Jump to content

Mr.Newbie

Members
  • Content Count

    220
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mr.Newbie

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Hoi El Tulipan, Ja,daar zijn de meningen nog over verdeeld,zover ik heb kunnen lezen. Maar ik ben inderdaad van plan om er door heen te blazen en verse lucht(van buiten)te trekken,om zo de optimale koeling te krijgen. Bedankt,voor de tip
  2. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Hoi Henkjan, Ik snap je punt.Het blijft tenslotte 160mm,dus veel groter (te groot) heeft geen zin. Maar ik zou niet weten hoe ik dat anders moet berekenen,en daarbij komt tot ik een y-stuk gebruik en bochten heb,dus een maatje meer lijkt me op advies,dan inderdaad wel beter
  3. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Hey Bram, kijk daar heb ik wat aan! Ik heb gelezen tot je cooltubes minimaal 75 tot max 350 moet koelen,dus ik dacht,neem de middenmaat,maar ik neem jouw advies graag aan Ik neem dus een 3500 voor de cooltubes. En wat vindt je van de rest,zo laten?
  4. Mr.Newbie

    Cooltubes

    We zitten hier toch in Nederland,he? En niemand heeft een mening of een advies hierover? Het is bijna ongelooflijk! Wat is dat hier:kijken,kijken en niet kopen! Greetz.
  5. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Niemand een advies of een mening over deze opzet? Greetz.
  6. Mr.Newbie

    Cooltubes

    ik heb een nieuw schema gemaakt. Wat vinden jullie ervan? Greetz,Mr.Newbie
  7. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Hey whazzup, ik heb mijn antwoorden al gevonden in je topic:"Relais Met Afvalvertraging". Excuseer mijn gemakzucht De groeten.
  8. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Hoi Whazzup, ik heb indd gelezen tot je maar 3 stuks achter mekaar mag koelen,maar ik dacht,omdat ik overcapaciteit had,het zo ook wel kon werken.Maar indd zou de weerstand een probleem kunnen vormen. Ik zit dus met 8 stuks in 2 rijen van 4. Dus,2*3 en dan nog 2 apart koelen? En welke maat fan zou ik dan moeten kopen?
  9. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Dank je,voor je adviezen,Doc Dat zijn zeer goede redens om het niet te doen en ik gebruik liever ook geen cooltubes, maar ik zit met de hoogte en de ruimte(warmte)die ik heb. En die 10-15 cm die ik win met de cooltubes is eigenlijk cruciaal en het liefste zou ik de plantjes niet willen toppen,dus vandaar deze keuze.
  10. Mr.Newbie

    Cooltubes

    Hela, Ik ben bezig met een nieuw project.En ik wil daarbij cooltubes gebruiken. Ik heb een tekening gemaakt met de planning,maar ik weet niet of dit haalbaar is. Ik hoop tot het duidelijk is. Graag.Jullie mening! Greetz.Mr.Newbie
  11. Hey luijkes, met dit systeem is het niet mogelijk om biologische voeding te geven,toch?(ivm dichtslibben) Kan het systeem niet zodanig worden aangepast,zodat ook biologische voeding gegeven kan worden. De afstelling van de watergift zal ook aangepast moeten worden,omdat de biovoeding niet lang stabiel blijft.
  12. Hey Mehighto, dat ziet er puik uit,kerel Dit topic was leerzaam,mooi en compleet,een voorbeeld voor vele van ons. Jammer,tot je ze iets te vroeg moet knippen,maar het zal hoe dan ook een goed resultaat zijn, en met een vakantie in het verschiet en genoeg te roken heb je niks te klagen,toch Enjoy en tot,sinassss. Greetz,Mr,newbie.
×
×
  • Create New...