Jump to content

SimonvandeWaal

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SimonvandeWaal

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Haha ja ik zou ze ook wel graag naar binnen zetten maar als je naar de foto's kijkt is dat niet echt meer mogelijk
  2. Ja het is nogal laat ik weet het, mogelijk wat eerder oogsten?
  3. Ze beginnen nu al behoorlijk vol te raken, hopelijk gaat de bloei dus nog goedkomen!!
  4. Plaats even een foto, misschien dat dit uitsluitsel kan bieden.
  5. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Hopelijk gaat het dan nog goedkomen
  6. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Op een andere site stond alweer september/october dus ja...
  7. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Nee ze staan in het pikkendonker, ik weet niet precies welke soort het is (heb inmiddels de informatie gevonden, zie onderaan). Heb 10 zaadjes voor 12,50 gekocht 4 gezaaid en ze kwamen allemaal uit! Dat vond ik al een verrassing, ik was alleen bang dat ze helemaal niet meer gingen bloeien. Nu heb ik alleen het probleem dat ik meer kans op toprot heb, dat is wel weer minder. Ik zal ze dus maar goed in de gaten houden. De late bloei kan dat ook mogelijk komen door kunstmest? Dat heb ik ze namelijk wel een paar keer gegeven. Ik heb even op het zakje gekeken en heb de volgende informatie van een website kunnen plukken: KC 33®. (article NR. 3669) .€ 15,- / 10 pcs. (sativa/indica) A Dutch-strain, cultivated for years, we have crossed with Thai and Brazil male plants. KC 33® is further developed for outdoor growing, but is also indoor a Number 1. The buds are compact and have a lemon-fresh taste and produce double T.H.C. Picture is coming soon!! Inside flowering 6-9 weeks, height Apr. 100 cm, yield up to 130 gram. Outside flowering 8-10 weeks, height 2.5-3.75 m, yield up to 900 gram. harvest end of September.
  8. Ok op zich mooi, al had ik er iets meer van verwacht aangezien de planten heel erg hard groeide. 1tje is zelfs 3 meter hoog, ik denk ik krijg super toppen! Maargoed het bloeien bleef maar uit dus ik ben blij dat er nu in ieder geval iets gebeurt.
  9. Hmm ok, zal het nog goed gaan komen in verband met het weer enzo? Of gaat het mislukken?
  10. Kan iemand mij zeggen of dit al bloei is? Ik kweek voor de eerste keer, heb gigantische planten. 1tje is zelfs 3 meter hoog, alleen hij wil niet echt gaan bloeien heb ik het idee. Foto's zijn van vandaag.
×
×
  • Create New...