Jump to content

luigi

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About luigi

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb ze gekraakt, eens zien of het werkt
  2. Hoe doe je dat kraken ? Ik ook een paar zaden die dat zouden kunnen gebruiken
  3. Kan iemand anders hier nog op antwoorden ?
  4. Je hebt wel gelijk dat het niet zoveel werk is maar het probleem is dat ik hier thuis geen planten kan onderhouden (ouders). Dus moet ik ze ontkiemen en direct daarna naar de guarilla plek, en dat is wel heel tijdrovend.
  5. Ik brn nu mrt 4 lowriders bezig, die staan al op een guarilla plek. Maar ik heb nog 10 andere zaden waaronder 5 freebees van sannie. Nu komen de examens eraan en heb ik geen tijd om die ook nog eens te gaan verzorgen en gaan planten. Nu is de vraag als ik op 16 juni begin met ontkiemen dit nog kan lukken ?
  6. Neen niet te nat. Volgens mij zijn ze naar de zak, ik gebruik nooit meer jiffy's
  7. Ik snap het echt niet, de wortel is eruit gekomen, maar de zaden stoppen gewoon met groeien
  8. Ik denk ze mischien nu gewoon tussen watten te leggen, iemand anders mischien een tip om ze nog te redden ?
  9. Ik ben mijn lowrider zaden met jiffys aan het ontkiemen, 1 tje kwam na drie dagen boven en werd snel heel lang. De rest liet op zich wachten en uiteindelijk waren er nog 3 ontkiemt na 7 dagen, maar de 6 overige zijn nu al bijna 2 weken bezig en willen maar niet bovenkomen, de zaadjes zijn allemaal wel opengegaan en het stengeltje is zichtbaar, maar dat is al zo voor 5 dagen ofzo. Heb ik iets verkeert gedaan, zijn ze nog ter redden ?
  10. Maar kan iemand nu zeggen of een plak waar riet groeit een goede bodem is voor wietplanten ?
  11. Het is geen toeristisch gebied, het is geen meer waar je in gaat zwemmen , mischien is grote vijvers een betere beschrijving. Het licht midden in een bos en ik heb nog geen enkele keer iemand er gezien toen ik er was. Er worden in dat bos ook bomen gekapt en terug aangeplant.
  12. Ik heb een plek gevonden, er staat veel riet want het is aan een meer. Is dit een geschikte plaats ?
  13. Neen nog nooit gezien omdat ik dit jaar voor de eerste keer planten ga kweken. Dus je kan dan wiet en hasj ervan afhalen
  14. Ik had een film gezien over cannabis kweek, en die kerel van de film zegt dat je de bladeren moet bijhouden voor het maken van hasj. Ik dacht altijd dat dit ook van de bud gemaakt werd ? Zit er dan ook thc op de bladeren ? srry als het een domme vraag is
×
×
  • Create New...