Jump to content

quincy

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About quincy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Yo, beste wensen Ik had vanmiddag nog effe een bestelling gedaan en kwam er toen achter dat de Contact pagina nog niet helemaal okido werkt.
  2. Tja met weekmaker moet je niet vanuit gaan als je afzuiger al voluit draaid, ik bedoel daar als v.b mee dat als je je stekken net gepoot hebt je de afzuiger nooit op volle toeren laat draaien dat gebeurt pas als ze groter zijn, tel daar bij op de zomer dan kun je flink last hebben van weekmaker omdat ze nog klein zijn, En als ze al groter zijn en je je hok 77x per uur ververst nogal logisch dat je dan geen last heb van weekmakers, het probleem zit er dus voor.
  3. Meen je dat echt, nou dat is dan mooi zegt dan zal ik je eens wat vertellen over b,cuzz cocos zakken van Atami daar zit het verd... al in. en nog meer troep in de nieuwe zakken . heel makkelijk te testen door een emmer vol met water tenemen en daar een paar handen cocos in gooien uit een nieuwe onaangebroken zak, effen roeren en alle beestje's wat er in zitten komen dan vanzelf naar boven drijven. of er één opofferen en met pot en al in de emmer met vol water zeten, en in dit geval hier in het oosten vinden wij in de nieuwe zakken springstaartjes echt heel veel, varenmug larven en wat wortelluizen. Dus voor de cocos hobbyisten onder ons ik zou het maar effe testen want wij vinden het in al hun zakken bij verschillende adressen. nou hebben zij een kweekje gemaakt bij atami en sturen ze ruim 7 weken later 8 velletje's a4 terug waarin staat dat zij inderdaar springstaartjes er in vonden en verder niets , en dat is al apart want wij hebben meer gezien, en dan zeggen ze ook nog dat die krengen niets doen, Nou ik ben super verbaast van dit alles en ben ook van mening dat die dingen er niet in horen. En ben zeker benieuwd of er meer hier last van hebben op cocos.
  4. Nee deze hier Hier het zijn van die witte krengen die je wel eens onder je potten aan treft.
  5. Ik ben benieuwd of iemand weet of springstaartje's schadelijk zijn voor onze hobby, of zij de fijne haarwortels aantasten o.i.d.
  6. Super dit , alleen is het voor mij ook abracadabra hoe je zo vlug het geslacht kunt bepalen, ben erg benieuwd.
  7. bedankt voor jullie bericht, ik heb even verder gekeken en op hun site staat. Het anti detectierelais is te koppelen aan een alarmsysteem met een vrije ingang. ik dacht aan heel iets anders weten we dat ook weer.
  8. Ik las net de highlife en daar staan schakelkasten in met een anti detectierelais en dat was mij nog nooit eerder opgevallen en vroeg mij dus af waar, en/of hoe die gebruikt worden.
×
×
  • Create New...