Jump to content

wildplant

Full member
  • Content Count

    963
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wildplant

  • Rank
    Kern lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

434 profile views
  1. Klikker.. je gaat uit van veronderstellingen.. Al wat ik hier heb weer gegeven is 100% correct... Ik rotzooi niet met fake uitslagen...wat is mijn belang...dan kom je jezelf tegen... en medicinaal..het spul is goed...Ik zelf loop al jaren kreupel etc...2 keer in de week aan de ballon en het helpt weer even.. Maar ik heb mijn resultaten hier weergegeven...en dan kan ieder mee doen wat ze willen...maar de ongeloof zegt meer over de intelligentie van de bezwaarmaker/lezer dan degene die bezig is met zijn hobby/ontwikkelen... Trouwens we spreken hier nog steeds over crimeproducten..en leek mij het verstandig om de site op te doeken...daar ik je zie als een gevaar... Nu kun je nog ellelange ondeskundige boel uit schelden maar dat zegt meer over jouw dan over de topicstarter.. Als je zo'n "heilige" bent wat doei je hier dan op dit forum... Ik zie je meer als een infiltrant die ook wil scoren..
  2. Daar ben ik het mee eens.. Je blaast en blaast..klets uit je nek op basis van eigen veronderstellingen..ga eens hulp zoeken i.p.v. hier je dagtaak aan te besteden
  3. @Keestemad Het gaat niet om beter resultaat...dan HPS.. Het gaat mij er om wat is mogelijk met LED. om met eenvoudig 120-180 watt led jezelf te kunnen voorzien..( en dat is hier wel voort bewezen..) Maar wil je commercieel produceren...tja dan zit je in het verkeerde topic. De Wereld gaat gewoon verder. LED sportveldverlichting houdt rekening met gebruikerswensen Jarenlang zijn Metal Halide lampen de standaard geweest bij het verlichten van buitensportvelden. Lange opwarmtijd en de kwetsbaarheid na het uitzetten van de lamp maken deze lichtbron erg inflexibel en niet gebruiksvriendelijk. LED-technologie maakt het nu mogelijk een gebruiksvriendelijk, flexibel en duurzaam alternatief te bieden, met comfortabel licht. bron: "made in China" Eerste-sportpark-met-leds-verlicht-in-Eindhoven
  4. @ Aurele We zijn al bezig geweest met HPS en "blauw" toevoeging. zie Maar toen bleek dat het rood/verrood in de weg zat voor een optimale bloei. Dus hebben we de 180 watt led met andere chips er boven gehangen ( niet te verwarren met hogere wattage chips ), met wel dezelfde spectra.. De volgende proef zal meer in de richting gaan van 420 watt ( dus de 3 lampen) maar dan 4 uur alleen op de 2 x 120 watt en 9 uur donker. (11uNormaal/4uBlauw/9uDonker)
  5. Ik heb ze gisteren eens buiten bekeken en er maar direct een einde aan gemaakt.. Volgende keer een net gebruiken of stokken want er zijn er enkele omgevallen, vandaar.. .
  6. Ik denk dat ik nog een keer sommige ga toppen.. Ze moeten hier nog 14 dagen blijven.
  7. Die moet ik nog 4 weken in bedwang houden..voordat ze naar de bloei afdeling kunnen. De enige moegelijkheid was blijven toppen. .
  8. Ook deze hebben gisteren hun nieuwe pot gekregen.. Op weg naar ...............
  9. Ik heb er inderdaad van genoten en versterkt me in mijn denken om organic te blijven doen...
  10. @ Jantje, Er niks overboord. Laat dat plantje gewoon in de serre staan op tijd water geven en een keer overpotten en het komt allemaal goed. Succes.
  11. Ik heb ze vandaag overgepot in cocos.
×
×
  • Create New...