Jump to content

Doc

Full member
 • Content Count

  9,047
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Doc

 1. Even gluren naar de 2e helft van dit kweekje. Kon niet laten om even te posten.
 2. Hi Luitjes, Ik ben heel hard aan het werk de laatste tijd en daarom wat minder op het forum. Even een paar dingen duidelijk maken. De nieuwe lijn wordt in 1x wereldwijd uitgebracht dus er wordt geen land voorgetrokken. Ideen worden vaak hergebruikt. Hier een paar Gavita ideeen die door anderen zijn gebruikt. 1.de eerste elektronische ballast voor horticultuur is ontwikkeld door Gavita. 2.de eerste Miro aluminium reflector is bedacht door Gavita. 3.De eerste 240v ballast die een dubbel ended lamp kan draaien is bedacht door Gavita. Ach ja boefje als de pot de ketel etc.......
 3. Doc

  lumatel 400watt

  Kijk ook even naar de Gavita Digistar. Die heeft garantie die echt wordt nagekomen.
 4. Een goede growshop levert geen "diensten". Daarvoor moet je bij de slechte shops zijn. Dat zijn de shops waar ik niet kom omdat als er een inval is jij ook de lul bent als ze handel of stekken hebben liggen.
 5. attenooien....moet wat vaker op forum komen. Bijna een kweekje van Polletje gemist. Mijn gok wordt 3450gram
 6. Als je je Hydrokorrels goed behandeld gaan ze veel langer mee als mapito. (10 jaar) Zoek wel een horticulturele kwaliteit hydrokorrels met rhp certificaat.
 7. Een patent op een natuurlijk hormoon is onmogelijk en anders wil ik graag de patentnummers weten. Zelfs de naam Auxine is niet te registreren als merknaam omdat je geen bestaande namen mag registreren als merk. Simpel gezegd kan iedereen dat product op de markt zetten met dezelfde naam zonder juridische problemen. Ik raad wel aan om dan een ander design te gebruiken voor het label.
 8. Wij jou ook niet. @de rest Het was gezellig om weer een paar gezellige gezichten te zien.
 9. Mag ik deze gebruiken voor publicatie?? Goed voorbeeld van hoe het niet moet.
 10. Wat leuk Dreamgirl is terug
 11. Ben erg benieuwd of je met deze methode meer gaat kweken. Ik schat in dat je volgende keer weer naar je oude systeem gaat. Mischien moet PH-Donner jou systeem maar gaan proberen.
 12. Hier is een link naar onze Engelse facebook daar zitten zoveel tomaten kwekers op dat een enkele wietkweker niet opvalt. https://www.facebook.com/GardenCulture Ook is het handig om niet op je facebook te zetten dat je kweekt.
 13. probeer niks te verkopen. Probeer wat weg te geven.
 14. Niet geschoten is altijd mis. https://www.facebook.com/GardenCultureNL
 15. Doc

  Secret Jardin tenten.

  De Mammoth Intense is een kwaliteitstent. Natuurlijk kan je een Darkroom kiezen of een street die een stuk goedkoper zijn. Uiteindelijk krijg je waar je voor betaald.
 16. Doc

  Secret Jardin tenten.

  De koning is dood...lang leve de koning
 17. De laatste keer dat ik dit soort marketing heb gezien probeerde ze te vertellen dat led beter is als hps. @Elmanito Als je voor het mooie spectrum gaat zonder veel hitte kan je beter naar de plasma kijken. Als je de vervanging van de lamp gaat berekenen op het aantal draaiuren kom je er ook achter dat de plasma goedkoper is. In de metingen die ik heb gezien kwam er geen UV voor in deze CDM lamp. Het is wel leuk om te zien dat ook Philips begint te geloven in een full spectrum oplossing voor plantengroei.
 18. Ik denk dat het Undercurrent systeem een grote toekomst heeft. Under current system website
 19. Omdat ze een platte onderkant hebben en van speciaal doorlatend materiaal gemaakt zijn kunnen ze veel beter van onder bewaterd worden als een gewone plastic pot. Succes, Doc
 20. Doc

  Garden culture

  @prettig Veel leesplezier. Ik verwacht dat ze volgende week door heel Nederland liggen. Dit is al de 4e editie. We worden er steeds beter in en dat is ook te zien.
×
×
 • Create New...