de andere. Kan ik een gele plant in de bloei gooien of niet? Ik hoop dat ik morgen van iemand zijn camera kan lenen om foto's te maken. Mvg
 6. hallo ik heb 2 planten staan en liet mijn vriend ze verzorgen deze vakantie. Nu liep er al 1 achter maar nu is die geel en klein en die andere gaat goed. Hoe kan dit hij is geel en klein en sommige bladeren verkrompelen ze hebben precies dezelfde behandeling gehad
 7. Nou das lekker dan half potje weggeflikkert en ik geef handmatig water dus zonder slangen
 8. Hallo heb met me domme kop alle wortel stimulator aangemaakt ( 22ml op 22liter water ) Het zit in een vat met een deksel erop hoe lang blijft dit goed?
 9. Naast een vijver in de volle grond zetten ( waar de grond vochtig is ) 2 weken zonder water gaat niet lukken
 10. Oke en ik heb eerder meeldauw gehad en had dat gewoon late zitten. Zal dit de groei tegen gaan werken als ik het laat zitten of gewoon even met die bayer lekker inspuiten een paar dagen Maar kan die stek dat wel hebben dat inspuiten nu al?
 11. Dit is helemaal geen spint heb al eerder spint gehad en dat is veel anders dan krijg je webjes en de beestjes zijn veel kleiner. Dit waren een soort van kleine vliegjes ( 1e foto ) Iemand die kan bevestigen wat die vliegjes zijn?
 12. De vliegjes zijn er al af die kon ik er zo afblazen ze kwamen niet meer? Alleen tegen meeldauw dus ff sproeien een paar keer? Ik heb alleen nog meeldauw spul van bayer dus zal daar maar mee moeten, Beetje zonde om nieuw spul te halen terwijl ik het nog heb niet?
 13. Heb geen geld voor zaadjes me ouders zijn op vakantie tot volgende week en me budget is al bijna op en over een week nou zaadje ste gaan halen is weer veel te laat. Zou ze wel ff goed besproeien met anti meeldauw enzo Maar hoevaak moet ik dit doen?
 14. Er is maar een stekkenboer hier en die zou ook wel weer die stekken hebben. Kan ik ze niet gewoon besproeien tegen meeldauw? Want van beestjes krijg je toch wel last ( Die zaten er nog niet op bij levering )
 15. Hallo heb 2 stekken op het balkon net 3 dagen af en toe buitenstaan en heb nu al last van beestjes ze zitten op me blad en hebben vleugeltjes.. Beestjes: Ook hebben de jonge stekken al meeldauw. De stekken zijn 5 dagen oud. Ik heb nog wat glansolie tegen insectem em mpg nayer garden schimmels tegen meeldauw. Zou ik ze nu al bespuiten? Hoevaak moet ik de planten besproeien met glans olie en hoe lang met schimmels van bayer garden? Bedankt alvast En kan iemand vertellen wat dit is:
×
×
 • Create New...