Jump to content

lagushka

Full member
  • Content Count

    396
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lagushka

  • Rank
    Volwaardig lid
  1. Je schrikt je eigen alleen de tering als je binnen komt
  2. Gemeente Moerdijk eerder dit jaar, chemisch bedrijf brandt af en blijkt onderverzekerd. Kosten worden hoogstwaarschijnlijk op de inwoners van moerdijk verhaald.(echt waar!) Vorige week in gemeente Moerdijk pallet opslag afgebrand schade nog onbekend en gevolgen ook maar ik kan het alweer raden. Bij het verstrekken van vergunningen voor deze bedrijven moeten de bedrijven voldoen aan de eisen zoals in de wet gesteld, en in het eerste geval is al bekend dat de gemeente tekortkomingen door de vingers heeft gezien en toch de vergunning heeft verstrekt. De gevolgen zijn bekend alleen de schuldige ambtenaren worden niet geplukt maar bedekt onder de mantel der liefde. De kweker waar brand ontstaat wordt gelijk genadeloos afgerekend terwijl er percentagegewijs bij bedrijven misschien veel vaker branden ontstaan. Wat de overheid echt steekt is een geldstroom waar geen belasting over geheven kan worden en dat raakt de overheid in de portemonee want dat is geld wat ze nodig hebben om blunders te financieren. Dan rest dus maar 1 middel en dat is propaganda, mensen tegen elkaar ophitsen, en ondertussen verdraagzaamheid prediken! Ik maak me geen illusies en zorg voor mezelf, brandgevaar my ass!
  3. Vond net de meest recente foto van de burgemeester van moerdijk.
  4. lagushka

    pinokio

    wim denie
  5. Damn, jaartje oud topic, heb net een kastje afgemonteerd met 2x 50A solid states, had ik nog rondslingeren. Ik schakel nu 2 aparte kastjes voor 6x400watt en dan 1 voor 1 aan. Als ik alles op 1 groep wil gooien moet ik heel het spul misschien dubbel uitvoeren, of kunnen al mijn vsa's tegelijk aan? Viel me trouwens op dat ik niet gelijk 230volt meet achter de ssr, eerst 186volt minuutje later 230volt.
  6. Zal ik ook nog maar wat verwarring zaaien. Heb dit ook wel eens gezien maar alleen bij een paar planten die te dicht op de lamp stonden. Alles stond in een aardebak met druppelslang dus ze kregen allemaal evenveel water. Mijn mening dus: te dicht bij de lamp/te warm(ter plaatse).
  7. Denk dat je wat anders fout doet, bij mij in het hok is 32 graden en alles gaat gewoon goed. Slecht zaad of te nat, zoiets denk ik. succes
  8. Weet niet 100% zeker maar van het merk klockner moeller het relais etr4-69-a moet het kunnen. Kan bijna niet dat je apparatuur op een andere spanning zit want is 24v-240v ac/dc. Heb hem ergens zien staan voor 69 euro, en pdf met omschrijving staat ook op diverse sites. Succes weer!
  9. Zo een twee drie lijkt alles redelijk ok, mischien even met een andere thermometer erin? Het is maar een idee maar je zoekt je een ongeluk als je meting niet correct is.
  10. Als er een 380 motor op zit die met condensator op 220 draait kun je de draairichting veranderen, even googlen should do the trick. Persoonlijk zou ik eerst eens kijken naar de vorm van het geheel, als het een slakkenhuis is hoort hij in het midden aan te zuigen en aan de buitenkant af te blazen, zo is het ontworpen en zo moet het werken.
  11. Ik zou in dit stadium zeker geen bitterzout douche meer geven,toprot ligt op de loer!
×
×
  • Create New...