Jump to content

Victory

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Victory

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 02/13/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Enschede
 • Interests
  muziek produceren, wiet produkten.
 1. Heey bedankt voor de tip! Wat kan ik zoal verwachten op het menu?
 2. Mijn ervaring is dat bij coffeeshops in het oosten des lands niet veel soeps is te krijgen qua hasj. Al hoe wel Coffeeshop The Mix in Enschede af en toe goede Caramello heeft en Rokade in Hengelo heeft ook af en toe iets interessants op de kaart. Ik weet niet hoe het in het westen gaat, maar hier kun je vaak beter voor 1 vd duurdere soorten gaan, en anders beter wiet.
 3. Jup Hybrid PhysX heet dat. Normaliter kan het niet, maar met een mod wel. PhysX Mod Is erg relax met games die hardware physx ondersteunen. hier 2 filmpjes om het verschil te zien, de eerste is vanaf 0.39 sec erg gaaf:
 4. Dit is mijn gaming "rig" Ik heb dit systeem in een paar maanden gekocht. Steeds wat onderdelen erbij, een hobby mag immers geld kosten Ik werk veel en als ik eens vrij ben wil ik met vrienden toffe games kunnen doen. Mijn motto is dan ook "wie hard werkt, moet hard ontspannen" Deze foto is nog in de opbouw fase, je ziet bijvoorbeeld de oude cpu koeler nog. Ik gebruik nu een Prolimatech Megahalem met 2x140 fans in push-pull met fancontroller. Wat je ziet: Moederbord: Asus Rampage 2 Extreme Processor: Intel Core i7 920 D0 @ 4.2 GHz Geheugen: 6GB Corsair Dominator 2GHz Grafische kaarten: Asus Radeon HD5850 met een XFX9800 GTX voor physx Voeding: Antec TPQ-1000 Windows schijf: Intel X25-G2 SSD 80GB Opslag: 2 x WD 500GB Raid-0 Behuizing: Antec P193 Wat je niet ziet: Scherm: Samsung SyncMaster XL2370 LED Boxen: Logitech Z-5500 Nice systeem!! Die velociraptors zullen flink snel zijn samen! Geen last van microstutter met je crossfire setup? Dat weerhoudt mij er van een 2e 5850 er bij in te gooien. Stotteringen en framedrops onder de 50 merk ik altijd direct, net zoals tearing. Erg irritant
 5. Vandaag... Superhaze. Opzich wel een lekker spacey gevoel, wel wat minder dan de Amnesia van gister.
 6. Ik draai "standaard" formaat en ook ik doe de tip erin tegen de hitte. Ik zou zelf nooit zo'n plastic ding in mijn joint willen, let je met je hoofd niet op en neem je 1 trek teveel... (Dat wil mij heel af en toe mij wel eens overkomen)
 7. En? Hoe beviel je eigen oogst? Ben wel benieuwd Ben nu zelf een dikke amnesia haze aan het wegroken, mmm
 8. Ik geniet op dit moment van een lekker jointje victory, erg lekkere wiet imo.
 9. Foempie Jointje Jonko Dikke Één Nog wel meer, maar kan ik nu niet op komen
×
×
 • Create New...