Jump to content

rockstar

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rockstar

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 07/20/1974

Contact Methods

  • AIM
    none
  • MSN
    none
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    12345
  • Yahoo
    none

Profile Information

  • Location
    The Lowlands
  • Interests
    Muziek, wiet;-)
  1. Thanks....tja het zij zo.... En dan stonden de dames nog wel onder een afdak, maarja het was de laatse tijd ook wel ernstig pokkeweer. En inderdaad....volgend jaar beter!! (hoop ik)
  2. Tja....mijn fout was trouwens ook dat ik niet de hele top wegknipte maar steeds alleen het rotte stuk.....dan wordt het dus inderdaad dweilen met de kraan open. maar goed, volgend jaar beter!!
  3. Nou mensen....ik ben bang dat ik de strijd verloren heb....... Wat er nog over is ziet er allemaal zo uit: Dat wordt in plaats van roken een enkele reis groene kliko denk ik......
  4. Als ze er zo uitzien moeten ze denk ik nog wel even: Zo zien de mijn eruit, wel wat bruine haartjes maar nog wel te weinig denk ik. Toch maar eens een loepje kopen en wat verder kijken..... Cheers,
  5. Thanks, ben er al druk mee bezig. Heb nu de meeste plekjes er tussenuit geknipt, en hou de toppen in de gaten. Ik vind het ook zo zonde om meteen maar de hoofdtoppen (waar ook wat inzit) compleet weg te knippen. Mischien zet het wel verder door maar dat zien we dan wel. Als er maar wat overblijft! Ik zal dat topic eens even goed doornemen.
  6. Okee, ik ben aan de beurt.....na 1 dag in de regen zit er nu zo hier en daar toch al wat rot in de plantjes. Al veel over gelezen hier dus dat wordt knippen denk ik. In mijn kweekverslag staat er ook al wat over. Maar nu lees ik ook vaak dat je meteen moet/kan oogsten bij toprot omdat verbetering vaak uitblijft. Maar volgens mij zijn deze planten nog niet oogstklaar? Wie laat zijn kennersoog er even op vallen? De tak op foto 1 en 2 is echt 1 hele slechte tak, die knip ik maar helemaal weg.....bij de rest alleen de rotplekjes denk ik. Thanx
  7. Kijk dat zijn leuke tips! Ze gaan nu definitief onder de veranda, en ik zet ze er alleen onder vandaan als de zon schijnt! Morgen maar even de rotplekjes eruit knippen en hopen dat het goed komt!
  8. Okee, weer even een update. Ik ben voorzichtig begonnen met bloeivoeding, 1 keer in de week. Wil het nu gaan opvoeren omdat er gele bladeren aan komen. Ik denk dat alle voeding uit de potgrond al ruim verbruikt is. Op zich gaan ze verder redelijk goed, ze staan bij regen onder de veranda. Na een weekje vakantie hebben ze toch een dagje (maandag) in de regen gestaan. 1 tak doet het nu heel slecht, blad hangt en volgens mij zie ik een stukje toprot? Wat nu....knippen denk ik?? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat 1 regendag de boel gaat verzieken..... Iemand tips??
  9. Tja dat wegknippen daar durf ik me niet aan te wagen, hoor er verschillende verhalen over. Zal komend weekend maar eens bloeivoeding gaan scoren.
  10. Lijkt me wat laat, mischien maar binnen zetten?
  11. Weer even een update: Topvorming: Zoals je ziet worden de steeltjes onder de topjes weer wat paars, ik denk dus ze bloeivoeding nodig gaan hebben. Groeivoeding hebben ze niet gehad omdat ik ze niet te groot wil hebben en de potgrond waarin ze staan bevat al "voor 6 maanden voeding".........zeggen ze..... Groeivoeding lijkt me nu dus niet meer aan de orde, maar welke bloeivoeding zal ik gaan gebruiken? @wierieman: Nee ik ben ook blij dat ik ze heb gehouden, toch leuk om te zien dat ze het redelijk redden! Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  12. Wat zijn de ervaringen met de verschillende soorten bloeivoeding? Mijn topjes beginnen ook te vormen en de steeltjes net onder de nieuwste bladeren worden een tikkie paars. Dus ik denk dat ik wel goede kwaliteit voeding nodig ga hebben! Thanx
  13. Ik dacht ook al dat het luis was, wel mooi weg! Nu nog even uitvinden hoe het met bijvoeden zit. Er zitten aan de punten van een paar vingers gele 'puntjes'. Vandaag ook even de potten opgevuld tot net onder de eerste vertakking, zullen de dames wel lekker vinden denk ik.
  14. Nee........ Had ik dat maar!! Schijnt wel een goede (oer)soort te zijn. Maar heb er nog niet veel over kunnen vinden. Dus als iemand wat weet.............vertel,vertel!!!!
×
×
  • Create New...