Jump to content

DuRbAn TuRpIn

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DuRbAn TuRpIn

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zitten echt monsterlijke tracks bij, babylonboy hou je vooral niet in, en de rest ook natuurlijks.
  2. Pomper; http://www.youtube.com/watch?v=OjnLoVKyKwI
  3. Pompe: http://www.youtube.com/watch?v=0sQvXdJQTZA
  4. Het is een illusie om legalisatie te zien als vrijbrief, om te kweken wat je wil. Gedogen 5 plantjes of planten zonder strafvervolging heb je al! ; dus voorzien in je eigen behoefte zonder strafvervolging kan je al. Legalisatie houd in gecontroleerde kweek door de overheid voor de overheid, daar zie ik echt niemand beter van worre, toch de overheid. Kwestie van vraag en aanbod, ben in ieder geval blij dat we deel uitmaken van een minder ruimdenkend europa. Lang leve het gedoogbeleid
  5. Sweet stelletje pimpen nog een old skool Warren G
  6. Voor mij zijn deze geslaagd http://www.youtube.com/watch?v=rD4Mc1Aq5QE greetz
  7. "The more you dwell on what you don,t want, the more of it you create" Louise l Hay
  8. Voor zover ik kan zien loopt er maar 1 hoogspanningslijn langs; door lelystad, denk dat het veldje niet heel moeilijk te vinden is, kan je zelf de proef op de som nemen zoveel maisveldjes zullen er wel niet onder staan denk ik. Maja als ik er woonde zou ik ff kijke ma te ver weg hurr.
  9. Heb nog geen mannen kunnen ontdekken op de foto,s en filmpjes, en waarom een legaal proefveld verstoppen tussen de mais? als het toch geen thc bevat, en geplant in nabijheid van een hoogspanningsmast vreemd proefje op zn minst. Vraag me af of ze ook gaan testen op thc content, geloof ook niet dat het veel zin heeft om stuifmeel op te vangen door het tussen de mais te zetten, zou ook vol bevrucht worden zonder dat het ertussen staat, als het 50%man was wat er tussen stond.
  10. Wijze shit hierboven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. er zijn meerdere factoren die een rol spelen, cxer ook de leeftijd cq fase waarin de leipe plant zich bevind. Kan je duidelijk vinden op dit forum een vb DF geplant in begin mei of DF geplant eind juni of nog later een wereld van verschil, ze moet cxer een bepaalde fase heben doorlopen wil ze fatsoenlijk in bloei schieten, bij binnenkweek in mindere mate daar je zelf voor god kan spelen. Alleen uren licht is te kort door de bocht als je het mijn vraagt. groet. ff ontopic dit is een mooie; Misschien 3 palen zetten een idee...wigwam stijl... Bouwzeil vastmaken aan 1 paal en dan er rond spannen met fietselastieken of zo... Of gewoon wachten op de bloei, lang zal dat niet meer duren. Zie je al witte haartjes? El Fish
  12. Sitting beneath the willow tree, zeg compaan hou wod met de toppen? zit er al een beetje schot in? groet,
  13. Mooie genetica hoor, echte liefhebbers die frobanken zo te zien. Vooral die henkes vind ik er Zuper uitzien, en dan dat blad overwegend sativa lijkt me, lange dunne vingers, echt apart. Denemarken is volgens mij vanuit noord nederland een paar uurtjes met de auto, dus als ze niet versturen kan je ze gaan halen zonder al teveel moeite. Ik hoop voor je dat je 3 maanden bezig bent met knippen, hoe langer hoe beter natuurlijk En hou die toprot in de gaten, maar in deze tijd van het jaar zal dat dik meevallen denk ik, tenzij je plant op het einde van zn leven zit, dan maakt de tyd van het jaar geen ruk uit, niet te laat willen oogsten. Succes, P.s. je zal het nog moeilijk gaan krijgen dalijk, alvast goed voorbereiden vast een paar trimpro,s en ruimte regelen lijkt me.
  14. Moet ik erbij zeggen dat de nederwiet nu van iedereen is, kan zijn met wat creativiteit. En denk dat als het in nederland wordt gereguleerd, het niet langer van het klootjesvolk zal zijn maar, dat vooral de overheid zn zakken zal vullen nederland kennende, en als kweker zal het volgens mij minder aantrekkelijk worden als nu, daar je dan centjes van de overheid pakt. Misschien een polletje van de leden, die voor en tegen regulering zijn? daar legalisatie een fabel is en blijft. Neemt niet weg dat nederland behoorlijk achterloopt wat wel een aanfluiting is gezien de positie.
×
×
  • Create New...