Jump to content

Warrior Hgv

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Warrior Hgv

  • Rank
    Groentje
  1. haal 1 gram 5 euro. Niet in coffee shop:P!
  2. Hmm ik had laatst uit die headshops "herbs" gehaald.. gaf mij een stoned gevoel.. maar me maat werd er lijp van (happy stoned)! Ik vind dat gezeur.. dat van je leeftijd.. ik blow al sinds me 13e. Wiet krijgen is geen kunst. whaha ja alle headshops well maar hier trip je van .. is wat anders dan een "stoned" gevoel ik heb op zn tijd ook wel us graag portie van deze dingen:)
  3. Joint Wietje Jonko whaha Swa!... zo noemen we een dealertje bij mij in de buurt!
  4. TIPS Leer draaien. Koop geen voorgedraaiden.. je kan beter je eigen hoeveelheden bepalen (hoeveel je wilt kan je na tijdje wel inschatten) Een voorgedraaide white widow in coffeeshop is 5 euro.. ik ken early girl helemaal niet:S!! Jha als j lekker stoned wil worden gebruik hasj(olie)
  5. Denk na, als je logisch denkt is hasj pure thc.. dat gaat niet over de datum, wiet wel.. maarjah ik denk niet dat het nog lekker smoked
  6. zelf rook ik geen tip, bij de tip doe ik zelfs alleen maar shag :S? hoe dichter bij de tip hoe meer kut smaak!, dus ik doe wiet meer vooraan, en er blijft echt niet zoveel thc in de tip hangen, dat is allemaal nicotine en teer!
  7. Ja leuk, je bent het klapgat vergeten per 1 trek verspil je een keer zoveel rook dat blijft hangen maat klapgat moet je aan je andere kant van waar de joint zit, boven het water, evengroot als het gat waar de pen/stift/joint ingaat, als je hijst, houd je, je vinger er op, volgende hijs zonder vinger erop (dan hijs je, je rook op wat is blijven hangen waar nog wel thc in zit!
  8. Er is niet iets zoals 50% van je wiet is thc, volgens mij is dat klinklare onzin.. het beste wat ik ooit heb gehad is White Widow! net zo katsie stoned:P Zorg wel dat je het over je longen doet vriend..
  9. 50/50 helft wiet, helft halfzware zilver rolt het fijnst, smoked het fijnst!
  10. Wat vinden jullie het meest relaxste muziek bij het roken van een joint? meestal zetten ik en wat kameraden bob marley, of ub40 ofzo op.. Maarjah Osdorp posse met steek 'm op is ook wel laggen bij smoken! weet iemand miss nog leuke nummers ofzo? over smoken enzo:P?
  11. Ze smaakten lekker, heb ze opgegeten bij een krentenbolletje, alles erin, huppakej:P Het was een geweldige trip! dacht dat ik hitler in het bos zag enzo nazis overal (dacht dat ik er een was, en dat ik de 2e hitler was haha) het waren golden teachers.. gedroogt! het was geweldig, maar ik nam perongeluk een slok blue curacaou, ik stikte bijna! (14,9%)!
×
×
  • Create New...