Jump to content

eelcoz

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About eelcoz

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. eelcoz

    Politie inval

    Ik ben begin 2002 gepakt met 200 planten, 8x 600 watt. Afgelopen zomer pas voorgekomen, 2000 euro boete. Valt dus nog wel mee vind ik.
  2. eelcoz

    Herrie lampen

    Het probleem is opgelost, de lampen trilden tegen de reflectoren. Ook gelijk de trafo`s met rubber voetjes teruggeplaatst in het armatuur. Alles is muisstil nu ;c))
  3. eelcoz

    Sperfilter

    Had wel netjes geweest als tie had vermeld dat de tekst integraal van Joza.nl is gecopieerd
  4. Ik heb 3 2e-hands 400watt pootlampen opgehangen. Hier moeten in de nabije toekomst kwik-bulpen in komen, maar nu zitten de oude natrium-bulpen er nog ff in. Maar nou brommen die dingen als de zenuwen, en nou heb ik net ff goed geluistert, en nou lijkt het geluid uit de bulpen zelf te komen, en niet uit de trafo`s. Kan dat? Is dat een bekent verschijnsel met oude bulpen? Zoja, dan is mijn probleem dus opgelost zodra de kwik-bulpen er zijn.
  5. eelcoz

    Moederplanten

    Terra is toch altijd voor op aarde? Ik zit in ieder geval op aarde dus..
  6. eelcoz

    Moederplanten

    Ik ga mijn moederplanten vervangen, en wil gelijk overstappen op een andere voeding. Wat raden jullie aan? Ik dacht dat Beginnertje Canna Terra Vega gebruikt, dat is toch een 1-components product?
  7. eelcoz

    VSA

    Goedkope VSA zeker? Standaard probleem met die dingen. De trafo`s zijn niet strak genoeg gewikkeld en gaan dus resoneren. Ik heb die krengen vroeger ook gebruikt, maar nu alleen nog maar kwaliteitsspullen, die paar tientjes verschil zijn de ellende gewoon niet waard. Er zijn trouwens gasten die die trafo`s vullen met bv. haarlak, dat zou het resoneren moeten oplossen, maar wel op eigen risico e.d....
  8. Ik denk eerder dat Oni het THC gehalte van de lucht wil verhogen
  9. Beginnertje, ik heb de planken boven elkaar zitten, dus de stekken worden verwarmd door de lampen die **eronder** hangen. Volgens mij krijg je zo best een mooie temperatuur, ongeveer handwarm. Ik heb weer een nieuwe lading staan, maar ik begin meer en meer te denken dat de wortelproblemen al worden veroorzaakt door de moeders, en dat ik die dus maar eens moet gaan vervangen.
  10. Nou hier gaat het helemaal mis, van de 500 die ik er woensdag had weggezet met dat nieuwe stekpoeder is meer dan de helft al naar de klote, de rest zal dan ook wel spoedig volgen
  11. Volgens mij heb je dan vertimex gebruikt, dat is inderdaad zo duur. Normaal is dat een van de effectiefste middelen tegen spint.
  12. http://www.cbc.ca/mondayreport/videos/ontario.html
  13. Die heb ik nu dus ook gekocht beginnertje, heb er gister 500 weggezet, hoop dat minstens 400 de eindstreep halen.
  14. Damn, heb ik net die Rhizopon Chryzotop 0,25% gehaald. Kom ik erachter dat ik al die tijd stekpoeder van 0,1% in plaats van 0,5% gebruikte, vind je het gek dat het niet lukte Anyway, we gaan er weer vol goede moed tegenaan. Nieuwe tl`s in het stekhok, verse stekpoeder. Ik laat het wel weten wat er gebeurt.
×
×
  • Create New...