Jump to content

scorpio69

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About scorpio69

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hallo, Na een eerste keer buiten hebben gekweekt zou ik graag nu binnen gaan proberen. Ik heb: 1 x Tentje 1.20x1.20x2.00 1 x Philips HPS 600W 1 x SlakkenhuisVentilator Vandaag heb ik zaden van Royal Queen Seeds gekocht. 3 x Amnesia haze (10-11 weken) 3 x Presidential O.G. (8-9 weken) Is het een goed/slecht idee om deze samen te zetten om dan eerst de presidential te oogsten en daarna de amnesia verder te laten afbloeien? Kan het voorgroeien (eerste weekje vanaf zaad) onder een TL-lamp kleur 33? Ik heb in de growshop ook dit gekregen: Hoe moet ik dit precies gebruiken? Alvast bedankt en sorry voor mijn amateuristische vragen
 2. Binnenhalen is geen optie , want ze staan in de volle grond en zijn net bomen. Ik heb alles van rot voorlopig weg geknipt.
 3. Ok hoelang denk je dat ze nog moeten staan voor te oogsten ?
 4. Hallo , ik heb dit jaar voor de eerste keer 2 planten in een kas staan. De toppen zien er nu zo uit : Maar op sommige plaatsen zie ik nu wat ik denk dat toprot is : Wat moet ik nu doen ? Zou ik nu al oogsten of zou ik ze nog even laten staan en al het rot wegknippen ? Groetjes !!
 5. Dankjewel voor jullie snelle antwoord. Die plantjes zijn van mn moeder . denken jullie dat ik deze kan uitschuppen zonder deze te beschadigen ?
 6. Hallo , ik heb dit jaar voor de eerste keer 2 plantjes gezet in een kas . dit zijn ze alle 2 naast mekaar . (ik weet het ze staan dicht bij mekaar). Nu heb ik gemerkt dat er kleine beestjes op de onderste bladeren zitten . Wat is dit ? en hoe krijg ik ze weg ? Volgens mij krijgen ze het over van de peperplant erlangs. En nu is ook mijn vraag of dit de eerste tekenen van het bloeiproces zijn ? Ze krijgen hier en daar kleine haartjes. Alvast bedankt !!
 7. @Limbic Ik heb ze als stekjes gekregen. Ze zeiden dat het Amnesia Haze is , en ze staan nu sinds 1 Juli. Ze krijgen ook Hesi voeding. @mrWeed Ik zal morgen de bladeren weg doen en dan de ge-update foto's uploaden. Groetjes !
 8. ..edit.. gebruik de AD Reply knop aub Ja het zijn inderdaad 2 planten naast elkaar . kan dit kwaad dat ze in elkaar beginnen te groeien ?
 9. Hallo , ik heb 2 plantjes in een kas gezet dit jaar. Ik merk nu dat de onderste blaadjes niet zo mooi rechtop staan en hangen. Zou ik de grotere bladeren afknippen die het licht voor deze blaadjes wegnemen ? groetjes scorpio69 volledige plant hangende bladeren Alvast bedankt !!!
 10. @Thoeskweker bedankt voor het snelle antwoord. en het kan wel zijn dat het te droog was want ik was enkele dagen niet thuis. hier een foto van de onderkant van de gekrulde blaadjes. denk je dat het verstandig is om op deze plaatsen nog te fimmen of toppen ?
 11. scorpio69

  120713

  mijn 2 plantjes 12072013
 12. Mijn excuus . heb dit per ongeluk 2x gepost . heb geen idee hoe je dit verwijderd.
 13. Hallo , ik heb dit jaar mijn eerste 2 plantjes in een kas gezet. mijn vraag is nu of ik ze nu nog mag fimmen of toppen op deze plaatsen (rode cirkels). Het eerste plantje. Het tweede plantje. Ook zijn bij het eerste plantje enkele blaadjes naar onderen gekruld. Heeft iemand enig idee wat de oorzaak hiervan is ? Ze krijgen voeding : https://www.growshoponline.nu/images/afbeel...n/NL__Aarde.pdf alvast bedankt !!
×
×
 • Create New...