Jump to content

chefke

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chefke

  • Rank
    zomaar een lid
  1. schei ajseblieft uit met "even voorstellen" wat wil je horen? ik ben sjef en ik zit op voetbal, ik heb een lelijke dikke vriendin maar ja, ik kan geen betere krijgen... nu wil ik graag wat wietplanten zetten zodat ik een beetje stoerder ben en met geld een smallere vriendin uit polen kan laten overkomen. Mens, voorstellen. alsof iedereen zich voordoet zoals ie echt is. en daarbij, de vraag die ik gesteld heb komt NIET voor, niet in de complete vorm althans. Niet dat ik prof ben, ik ben een broekie, maar jullie zijn een stel amateurs die zich voordoen als superkwekers. en nu blokkeer me maar, dankjewel!
  2. En bij buitenplanten? is het uberhaupt de moeite waard om te toppen? stel je planten staan ergens waar niemand ze kan zien en niemand kan komen, ze mogen dus zo groot worden als ze willen. Is het dan toch verstandig om te toppen om zo meer opbrengst te behalen? en bij welke lengte moet je dit dan doen? dankjewel, chefke (nieuw hier)
  3. Mensen, Is het wel of niet verstandig om de top eruit te halen om zo de plant breder te laten groeien? of is het beter om het gewoon de lengte in te laten gaan. Ze mogen voor mij zo groot worden als mogelijk maar als ik mèèr opbrengst heb door de top eruit te halen dan doe ik dit graag. En zoja, wanneer (bij welke lengte) is dan het goede moment? en hoe vaak? mvg, Sjefke
×
×
  • Create New...