Jump to content

Bruut

Full member
 • Content Count

  1,284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Bruut

 • Rank
  Bruut

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. yup wilders is niet de juiste leider voor dit land, maar een stop op het immigratie beleid is toch zeker verreist in deze economische dip! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik, mijn vader, en voorvader en tot duizenden jaren geleden, hebben keihard gewerkt en werken nog om dit land zo mooi mogelijk te maken, dankzij al dat harde werk hebben wij het hier nou zo mooi, goede ziekenhuizen, bibliotheken, scholen, goede infrastructuur, openbare toiletten e.t.c.... Toch wordt ik altijd een beetje bruut als ik van die KUT marokanen op straat zie niks doen. Het valt me ook op dat 90% van de coffeeshop bezoekers allochtoon is. Als je geen werk hebt, tja wat moet je dan? (hiermee wil ik niet alle marokanen over 1 kam scheren, ik bedoel slechts het grootste gedeelte!) Van mij mag het immigratie beleid wel worden stopgezet, laat ze maar in eigen land een toekomst opbouwen inplaats hier de problemen komen verzwaren. pff dat lucht op. btw, ik stem niet, politiek is bedrog
 2. wooo die staan te nat! Je kunt het beste de aarde tot de rand van de pot vullen! Hoeveel TL hangen er boven en welke kleur? Geef je iets van voeding mee?
 3. foto? teveel of te weinig water waarschijnlijk
 4. Bruut

  horti fair

  Is Gavita dit jaar op de Hortifair te vinden??
 5. das wel zwaar succeso, justitie is verdriet
 6. , man zit op wietforum.nl, vrouw zit op wehkamp.nl
 7. Bruut

  geur bescherming

  mischien biedt een ozon generator voor jou de uitkomst?
 8. 5% is ook wel heel veel he hihi wie betaald er nou 14euro voor een liter voeding. Wel top dat er eindelijk een shop is die duidelijk vermeld voor welke plant het bedoeld is.
 9. welkom zaadbal Yup denk dat jij je hier wel thuisvoelt
 10. ... Je teelde toch geraniums ? Als het een woonhuis is(koophuis), is de woonstichting toch geen probleem?
 11. tuurlijk krijg je stress door lichtverandering, maar of dit zo erg is?
 12. zozo er wordt heel wat geld gevraagd voor een product met zo n simpele technologie ! dikke afzetterij, maar dat zijn we wel gewend van de growshops.
 13. Wat voor luchtbevochtiger gebruik je? Volk met positieve ervaring hiermee?
×
×
 • Create New...