Jump to content

TerrorJunkie

Members
  • Content Count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About TerrorJunkie

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

460 profile views
  1. Maar zal ik haar nog wel 24 uur donker geven?
  2. Ik ga ze inderdaad aan de tak laten drogen in het hokje zelf, moet nog ff voorbereidingen treffen dat ik ze kan ophangen en dan gaat ie om. Het is nog een proef ronde om te kijken wat voor verbeteringen ik kan doen om het klimaat optimaal te krijgen, en volgensmij kan ik er nog een 2e plantje inzetten om de ruimte goed te benutten. Het is puur voor eigen gebruik. Maarja proefronde of niet, het is altijd leuk dat er een rookbaar wietje vanaf komt.
  3. Dat idee heb ik ook dat er al amber trichomen tussen zit Ik zal vanmiddag als de lamp uit is nog eens kijken naar de trichomen.
  4. Veel blad begint er nu af te vallen. Wat denken jullie nog een weekje en dan om?
  5. Eind week 10 Heb nu een 60x vergroting voor het bekijken van de trichomen. Vandaag begonnen met spoelen Trichomen beginnen naar mijn mening troebel te worden. Toppen voelen hard aan en het ruikt heerlijk
  6. Blad begint nu wel snel geel te worden. Bloeiharen worden al wel bruiner. Trichomen geen idee, volgensmij nog helder.
  7. Ik zit nu op eind week 8, toppen zijn lekker aangedikt deze week. Trichomen naar mijn mening nog helder. Bruine haartjes nog maar een aantal gespot. Ik denk dat ik gewoon de laatste 7 dagen geen voeding meer geef. Alleen nog afgezuurd water. Alleen vind ik dit moeilijk te bepalen wanneer ie nog een week moet. 10 dagen geleden Nu
  8. Al wat bruine haren gespot Trichomen lijken nog helder (maar blijft moeilijk te zien of ze nou helder of troebel worden) Gebruik nu een trichoscoop voglensmij doet ie 30x vergroten, zal kijken voor een betere die 60x vergroot ofzo
  9. Zet me wel aan het twijfelen nu Ik ga me er er eens in verdiepen op het forum, kijken wat de meningen zijn.
  10. Bloeitijd: 5-6 Weken Oogstmaand: 8-9 weken na ontkiemen Dus de oogst week zal ongeveer tussen week 10 en 11 zitten
  11. Thnx daar kan ik wel wat mee! Heb van elke top een foto genomen, dit zijn de duidelijkste (moet nog ff oefenen met de camera en trichoscoop)
  12. Beste growers, Ik ben nog een beginner op het gebied van kweken, nou ben ik met een test ronde bezig om te kijken wat ik nog moet veranderen aan me micro hokje. Dat terzijde, ik ben nu 7 weken onderweg sinds het kopje boven de grond kwam. Heb LST gedaan. Het gaat om een Quick One Autoflower (had ik nog liggen om te testen) Gebruik Plagron light-mix, en plagron voeding (Terra) Nu sinds een week gebruik ik ook green sensation Onderste bladeren worden al geel. Nou is mijn vraag wanneer ik kan beginnen met spoelen? (weet dat ik op de trichomen moet letten maar hoe zien ze er uit als ik moet beginnen met spoelen?) Hieronder de foto's hoe ze er bij staan. (heb geprobeerd de trichomen erop te krijgen) Op of aanmerkingen altijd welkom :-)
  13. Ten eerste bedankt voor het meedenken, ik heb inmiddels het filter vervangen voor een Prima Klima 240m3 (deze heeft ook een grotere opening van 125mm) Die van can lite had maar een opening van 100mm denk dat dit het probleem was. Nu alles onder controle :-) Ben nu bezig met de eerste test ronde met een Quick One Autoflower. Zit nu op begin week 7 en ondanks de hittegolf die we gehad hebben gaat het redelijk goed.
  14. Beste mede(micro)growers, Ik ben bezig met een micro hokje van 50x40x80cm (keukenkastje) Set-up is nu als volgt: 90w LED 150m3 afzuiger 125mm 150m3 filter van can lite (zie nu net dat de opening van deze filter maar 100mm is met een flens naar 125mm)<--Probleem? Ik blaas in mijn filter uit met het filterdoek aan de binnenkant. heb passieve inlaten Nu ben ik aan het testen en zit met het volgende : ik zit met de lamp aan op 31 graden, maar als ik mijn filter los haal zit ik rond de 26,5 a 27 graden.(wat ik prima vind in de zomer) Ook merk ik als ik het filter er weer op zet dat er bij de inlaten veel druk wegvalt. Betekend dit dat mijn (nieuwe) filter verstopt zit of moet ik een grotere capaciteit filter hebben? een 200m3/h? Alvast bedankt Mvg
×
×
  • Create New...