Jump to content

stoney montana

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stoney montana

  • Rank
    stoney montana

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    the hague
  • Interests
    ben lekker bezig
  1. anders ga je voor de zeker heid nog ff verder met verduisteren weet je zeker dat het goed zit
  2. ik heb het normaal nooit daarom vindt ik het ook raar
  3. ik denk dat ik een fosfor probleem heb maar weet het niet zeker sind we afgelopen week een paar dagen storm aan de kust gehad hebben krijgt het gedeelte dat tegen me balkon hek aan staat bruine punten en de randen wordt ook bruin en ik heb net nog gekeken en nou zie ik het ook in me groei scheuten komen. niet overal alleen het gedeelte tegen me balkonhek of komt het gewoon door de voeding dat het verbrandt. ik zelf denk het nie omdat ik het afmeet tot op de ml met een injectie naald. heb dit nog nooit gehad in me buitenwietje. ph/ec meet ik nie omdat het een buiten wietje is en ik maar 1 plantje heb staan bij me vader staan de andere 2 en die hebben het nie. plant staat in 65l aarde terra prof voedingen: terra vega rhizotonic nu terra flores canna zym canna boost later komt er ook nog pk 13/14 bij alvast bedankt hoop dat iemand me kan helpen.
  4. zeer mooi gedaan vind ik ga zo door en als je het weg doet heb je een goed gevuld portomeniksje
  5. plantje zit zeker goed vol maar je kan gewoon spuiten met bayer het gif is na 2 weken helemaal uit je plant
  6. ik wil woensdag zaadjes bestellen jackbarry is het nu te laat om met zaad te beginnen of nie heb wel dinsdag me stekjes voor op balkon voor de zeker hijd maar dat zijn merstal de standaard stekjes (pp)
  7. haal wat spul van bayer meng het met water en spuit of smeer het op de plekken
  8. misschien wel een beetje veel maar 1 ding is zeker het dametje zal het heel erg lekker vinden onder die lamp
  9. ja hoor dat kan als je het maar wel op 12/12 doet
  10. misschien een rare vraag maar ik heb 2 pp tjes staan op balkon en die heb ik vanaf 1 juli verduisterd en nou was mijn vraag wanneer zijn je plantjes nou echt in de bloei,want als ik de eerste week niet mee reken dan staan me plantjes nou ongeveer 50 dagen in de bloei en nou las ik op de site van sensi dat pptjes ongeveer tussen de 50 en 60 dagen bloeien de haartjes van me plantjes zijn wel voor 80% bruin ongeveer. ken ik ze nou al knippen dan of nie (foto's volgen)
  11. lijkt wel of je bladeren verbranden denk ook dat je te veel voeding geeft en ik zou je ph meten met een goeie ph meter niet met een stripje(kleuren)
  12. en je mag wel opschieten met halen want ze zaten goed vol je planten met meeldauw je ziet al heel snel resultanen als je spuit en als je over een paar dagen nog wat ziet spuit dan weer
  13. nou dan ga ik morguh spuiten en als ik die roofmijt binnen heb zet ik die uit
  14. tot nu toe zie ik alleen webjes zitten tussen de oksels van me plant tussen zijtak en hooftstam je ziet ze hier en daar ook wel op de bladern maar nog niet echt veel maar ik heb ze besteld de roofmijt.
×
×
  • Create New...