Jump to content

Meeoi

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Meeoi

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hallo, ik heb afgelopen woensdag met een paar vrienden hash cakejes gemaakt. we hadden +/- 0,25 gram hash per persoon gedaan. maar na 2 uur voelden we het allemaal heel lichtjes beetje duf verder niks. Later zei iemand dat ik wiet had moeten gebruiken inplaats van hash, zit daar verschil in als je het gaat eten ?
  2. ik vond het wel apart dat de man uit friesland met een gigantische kas waar je u tegen zegt, ''maar'' 80 uur taakstraf kreeg.
  3. ziet er goed uit ! alleen waar haal je dry-ice vandaan
  4. bedankt! de sprung bags zijn wel een stuk goedkoper. dus als ik een 220 micron zak gebruik om het water van het knip afval te scheiden, en een 25 micron zak om de hash op te vangen dan moet het goed gaan?
  5. iemand die een webwinkel weet waar ze losse zakken verkopen ? ben al tijdje opzoek, maar kan nergens wat vinden.
  6. ik zie dat sommige mensen meerdere zeefzakken gebruiken bij het maken van de hash, om zo de verschillende kwaliteiten hash te scheiden. zou het ook mogelijk zijn om dit te doen met 1 zeefzak bijvoorbeeld 38 micron ? en hoe is de kwaliteit van de hash dan ?
  7. Meeoi

    Gumby Ice

    ik zie dat sommige mensen meerdere zeefzakken gebruiken bij het maken van de hash, om zo de verschillende kwaliteiten hash te scheiden. zou het ook mogelijk zijn om dit te doen met 1 zeefzak bijvoorbeeld 38 micron ? en hoe is de kwaliteit van de hash dan ?
  8. Meeoi

    De bong

    Ik ben ook zeker fan van bongs ! omdat ik geen tabak rook vindt ik een joint altijd erg scherp. een vriend van me heeft er een waarbij je er een ijsklontje in kan doen, lekker zachte rook. ik ga ook maar eens een mooie bong uitzoeken, iemand die nog goede webwinkels weet ?
  9. zouden de soorten die ze van daar meenemen gebruiken om ''nieuwe'' soorten te maken ? en zouden ze erbij vermelden bij welke ''nieuwe'' soort ze welke strain hebben gebruikt ?
  10. Meeoi

    Vloei

    ik heb de RAW kingsize slim vloei
  11. Meeoi

    Vloei

    ik heb een tijdje geleden ook een aantal pakjes raw vloei gekocht. alleen vindt ik dat hij niet goed plakt en soms laat hij zelfs weer los ! hebben andere mensen dit probleem ook ?
  12. El Torro is very long closed, but there is still hanging a note that says: closed due to circumstances too bad because they had a very big menu compared to the other shops.
×
×
  • Create New...