Jump to content

belgo-weed

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About belgo-weed

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. belgo-weed

    Verbruik Hps

    Hallo ,... Ik zou graag weten hoeveel een 400watt hps kost in maandelijks verbruik. Als iemand dit kan vertellen ben ik er zeer dankbaar voor. Dus effe duidelijk ik zou graag een prijs horen van het verbruik dat je maandelijks hebt met de hps van 400watt wat kost dit een mens aan eletric??? Groeten
  2. Ik vind persoonlijk HQS , GreenHouse , Sweet seeds zeer goed en werk er veel mee.
  3. ja en het zijn weer nederlanders die denken alles te weten he ! verwijder mij maar op dit forum als ik in een kindertuin wil spelen zal ik dat wel doen, en daar heb ik dit forum niet voor nodig ! Ik weet veel van wiet en het growen en laat me door jullie niet beledigen !! Salu en verwijder me maar bende onozelaars.
  4. Hoi, Zoals iedereen wel weet heeft water uit flessen of uit de kraan een te hoge PH waarde voor cannabis planten. Nu ben ik op zoek ge gaan naar een oplossing en heb deze ook gevonden! Sinds kort kan je in de dierenspeciaalzaak katten water kopen speciaal voor katten ! Dit water is gebruiksklaar voor cannabis te growen wij hebben tests gedaan en restultaat was steeds PH waarde 5. Wij kunnen dus vanaf nu iedereen katten water aanraden als water om planten te growen. Indien je ons niet gelooft koop het katten water en test zelf de ph eens. Groeten belgo Soon on our website !
  5. belgo-weed

    Vraag

    hello, vande week was ik in de shop toen voor mij een jongen tegen de dealer bezich was over een zeker Joint hit team. Nu heb ik de vraag wat is dat voor team en hoe kan je deze mensen herkennen? Ik heb eens ge googelt en daar uit word ik niet echt wijzer! Dus graag jullie advies !! Moet zeggen de jongen voor me sprak over dat hij gepakt was nu ik rij elke week en heb nog niets gezien. Belgo
  6. Bedankt mensen nu weet ik te minsten wat er mis was met the doctor ! en sorry dat ik ongeduldig was.
  7. Jongens en meisjes hier ik snap het niet hoor ik krijg persies op dit forum van niemand reactie !!! Indien ik hier niet gewenst ben zou ik dit graag weten. Belgo !
  8. hoi , ik heb eens een vraagske ! voorige week ging ik naar growshop alien en ging er zaden kopen! ik vroeg aan de persoon die mij verder hielp of de zaden van the doctor er al terug waren. ik kreeg toe het andwoord dat die zaden er niet meer komen er zou een fout mee zijn en , greenhouse verkoop ze niet meer. nu is mijn vraag hebben jullie een uitleg hier voor ? waarom roept greenhouse deze zaden lijn terug? Groeten, Lol ik heb dan maar 10female Big Bangs genomen ! toch een leuk plantje en een lekkere high !
  9. Coffeeshop Noorderlight x Etten-leur Wilhelminalaan 16 Zeer goede en vriendelijke coffeeshop steeds veel soorten in huis. Altijd open van 10tot22u Parking na bij de shop en ook steeds veel benodigheden beschikbaar. Zeker een bezoek waard !! Prijzen wiet van 6€ tot 12€ Check it out !
  10. Bredaseweg Tilburg !!!! Check Pasha !! Super shopke , ik vind level een duure shop! Maar etten-leur kom ik het meest Kaart in etten is ook niet klein - Noorderlight White Widow Pepsi NLX Silver Haze El Paso Haze Maximum Haze Haze En nog meer van dat lekkers prijzen vanaf 6€ tot 12€ per gram geloof ik.
  11. Roosendaal dagelijks van 10tot2ou. Elke coffeeshop ! Bergen Op Zoom dagelijks van 10tot20u Elke coffeeshop ! Etten-Leur dagelijks van 10tot22u Breda dagelijks van 10tot23u ( somige tot Twaalf uur ! ) Tilburg dagelijks van 10tot23u ( somige tot 1uur s'nachts en later ) Groeten, Vooral in de eerste drie die ik vernoemd heb opletten voor het Joint Hit Team ! En let vooral in de twee eerste op met de straat dealers ! Parkeer je wagen niet voor of vlak bij de shop zet hem een straat verder dat is beter voor je! Groeten en respect Belgo-Weed Goede tip - Roosendaal enkel Coffeeshops Azul en Yellow Moon vertrouwen ! Bergen Op Zoom enkel Coffeeshop Sahara vertrouwen ! Etten-Leur daar is maar één Coffeeshop en die is zeer goed. Breda enkel Coffeeshops Baron en THE CAT vertrouwen ! Tilburg Coffeeshops Toermalijn , Pasha , Extra , Grasscompany vertrouwen ! ( zijn nog andere die goed zijn maar soms zeer duur en niet vriendelijk.
×
×
  • Create New...