Jump to content

demenne

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About demenne

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. alvast bedankt voor de goede uitleg! ik denk dat ik nog wat zal moeten bijlezen op het net. grtz, demenne.
  2. dag iedereen kan ik alle soortjes dooreen kruisen of moet ik rekening houden met genetica van de plant? Is het mogelijk om TE veel soorten te kruisen? Zoja, gaat de plant dan dood of is de kwaliteit gewoon minder? Alvast dank, demenne
  3. wel dit kastje staat gewoon op de kamer. ik ben een ander kweekje boven de kast aan het drogen en deze ziet er er na 19 dagen droog uit. binnen enkele dage eens zien of hij te roken valt. thx voor de reacties demenne
  4. dag mede forumgebruikers ik heb een vraag rond drogen. ik heb mijn eerste kweek achter de rug. ik hing mijn wiet te drogen in een kast die open stond. daarna moest ik een dikke maand wachten tot ze ook maar een beetje droog was. van smaak is er nog geen spraken. na 2 maand komt er de eerste smaak in. hoe doen de coffeeshops dit? ik heb gehoort dat ze soms de wiet nat geleverd krijgen. en toch smaakt deze zeer goed en is die perfect droog (in de meeste gevallen toch). bij voorbaat dank Demenne.
  5. iee mooie plantjes!! ik vind ze wat klein. ik wacht tot mijn kleintjes iets groter zijn voor ze buiten gaan. scherm je je plantjes niet af tegen konijnen enz.? grz, demenne.
  6. mooie meisjes! het strekken valt nog goed mee vind ik. ik ben jalours op je triploide. mijn kleintjes zijn er eindelijk aan begonnen. meeste boven.
  7. mooie dames had je daar. mijn gokje: 750gr. hopen op meer!
  8. ziet er mooi uit! veel geluk.
  9. vroeger ging k hard op de pc. vooral COD1, COD uo, COD 2. maar heb me een PS3 aangeschaft. COD4 is super met 2. Zeker stoned!! maar het spel Burnout Paridise op de PS3 is niet normaal! wel enkel na enkele zeker een aanrader!
  10. dit gaat interresant worden!! mooie gedrongen plantjes hoor tnt!
  11. het minste dat je kan zeggen is dat je goed bezig bent! zeer mooie plantjes.
  12. het gaat presies niet er g moeilijk worden om je netje vol te krijgen. prachtige planten! veel geluk nog!!
  13. joee veel geluk met je kweekje Silver! het gaat ongetwijfelt mooie pic's opleveren!
×
×
  • Create New...