Jump to content

Floor&Mir

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Floor&Mir

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hahaha:P We hebben al wel wat literatuur over het kweken enzo.. maar dat gaat dan ook vooral over duurdere manieren. Ons onderzoek bestaat uit verschillende manieren van kweken van wietplantjes en dan daarna het gehalte THC meten in de plantjes om te kijken wat de beste manier is (in verhouding dan want met al die kweekapparatuur is het natuurlijk het best). Dat is ons onderzoek;)
  2. Ja.. maar nergens staat of iemand misschien weet hoe ik dit probleem op kan lossen he.. Dus daarom vraag is 'vanalles', in de hoop dat jullie als ervarenen dat misschien weten! Iemand..?
  3. Als we nou een kastje voor buiten bouwen zodat de plantjes wel droog staan, zou het dan wel zonder afzuiger kunnen? het is wel koud natuurlijk, maar met een lamp maakt het dan toch niet zoveel uit?
  4. Ja ik denk dat we dan maar een kastje moeten bouwen waar de plantjes inkunnen, maar hoeveel kost een luchtafzuiger ? (het hoeft niet van goede kwaliteit te zijn want we doen het voor een onderzoek dus niet om zelf geld te verdienen hiermee) We hebben ook maar weinig geld te besteden dus eigenlijk moeten we weten wat echt noodzakelijk is om te kweken, en hoe we dit zo goedkoop mogelijk kunnen doen.
  5. Een redelijke opbrengst hoeven we niet want we doen het voor onderzoek, over de politie hoeven we ons ook niet druk te maken het enige probleem is dat we weinig geld hebben te besteden dus we moeten eigenlijk alles improviseren, voor alles moeten we een oplossing bedenken dat nauwelijks geld kost..
  6. Haha ja dat lijkt me inderdaad geen pretje;) Dan moeten we zelf maar iets van een kast bouwen ofzo.. Hoe duur is (op z'n goedkoopst want het hoeft niet de beste kwaliteit te zijn) een afzuigfilter en ventilatie? En waar zouden we dat moeten halen? Waar zouden we dat bijv. op internet kunnen bestellen?
  7. http://www.bta.nl/viewItem.asp?idProduct=183 Kan je deze koolstoffilter gebruiken? Is dit genoeg voor de stank? We hebben geen kweekkast maar zetten vijf plantjes los in een schuurtje, hebben we er dan wat aan? En hoe moeten we een koolstoffilter neerzetten?
  8. Om het pikkedonker te maken als de lamp uit is kan je dan gewoon een vuilniszak over de plantjes heenzetten of hebben ze in het donker ook verse luchttoevoer nodig?
  9. Heb je als je buiten wietplantjes plant ook last van de stank? Een andere oplossing voor ons is namelijk om het in een bijschuurtje te zetten en dan misschien met een ventilator. Het zal wel koud worden in de winter maar dan zorgt de lamp weer voor warmte toch? We wonen in een koophuis (2 onder 1 dak) dus als het goed is hebben de buren niet heel veel overlast dan toch als we het in een schuurtje zetten?
  10. Ja.. we zijn naar de politie geweest, die vond het goed wat we deden maar op school mocht het niet (in verband met angst voor aanklacht). Het probleem is dus alleen dat het maar in de garage of op zolder kan, maar is een open raam dan genoeg voor verse lucht en tegen de stank?
  11. We doen onderzoek voor school, en daar hebben we het budget dus niet voor.. Maar kan het of niet?:s
  12. Okee.. Maar het heeft dus geen zin om in een (zolder)kamer gewoon los een afzuiger neer te zetten? Helpt niet tegen het 'stevig ruiken'?
  13. Je kan toch niet zien of je te maken hebt met vrouwelijke of met mannelijke zaadjes? Hoe kan het dat sommige zaden geen klonen zijn maar dat ze toch weten dat het vrouwelijke zaden zijn?
  14. Gaat dat niet heel erg stinken dan? Iedereen zegt dat zelfs vijf plantjes erg stinken..
  15. Op zolder ga ik vijf plantjes neerzetten, maar niet in een kweekkast. Kan ik dan ook gewoon een afzuiginstallatie neerzetten of is dat totaal zinloos omdat het niet in een kweekkast zit?
×
×
  • Create New...