Jump to content

bblong

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bblong

 1. Heeft iemand ervaring met wite lotus. Hoe moet je het roken. Kun je er ook thee van zeten. Hoe haal je de actiefe stofen van af
 2. Ik wou dit ook een keer kweken maar heb dit niet gedaan. Nicotina tabactum kun je gewoon gebruiken om tabak van te maken. Als je gaat kweken moet je elke keer de bloemen weghalen snijden ofzo. En als de plant volgroeid is de bladeren pluken en drogen en fermiteren (sorry voor spelfouten) ik heb gehoort dat tabaks bedrijfen het 2 jaar laten fermiteren. Maar oke dan dus fijnmaken en roken. Tabak is slecht maar je kunt het beter zelf verbouwen en maken dan kopen. Ze stopen er allerlij rotzooi in zelfs amoniak hier kun je zien wat er in word gedaan wel interesant : http://www.psycholoog.net/?p=343 Je kunt er nog wel wat suiker door heen doen. En er is heel veel te vinden alleen wel engels zoek maar op : how to grow tabbaco, growing tabbaco
 3. lijkt op kerstomaten plant (of heb ik papavers)
 4. Dit is niet echt duidelijk. Pobeer dan toch even een foto te zetten want hier kan je niks mee. Moes het niet hier op lijken : ] ] --------- \ / \ ___/ ?? EDIT : je heb gelijk het werk niet.
 5. Ga je mij topic overnemen Ik ben bij welkoop geweest niks en bij een andere tuinwinkel ook niks. Is dit een goede papaver :
 6. Oke dan. Maar kun je het ook zuiveren bijvoorbeeld dat je alleen morfine overhoud ofzo
 7. Ik heb het gevonden slaapbol bolpapaver. Maar papaver staat toch bekend om drugs.
 8. Oke maar als ik naar de winkel zou gaan welke naam hebben ze dan. En hoe duur zijn ze ongeveer. (die lui zijn nog te stom dat ze weten waar de uitgang is)
 9. Eey. Kun je klaprozen die je wel is als onkruid ziet staan buiten op straat ook gebruiken om opium van te maken ?
 10. bblong

  Kleur Tl

  Kan deze kleur gebruik worden ? Of kan ik toch maar beter kleur 33 halen ? Al geregeld heb een kleur 33.
 11. bblong

  Kleur Tl

  nee gewoon voor de groei maar niet voor wiet. Maar voor tomaten
 12. bblong

  Kleur Tl

  Ik weet niet of ik het hier moet plaatsen maar, Kun je met een tl balk kleur 25 ook kweken ?
 13. Die brandplek die kom door salpeter zuur. Als je salpeter zuur in de juiste concentratie heb dan vreet het zich door metaal heen. Dus handschoenen zijn wel aan te raden. (heb er zelf nooit mee gewerkt)
×
×
 • Create New...