Jump to content

s3ppe

Full member
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About s3ppe

 • Rank
  Volwaardig lid
 • Birthday 10/13/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • MSN
  S3ppe ?
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interests
  Van alles ?
 1. mijn plantjes staan vanaf ze zijn uitgekomen buiten, tenzij het stormt. ook s'avonds laat ik ze daar staan, dat ze karakter kweken. vriezen zal het ook wel niet meer doen
 2. als dat er al kleiner uitziet als het echt is, wil ik niet weten wat voor jungle je daar hebt
 3. ho fuck zo mogen de dieselryders er bij mij ook wel uit zien in de zomer!
 4. Zien er best wel goed uit voor op stek en zaaigrond te hebben gekweekt ! Wel wat overvoed. maar zeker niet slecht ! zou ze zoals de rest zegt idd nog enkele weekjes laten staan. eventueel een loep erbij halen.
 5. Waar moet je die afzuiger en filter eigenlijk aan vastmaken ? is dat aan de kader van de tent ?
 6. 8 plantjes is volgens mij wel te doen hoor Gewoon Sea of Green, niet te lang laten groeien en niet toppen enzo
 7. die afzuiger snap ik niet zo goed ? Zuig jij nu lucht van buiten via je filter naar binnen ?
 8. ga je ze niet bijna in bloei zetten ? Of ze groeien zo je hok uit
 9. 1 van de lekkerste wietjes die ik gerookt heb kwam ook van de rokerij, weet je toevallig of ze ook die Sour Diesel zaadjes verkopen ?
 10. is het nog mogenlijk om alles een beetje naar beneden op dezelfde hoogte te buigen of knakken ? Zo kan je lampje er weer dichter op en krijgen al je toppen evenveel licht
 11. ik ben vooral van plan om met zaad te werken in het begin. tenzij er binnenkort een klein hokje bijkomt. Dus de agro of geenpower is dan het beste ? en zijn ze in bloei dan nog steeds even voordelig als de son-t ? Bedankt voor de reactie trouwens !
 12. Ik dacht binnenkort een kweekje te starten, en dus een setje te bestellen. Nu vroeg ik me af wat het beste is te pakken als bulp. Ik dacht eerst aan de gewone Phillips son-t plus... Maar nu twijfel ik wat. Hierbij staat bevoorbeeld dat het een ideale all-round lamp is. dus groei en bloei. Hier staat dan weer dat de lichtopbrengst hoger is dan de son-t En bij de gewone son-t staat niets. Ik had gewoon graag het beste gehad voor bloei maar ook groei. Als dat 2 aparte bulpen moeten zijn dan is dat maar zo. Heeft iemand hier ervaring mee?
 13. interessant kweekje . Mooie compacte toppen van een wietje waar ik nog niet van heb kunnen genieten. Binnenkort begin ik ook aan een kweekje dat er ongeveer hetzelfde gaat uitzien. het enige verschil zal de voeding zijn. Ik gebruik bia canna, tot deze op is. En vanaf daarna ga ik ook overschakelen op sannies spullen. Zijn buffertabs heb ik altijd al gebruikt, maar daar heb ik er net niet meer genoeg van denkik. Ik denk aan een 335gr trouwens . Hopelijk voor jou is het een Kilo
 14. s3ppe

  Idee

  Stel ik heb een idee voor het kweken van wiet makkelijker te maken dat ook kan gebruikt worden voor verschillende gewassen. Als ik hier een schets van maak, kan ik dit ook ergens laten maken? Het is iets dat ik nog nergens heb gezien. Waar kan ik daar dan mee naartoe?
×
×
 • Create New...