Jump to content

trendhopper

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About trendhopper

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. R.I.P. Jan ik heb veel van hem geleerd net zoals vele andere hier op het forum hij was een echte kweker(niet commerciel ingesteld).
  2. ze zien er dik uit maar volgens mij heb je best veel blad laten zitten,kun je ook oproken als je dat lekker vind.
  3. ligt eraan hoe dichtbij,een plant houdt namenlijk niet van natte wortels. en check even hoe diep het grond water zit ik zelf heb ook een keer planten weggezet naast een meer met een natte grond eromheen en dat werd wortel rot gr trend
  4. maak je over bij een sloot zetten niet zo druk, het is altijd mooi meegenomen maar zoek eerst een goed bos/afgelegen plek waar veel zonlicht is.En wat greylighte zegt over gaten graven van 50 liter is heel leuk maar totaal niet handig als je alleen bent.(50 liter x 20=1000liter potgrond).en inplaats van kleikorrels zou ik voor kippenmest gaan maar niet te veel. in nederland vind je overal wel sloten of water toch en anders komt er altijd nog genoeg uit de lucht. trend..
  5. Dat is correct en tevens juist geantwoord
  6. Heb ik toevallig aan gedacht, en ook gedaan grappige was dat ik niks vond. Ik zag alleen het woord rudalis af en toe langs komen. Maar in het vervolg zal ik beter zoeken.
  7. Heeft iemand info voor me over de ruderalis indica?net 10sensi seed zaden gekregen, kon niets vinden over begin bloeitijd e.d.
  8. je kan ze ook koudgezette brandnetel thee geven(als bloeivoeding). je hebt brandnetels genoeg zag ik in het begin van je verslag. het is maar en tip laterz..
  9. ziet er goed uit, welke doen het het beste? hopen dat je veel mag oogsten laterz..
×
×
  • Create New...