Jump to content

mrvandenburg

Full member
  • Content Count

    314
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mrvandenburg

  1. http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/2...a-legalization/ ze zijn er echt verder als wij!
  2. Ik zal het onthouden voor volgend jaar, damian.....thanks for the offer. :yes:
  3. Ik had je willen vragen of we ergens af hadden kunnen spreken ...maar ik was in dubio, en de beslissing wilde niet komen... een retourtje zwolle en verder met jou had makkelijk gekund, misschien volgend jaar? misschien een SAILAMSTERDAM meeting? Het is hier tering Druk op dit moment met al die Noordsail gangers.
  4. Ik heb greenhouse seeds staan tot nu toe mooi geen hermas , de WW ziet er prachtig uit...de alakan Ice....idd een rare Pheno.... doet me denken aan gonzo van de muppetshow, de bladeren dan.
  5. Ja zeg gewoon tegen haar...."ik vindt je leuk, zullen we vanavond uit eten!
  6. Ben terug uit het altijd gezellige brabant, ben niet naar Best geweest.....het was veel te warm en de kinderen, waren veel te leuk bezig in de Efteling. Ik ben dus ook niet bij Igrow geweest....had er geen zin in... mijn laatste advies, in dit topic.......neem nooit alles aan voor waar, zorg dat je alles goed hebt geinstalleerd...check het regelmatig...Brandblussers, KOOP ZE HET IS EEN MUST! Final note: Ik vind ze nog steeds mooi die Igrowkasten.
  7. deze ga ik ook volgen.....succes....nu nog iemand sigaren maakt ....en we hebben een feestje.
  8. jouw weken lijken sneller te gaan als die van mij......ziet er goed uit!
  9. knip dat was etiket er ff uit.......Niet erg flatteus....dat was etiket dan hè....
  10. Goed plan, ik zal je volgen. vroeger toen ik nog klein was, ging ik altijd naar de New Balance in Zwolle http://www.coffeeshop.freeuk.com/NewBalance.html...ga daar eens langs.....Laatst heeft mijn mam wat grammen gekocht daar en meegenomen als verassing, lekkere shit, wat ik me verder nog herinner: Een gemoedelijke gezellige binnenstad met leuke uitgaangelegenheden http://www.uitinzwolle.nl/, verder heb je de peperbus http://nl.wikipedia.org/wiki/Peperbus_(Zwolle), als het kan ff stoned naar boven. Dan kan je kamperen op de agenietenberg http://www.agnietenberg.nl/welkomc.html
  11. zo ff een understatement......Ze gaan Geweldig, die eerste foto, daar lijkt het wel of de Top zo groot word als een 10 liter emmer, Als die zichzelf dichtbouwt. mooi hoor.
  12. Shit ik zag het pas later....... de vertaling: ik zag geen, bever fotos. sorry, het zal niet weer gebeuren.
  13. I didnt see no.....Beaver shots?
  14. Ziet er Goed uit, Nu veel zon en nog meer knallen....goede kweek gewenst. Moi
  15. De actie moet van mij uit komen, ik snap best dat ze het niet via een email uitwisseling via het wietforum willen doen, nogmaals of ik blijf lekker met de kindertjes in de efteling of ik ga daar even langs, ik zie het wel .... zoals ik al zij ik woon daar dik 400 km vandaan en wil eigenlijk niet ook nog eens mijn kinderen hier de dupe van laten worden. Ik ben nog steeds van mening dat het prachtig mooie kasten zijn ...voor de Noob, en niet alle kasten zullen vlam vatten toch...ik heb nog niet vaak een verslag van een fikkende kast voorbij zien komen. Op de dag dat het gebeurde was ik zwaar geschrokken, en echt ik was er heilig van overtuigd dat ik gerust s`nacht kon gaan slapen.....zelfs met mijn nieuwe opstelling durf ik niet meer goed te gaan Slapen , heb dus de licht periode in mijn nieuwe opstellling aan op het moment dat ik wakker ben.... de afzuiger uit de kast is nog heel alleen de thermostaat en de terugregeling(ik weet niet of ik dit goed zeg.) in toerental, zijn opgefikt.
  16. mrvandenburg

    S5003257.JPG

    From the album: igrow fik

×
×
  • Create New...