Jump to content

Cannaz

Full member
 • Content Count

  2,952
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cannaz

 1. Vaker meegemaakt met spuiten in de bloei, met spraymix en iets tegen spint volgens mij. Bij mij herstelden ze er wel weer van en werden haren weer terug wit. Maar bloei staat wel even stil. ps. spuitzwavel werkt heel goed tegen meeldauw
 2. Cannaz

  Welk zaad

  Ben sinds een tijdje ook overgestapt op zaden. Critical van Royal Queen bevalt goed.
 3. Hey poll jij nog steeds hier
 4. @Lo_PRO Heb uiteraard al groen licht hangen. @Beaker Via een spleetje langs de deur @P H donner Als jij het zegt moet het wel zo zijn.. Wat is een Davin?
 5. @Beaker Dames worden ook niet gestoord, maar je kan in de control ruimte wel zien of de lampen branden. @bosrand Zal als eerste eens proberen uit te sluiten dat het aan het licht patroon ligt. @coco mapito Die foto die je daar ziet was 500gr/m2. Ben alleen gewend om het dubbele te draaien. @lostchild Heb ook al van buiten de regio geprobeerd. Denk dat we uit kunnen sluiten dat het een genetica probleem is. En ja, waar vind ik een s5..
 6. @Starter 1.0 Jij bedoelt eenmalig een 3.0 geven als het strekken begint? Is altijd pas de laatste weken, eerste weken gaan ze prima. @Worm Weet hoe reveggen eruit ziet, maar niet helemaal overtuigd dat dat hier aan de hand is. @supernoob Zal anders de maxi controller eens op een klok zetten, dan weet ik ook zeker dat ik geen licht heb in de donker periode. @Beaker Ze worden toch regelmatig gecheckt, je zou dan verwachten dat het al wel een keer gezien is als het licht zou branden. @coco mapito Zelfs met het weggooien van de hoofdtoppen nog nooit onder de 500gr/m2 gekomen op deze locatie. Heb overigens op andere locaties zelfde set-up, allemaal zonder dit probleem.
 7. @Boefje030 Heb de worteldruk al proberen te verlagen door een hele ronde een hoge EC aan te houden. Ook dit gaf geen verbetering. Lagere RH in de nacht heb ik ook al geprobeerd. En aan de hoeveelheid licht kan het in dit geval ook niet liggen, heb eerder teveel licht. @supernoob Maxicontroller is digitaal en heb het nog even overlegd, maar dat licht in de donker periode is ook vrijwel uitgesloten. Draaien op de nacht en hebben nog nooit de lampen aan gezien overdag. @knakenpoetser Ga idd even een datalogger aanschaffen. @Jaap123 Heb met een oudere versie idd ook wel eens deze problemen gehad, met dit model daarentegen nog nooit. @coco mapito Heb op deze locatie met dezelfde set-up op de armaturen en ballasten na 1150gr/m2 gehaald. Suc6 met je conventioneel! @Murdoch Hoe weet je dat zo zeker?
 8. @supernoob Licht regime zou in orde moeten zijn, tenzij de Maxi Controller rare dingen doet in de donkere periode. Een lichtlek is uitgesloten. En hangt nog steeds 1000W/m2, echter gebruik ik sinds dit probleem maar max 600W/m2. @Beaker Datalogger is misschien een goed idee. @JohnnyHaze Warme nachten stimuleren toch de vegetatieve fase? Heb al stekken van verschillende boeren geprobeerd, geven allemaal hetzelfde probleem. Aantal planten is ook gelijk gebleven.
 9. Beste medekwekers, Zit al een aantal rondes met een zeer vreemd probleem. Het gaat om Amnesia Haze op mapito. De afgelopen rondes blijven de planten strekken tot aan de laatste week bloei aan toe. Wat resulteerde in te hoge planten die de lampen raken en soms zelf erlangs schieten. Waardoor alle hoofdtoppen verbranden en al het licht geblokkeerd word. Nu is het mij wel gelukt om de strekking wat te verminderen door koudere nachten aan te houden. Hierdoor blijven de hoofdtoppen ver genoeg onder de lampen vandaan waardoor deze niet meer verbranden. Echter vind de strekking in de bloei nog steeds plaats waardoor de hoofdtoppen vol met uitschieters zitten, fluffy worden en vrijwel geheel onbruikbaar worden. Dit resulteert vervolgens weer in zeer slechte opbrengsten. Heb hier altijd zeer succesvolle rondes gedraaid zonder het huidige probleem. Altijd op mapito met eb&vloed, opticlimate en Co2. Het probleem lijkt begonnen te zijn vanaf het moment dat ik de verlichting geupgrade heb. Er heeft altijd een mix van oude 400W en 600W spiegelkappen gehangen. Deze zijn toen vervangen door Gavita HR96 armaturen icm Dimlux balasten. Heb inmiddels vrijwel alles geprobeerd: -meer licht -minder licht -minder Co2 -koudere nacht temps -koudere dag temps -hogere EC Enige wat enigszins effect lijkt te hebben zijn de koudere nachttemps. Maar niet voldoende om het doorschieten van de hoofdtoppen in de laaste weken tegen te gaan. Lijkt alsof de plant daar de laatste weken zijn energie in steekt ipv het verder aandikken van de hoofdtoppen. Ze gaan volledig open staan en komen aan alle kanten lange sprieten uit die soms tot bizarre hoogtes gaan. Iemand enig idee wat hier aan de hand is?? Bij voorbaat dank!
 10. Cannaz

  High tech

  High tech
 11. Cannaz

  IMG 4326

  From the album: High tech

 12. Cannaz

  IMG 4325

  From the album: High tech

 13. Cannaz

  IMG 4324

  From the album: High tech

 14. Cannaz

  IMG 4323

  From the album: High tech

 15. Hey maatje toch verslag begonnen? Goed bezig! Leuke van een verslag is wel dat je hem dan ook afmaakt Hoe is het afgelopen?
 16. Aanzuig is wisselbaar tussen lange en korte kant met verplaatsbaar paneel.
 17. Leer eerst eens normaal een vraag stellen.
 18. Gebruik van die schimmelwerende badkamer verf. En ozon wil je niet in je huis..
 19. Binnen afblazen is gegarandeerd schimmel..
 20. Bedenk heel goed hoe je je lvs gaat monteren, cruciaal! Aantal zwenkel fans die onder je lampen door blazen zullen het klimaat wat gelijkmatiger houden. Al aantal keer gezegd maar als je semi-gesloten gaat zijn weekmakers gevaarlijk. Pak je hok eerst in met dampdichte folie en gebruik Firestone EPDM vijverzeil(Wilkamp). Haal je bekabeling bij elektro boer en vraag om industriƫle kabel. Armaturen zou ik voor de HR96 van Gavita gaan, of nog even wachten op die van Dimlux..
 21. Cannaz

  help!

  Hoort meer in beginners vragen deze denk ik.
 22. Ze zijn inmiddels vanzelf weer terug omgedraaid :s
 23. Is altijd een fosfor probleem, dat kan meerdere oorzaken hebben. Meet eens wat de Ph in je medium nu is?
×
×
 • Create New...