Jump to content

delija

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About delija

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. zou dus een spiegel in duizend stukjes kunnen breken en dan als mosaik op de muur plakken dat zou dan theoretish gezien het beste moeten zijn.
  2. yo pp er bedankt nee de zolder is vanzelf al giesoleerd daar in die ruimte hangt ook mijn ketel maar daar blaas ik niet uit vandaar gaat er een flexibele slang geisoleerd en al dwars over 4 meter verder naar een andere ruimte waar mijn wasmachine staat ,en tevens mijn centrale afzuiger systeem voor het huis daar hoef ik alleen de dop ervanaf te halen en de pijp naar boven doorhet dakis maar 1,5 m.
  3. ik had een idee om luch tdie je uit je ruimte zuigt door een vriezer te laten blazen aan de zijkant erin in de kist een flexibele slang lussen een paar keer en aan de andere kant naar buiten en dan doorje dak is de lucht niet meer zo heet als hij naar buiten blaast. zou dit werken een vraag aan de kenners van dit forum. suffie 63,irezumi,stijloos,ertje,riesje,defcon ,bbb,sannie,rataplan, kees themad,en de anderen die ik me nu even niiet zo snel kan herinneren.
  4. yo kees bedankt. ikzou bijna gaan denken dat wit beter is maar aangezien jij zegtdat alluminium beter reflecteerd ga ik voor allu minium plaat 0,6mm ik kan er makkelijk aan komen aangezien ik in de isolatie wereld zit.ga ik een kast bouwen in mijn sl kamer op de eerste verd. daarboven zit de zolder waar ik mijn afzuiger ga ophangen doorde vloer heen boor ik een gat waar een slang doorheen gaat naar de koolstoffilter die ik in mijn kweekkast hang. inde kweekruimte zit een groot slaapkamer raam die ik dicht maak met gispaat . de ruimte word gebouwd met gips plaat helemaal beplakt met inustrie allu folie daaroverheen armaflex 2cm of 5cm wol dekens met alu laag daar over weer gips plaat en dan binneruimte afwerken met 0,6 mm stuko plaat {datis alu plaat die gebrokenstructuur heeft voor een betere reflectie}
  5. nou heb ik inmiddels het hele w forum van a tot z doorgelezen en gekeken . toch snap ik niet wat beter is de een doet al folie op de muren rondom de ander witte muren of witte folie maar wat is beter en waarom doen veel mensen alu folie als bij de grow shops word gezegd wit. doen mensen dit om kosten te besparen maar allu is toch duurder dan zw wit folie.of heeft dit met detectie te maken zo ja dan kan je toch over die allu toch witte folie plakken.
  6. ik begrijp wat je wil zeggen maar kan je wat duidelijker zijn met details en merken van voeding die goed zijn en garant staan voor een hoge opbrengst. ik begrijp wel dat de omstandig heden afhangen van temp ,licht,lucht maar waar het mij om gaat is bv canna bloei +canna pk 13 +14 en tot slot plagron top booster. zou dit een goede comb zijn.
  7. yo eric para voor de cops. je komt toch niet uit schiedam want daar zijn ze volop bezig met zoeken naar kweekruimtes
  8. ik rook zelf niet meer doe dit uit hobby en tevens om er een leuk zakcentje aan over te houden uit eindelijk komt het toch bij de rokers wil natuurlijk niemand vergiftiggen wil centen verdienen maar moet niet ten koste van anderen gaan.
  9. had de potten en lampen en afzuiger al gekocht. mischien later proberen in een grote bak . ik denk dat ik met potten wel kan proberen omdat ik al het gehele forum aandachtig heb doorgelezen/\. het enige waar ik nog niet uit ben is. de voeding bv ik heb canna bloei kan ik die in combinatie gebruiken met pk13 14 van een ander merk en top booster van weer een ander merk. ik wil tenslotte de beste combinatie kan iemand mij hierover advies geven.
  10. inde isoatie word de speciale allu folie toegepast op grote vuilverbrandings ketels met twee lagen 100mm dikke rockwool matten die dan een temp tot 2000 graden c zouden moeten isoleren. kan goed isoleren met overlapingstecniek zodat er geen warmte kieren ontstaan maar met die cameras kijken ze toch overal dwars doorheen.
  11. dit word mijn eerste kweek en ik heb geen zin om gepakt te worden als detecie folie beter is ivm filmen uitde lucht dan maar die 6 euro bij de grow shop.
  12. ik heb een vraag ik zit in de isolatie branche en kan dus makelijk aan dikke stugge al folie komen. wat is het vershil met de anti detectie folie uit de grow shop.
  13. was gisteren bij de gamma en zag voor4,49 euro een middel tege spint blalduis en nogwat ongedierte. zouden we dit ook voor onze planten kunnen gebruiken en is het sterk genoeg tegen spint.
  14. ik wilde rondom zwart wit folie de witte kant naar binnen uiteraard en na plus minus 8 dagen geledelijk laten zakken naar 40cm boven de planten en michien de potten wit verven
×
×
  • Create New...