Jump to content

radboud

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About radboud

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

282 profile views
  1. light-mix aarde van plagron rootjuice van biobizz alga-groei en alga-bloei van plagron top-max van biobizz guano kalong voor vette toppen alles puur natuur, met de beste smaak die je maar kan hebben. vooral de guano kalong ben ik zeer tevreden over. heb een tijdje geleden een proef gedraaid met dat goedje en het resultaat was geweldig! nog nooit zulke fruitige smaakvolle toppen gehad als toen!! echt een aanrader dus!
  2. het is allemaal weer goedgekomen hoor!! ik had die man uiteindelijk via de telefoon te pakken gekregen en wat bleek: ze hadden wat problemen gehad met de politie (welke growshop niet tegenwoordig )waardoor de verkoop in de growshop er even bij in was geschoten. hij heeft zijn excuses gemaakt en heeft toen snel mijn geld weer teruggestort. is allemaal netjes verlopen. het was even lastig voor mij maar nog lastiger voor hun. ik hoop dat ze nu van het gezeik af zijn want het was een hele aardige man. kortom: eind goed, al goed.
  3. hallo mensen. ik had laatst een discussie met een vriend van mij die beweert dat vierkante potten voor ongelijke planten zorgt en ronde voor planten van gelijke hoogte. iemand in een growshop had hem dat verteld. het lijkt mij een beetje vreemd maar goed, ik ben geen expert op dat gebied. ik dacht dat de enige reden om viekante potten te nemen is dat je de ruimte dan beter kunt benutten als de potten dicht op elkaar staan. wie weet of de vorm van de pot van invloed is op de uiteindelijke vorm/hoogte van de plant?
  4. ik zie dat je wel voor de sterkere soorten gaat. ze zijn lekker, dat is waar. maar de meest lekker smakende wiet die ik ooit heb gehad was bob marley's best van high quality seeds. niet te sterk, maar een lekkere uplifting high, en de smaak:... echt fantastisch!! als je je voorraadbus openmaakt om er een topje uit te nemen is het net alsof je een snoeppot openmaakt. het is al weer een paar jaar geleden dat ik die plantjes had staan, maar het doosje waar ik het laatste restje in bewaard had ruikt nog steeds als een droom. ik word er gewoon lyrisch van... miss. maar een nieuw pakje van die zaadjes halen...
  5. @ BK - ja jij ook goeie morgen! mooi dat je ook bent verschenen - ik had van achterhoeker al het advies gekregen om jou eens te vragen naar het maken van moederplanten/stekken onder tl - en kijk: daar ben je uit jezelf al tevoorschijn gekomen! ik denk dat ik ga voor 4 t5 buisjes. dan heb ik mooie volle planten - het oog wil nl ook wat goeie info trouwens, bedankt!! @ emilio santos: wow!! ik schrik gewoon van wat ik allemaal lees! dat is zo ontzettend klote. ik had hetzelfde met cybergrow.nl - iets besteld, betaald en niks meer van gehoord. uiteindelijk wel geld terug, maar na veel mailtjes en gebel. dat wil ik liever niet nog een keer!! je bespaart me een hoop ellende. bendankt!! weet iemand een goede en goedkope (web)winkel voor de aanschaf van t5 onderdelen/armaturen?
  6. ten eerste: bedankt voor de info people! de lengte van die buizen is inderdaad lastig. ik wil het liefste de hele oppervlakte van mijn ruimte belichten, dus heb ik nog eens zitten kijken naar die t5 lampen op aquariumwinkel.nl - die van 39watt zijn 85cm lang - die vullen de lengte van mijn ruimte wél aardig op. heeft iemand een idee hoeveel ik daarvan nodig heb voor het aantal stekken dat ik wil? ik ga van mijn moeders een soort scrog/bonsaï boompjes maken - laag en breed dus. dat het licht niet diep mijn planten binnendringt maakt dus niet uit.
  7. hallo mensen. ik heb een 600 watt afbloeiruimte waar ik per oogst 12 planten onder zet. nu heb ik een kast er bij gebouwd waar ik een hok wil maken voor moederplanten. ik wil meerdere soortjes gaan opkweken voor de afwisseling. ik wil in dat hok ongeveer 4-8 plantjes zetten op een maximale oppervlakte van 110 x 45 cm. wat voor soort tl's kan ik het beste gebruiken en hoeveel heb ik daarvan nodig? ik heb per oogst niet veel meer dan 12 stekken nodig om weer een volle oogst te kunnen draaien, misschien wat meer als foutmarge zeg maximaal 20 stekken per 2 maanden. een beetje overcapaciteit is niet erg, maar het heeft geen zin om tig keer zoveel stekken te produceren als ik die toch niet gebruik. ik ga nog een aparte ruimte in de kast inrichten speciaal voor de voorgroei, dus daar hoeft geen rekening mee gehouden te worden. wie kan mij wijzer maken? radboud
  8. hallo. ik had deze vraag eigenlijk eerder moeten stellen, maar ik heb 2 weken geleden een 500m3 torin slakhuisventilator besteld bij cybergrow.nl voor € 70,-. ik heb een orderbevestiging gehad en heb toen meteen betaald via vooruitbetaling en daarna niks meer gehoord. ik heb al 2 mailtjes gestuurd en 2 keer geprobeerd te bereiken via de telefoon. er word niet opgenomen... heeft iemand hier ervaring met deze site? wat moet ik nu doen? of is het normaal dat het zo lang duurt en moet ik nog maar even wachten? radboud
  9. de ventilator blijft hetzelfde hangen als in rainman's ontwerp, ik wil alleen het gat van de kopse kant verplaatsen naar de zijkant, zodat de opening in de box precies voor het gat in de slakhuisventilator hangt. het gat links in mijn ontwerp is uitblaas en het gat rechts is inzuig (? )
  10. is het per se nodig om de luch ingang van de box aan de kopse kant te maken? ik ga er nl. ook een bouwen, maar dan heb ik alleen ruimte voor een gat aan de zijkant... dit is mijn ontwerp... 40x40x60 cm voor een 500m3 slakhuis ventilator.
  11. radboud

    radboud's foto's

    .
×
×
  • Create New...