Jump to content

piod

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About piod

 • Rank
  Belg

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. piod

  Slimme meter

  Goh. Er zijn veel gigantische gebruikers/verbruikers in je woning. Ik heb hier verschillende electrische vuurtjes in de muur zitten, 2 boilers, computer, ijskast, etc, etc. Hoewel ze (de vuurtjes) nooit aanstaan, kunnen die dingen tussen de 400 en 1200watt per stuk opeisen. Veel meer dan je gemiddelde ledlampje. Je kan ook altijd wat oude computers/servers in een kamertje zetten. Komen ze controleren, dan geef je aan dat je bitcoins aan het minen bent. Ik denk trouwens niet dat ze enkel op verbruik zullen controleren. Zoals eerder aangegeven heb je met LED niet hetzelfde piekverbruik van je transfo. Daarnaast kan je evt 2 lampen elkaar laten afwisselen (2 tentjes). Hiedoor krijg je een 'constant' verbruik ==> Geur, vaag gedrag, nieuwsgierige buren, pech, je huidskleur etc lijken me 'ergere' factoren. Ik woon in een gekleurde buurt. Je mag er zeker van zijn dat mijn blanke buurman de politie al 100X heeft gebeld voor al die buren en nog nooit voor mij... (make sure to check your white privilege)
 2. piod

  Led Strips

  Nog één 3000k beschikbaar. Moesten anderen nog op zoek zijn.
 3. Veel beterschap alvast Ik ga dit topic zeker meevolgen. Heel leuk om te zien hoe je alles zo mooi uitwerkt. Heel leerrijk voor anderen. Tnx voor alle info.
 4. piod

  Led Strips

  Aight, superhard bedankt voor het snelle antwoord. Qua montage valt dat dan alvast goed mee. Ik heb voorlopig de 4000k strips besteld aangezien de 3000k niet meer beschikbaar is. Zoals ik reeds heb gelezen krijg je met de 4000k kortere internodes, waardoor ze vooral geschikt zijn voor moederplanten/stekjes/groei. Stel dat de bloeiperiode aanbreekt, kan ik dan best : A: Andere lamp hangen voor de bloei (evt dezelfde setup, met enkel 5x 23w 3000k strips) B :Enkele strips (4000k) vervangen door 3000k strips C: Gewoon afbloeien onder 4000k en tegen volgende kweekje een armatuur maken met een voller kleurenspectrum (en mogelijks meer strips) Het eerste (micro)kweekje met de 'toekomstige armatuur' (5* 23w 4000k strips) zou puur zijn om er terug in te komen. Ik ben zelf al jaren niet meer bezig geweest met kweken en ben eerlijk gezegd enorm geschrokken van de vooruitgang in leds. PS: Ik ben me pas sinds enkele dagen terug aan het inlezen. Ik probeer veel info uit rollitup en recent gedeelde links te krijgen, maar ik ben echter totaal niet wiskundig/technisch aangelegd. Moest ik teveel domme/luie vragen stellen, dan mag je mij hierop gerust terechtwijzen. Ik wil jullie ook niet teveel lastigvallen met mijn onzin )
 5. piod

  Led Strips

  Misschien een heel domme vraag. Maar aangezien deze strips reeds met een driver komen. Wat moet ik dan nog allemaal aanschaffen als ik een constructie hiermee wil maken? Alles voor het alu-frame uiteraard, maar heb ik daarnaast nog iets nodig om de drivers op aan te sluiten? Ik zie dat je een 250v box gebruikt. Heb je die ergens specifiek besteld?
 6. Mja, alsof die burgemeester maar iets baat heeft bij die situatie... enja, de coffeeshophouder kan moeilijk doorbetaald worden he :')
 7. hmm vreemd,Ik ben echt niet zo onder de indruk van de Toer De toermalijn heeft altijd goede kwaliteit, maar de zakjes zijn wat te mager ... Ook vind ik dat het personeel soms wat te hard aan het rushen is, maar kan aan mij liggen ( kwas tamelijk stoned :') )
 8. Ach, iedereen springt alweer op zen paard. Maar uiteindelijk is het een grappig verhaal :') Niet zeer snugger, maar wel zeker een verhaal dat ik thuis aan de toog zou willen vertellen
 9. We hebben met twee personen iets meer dan twee gram afghaan opgelost in volle melk met wat room. Daarna de chocolade + chocopoeder bijgevoegd. Alles opgedronken. En toen werd het vaag Ik denk dat ik toch een beetje overdreven heb, want ik weet echt niet veel meer van die dag Zeer geslaagd dus Voor herhaling vatbaar
 10. Tnx Kristof, hier heb ik wat aan Ach, het enige wat ik hierover nog wil zeggen is: Begrijpend lezen, do you know how to do it?
 11. Als je de zoekfunctie gebruikt , dan merk je dat er veel verschillende topics over bestaan ( zoals ik reeds vermeld had) en dat daarin dus uiteenlopende adviezen met uiteenlopende resultaten staan. Daarom dat ik hier even om bevestiging vroeg. Nu snap ik best dat je geen flauw idee had wat je moest antwoorden en dat het je daarom het beste leek om me even naar de searchbutton te verwijzen, maar die had ik dus al reeds gevonden .... ( Toch bedankt voor je ongetwijfelde positief bedoelde commentaar en ( nutteloze) bijdrage.
 12. Ik ga dit even bumpen aangezien er al genoeg topics over hasj eten zijn. Ik wil met een vriend morgen wat hasj eten. We dachten aan de chocomelk. maar eerst: Hoeveel hasj moet er in per persoon? ( het is goedkope afghaan van de muze) Is 1gram per persoon teveel of teweinig? Dan de hasj gewoon oplossen in reeds opgewarmde volle melk? Moet hier nog room of boter bij voor een beter effect? Maakt het uit of je suiker toevoegt of niet? Mvg Pieter
 13. Adhd en autisme zijn dan ook 2 verschillende dingen. Ik herhaal, de auteur schrijft hier dat hij geen ervaring heeft dan lijkt het mij ook best dat hij hier geen uitspraken over doet. Hier zou ik graag nog even verwijzen naar de onderzoeken die uitwijzen dat cannabis psychoses kan triggeren ...
 14. En dan reageer ik alleen maar op het feit dat je zegt dat canna-olie autisme kan genezen. Ik zou je graag een wetenschappelijk bewijs zien geven voor de rest .... mvg Pieter
×
×
 • Create New...