Jump to content

achterlijkeharry

Full member
 • Content Count

  2,037
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by achterlijkeharry

 1. Als dat gebeurt is je plant overgegaan van puber naar volwassen vrouw.
 2. Ik denk dat het meer is omdat er tegenwoordig een zootje grafvolk rondhangt hier die denken alles te weten en beter te kunnen. Damn oz....sterkte gozer.
 3. Life is to short to spent time with people who suck the happyness out of you.

 4. Fem zaad is S1 tot en met S4 en omdat die geselfd zijn zal er onderling weinig verschil zijn omdat ze door zich zelf zijn bestoven.
 5. Ik ga voor NR. 7 Frisian Dew 2014 Supertramp.
 6. T is alleen jammer dat alufolie zo een goede warmte geleider is.
 7. Net in de kas Potje koel houden beetje extra water... komt allemaal goed. Let niet op de plant want die hoeft nog maar een paar dagen.
 8. netjes hoor. Als het weer aanhoud en de droge luch moet dat toch wel lukken dit jaar die dikke toppen.
 9. Dan zal ik maar beginnen,alweer met de...
 10. Je kan ook gewoon een witte handdoek om je pot leggen met dit weer,alufolie gaat niet werken met deze temperaturen. Denk maar aan een stuk vlees in folie op de bbq,wordt van binnen ook heel warm.
 11. Heb je die nu buiten staan superT? Lekker hoor.
 12. Hee de BPtjes jij heb bezoek gehad. Als ze straks wat groter zijn,vanaf de 7e internode de stam even zachtjes tussen je vingers rollen vlak voor de bloei dan worden ze iets dikker dan normaal. De laatste 2 weken goed opletten in de kas denk ik,maar dat hoef ik eigenlijk niet te zeggen want dat doe je toch wel. Ziet er allemaal mooi uit.die dafjes doen het leuk en lekker vroeg. Mijn ervaring met die gele planten is dat ze veel lekkerder zijn dan de normaal groene planten.
 13. Heee je terrarium is weer bewoond? Leuk man,dwerg kameleon?
 14. Aarde lijkt idd erg nat,kunnen ook nog beestjes zijn. kijk eens onder de bladeren voor beestjes. Te warm en te weinig lucht circulatie zou ook nog kunnen aangezien je in een kas kweekt.
 15. De AMS is een mooie snelle plant alleen valt de opbrengst een beetje tegen en kan ze op het eind als nog gaan rotten omdat er veel blad tussen de toppen zit. Al ben je er wel een beetje laat mee want die kunnen eind juli tot half augustus al klaar zijn. Wel een lekker wietje en makkelijk te kweken. Ze stond hier in een 45 liter kuip was ongeveer 1,60m en de eerste of 2e week augustus klaar. +/_ 110 gr. De laatste 2 a 3 weken moet je haar wel droog houden
 16. Ze doen ieder geval wel aan recycling....inbeslag nemen,verkopen,daarna weer inbeslag nemen en weer verkopen
 17. WTF... Zou het daar goedkoper zijn dan bij de growshop.
 18. En nu op naar juli want de winnaar van juni is alweer bekend.
 19. Groene dreft,3 a 4 druppels op een liter water meer niet anders gaat je plant raar doen,vinden ze niet leuk. Niet in de volle zon spuiten het liefst in de avond en alleen aan de onderkant van je blad waar de luizen zitten,dus niet op de bovenkant van het blad. En alleen als ze nog niet in bloei staan.! Heb ook nog eens iets gelezen over kaneel,maar hoe dat verder zit weet ik ff niet.
 20. Eens kijken wat ik allemaal kan toepassen op mijn compactcamera. Edit. Was net de zolder aan het opruimen en toen kwam ik nog een Praktica mlt3 tegen,geen idee of dat een goede is of niet maar dat weet jij vast wel. Kompleet met koffer lenzen en flitsers,wel analoog natuurlijk maar volgens mij wel leuk speelgoed.
 21. Thanks for the info BFP. Harry is ook alweer begonnen hoor,renovatie is over heb dus maar 3 x kolossus in de grond gestampt, kon het niet laten. Ja ze doet het lekker ozzoes ze ruikt zoet,zuur,kruidig,nog een week of 2 ze zit nu in week 9. Het zijn geen overdreven dikke toppen maar dat maakt ze weer goed met de hardheid daarvan. Daar kan je iemand mee doodknuppelen,wel makkelijk als de blauwpetten langs komen,hehehehe
 22. Of gaan we voor foto's in het algemeen en elke maand een ander thema. Bijv. wiet binnen,wiet buiten,beestjes in de tuin,bloemen enz enz.
 23. Gemaakt in 2015. Mooie scherpe foto's (wazige foto's hebben we het slechtste foto topic van FOTH al voor) Moet met wiet te maken hebben,dus zaden toppen bladeren hele planten ice olie binnen buiten,maakt allemaal niet uit als het maar wiet is. 1 Foto per persoon per maand. Geplaatste foto mag later niet vervangen worden voor een andere.
×
×
 • Create New...