Jump to content

jelmert

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jelmert

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. jelmert

    oudoor 2010

    Hej allemaal, De Deense soorten (te koop bij Frobanken) zijn zeker een aanrader. Ik heb vorig jaar een aantal Danish passionxguerilla gold gehad en ze zijn zeer goed bevallen. Goede opbrengst, geur was goed en de smaak ook. tevens krijg je er nog 5 zaadjes cadeau bij.
  2. Gaat lekker daar zeg!. Wat een soortje is die Danish gold zeg. Ik heb er ook 5 staan, en allemaal al tekenen van bloei. succes verder.
  3. Wat een fantastische service zeg. Ik heb donderdag guerilla goldxdanish passion besteld. Vandaag liggen ze op de mat + nog 11 freebies Afghan udendors(outdoor) 2006 Ik ben nu wel echt heel benieuwd of we hier een topontdekking hebben gedaan.
  4. Complimenten voor je zelf gebouwde kas hoor. nu zie ik vandaag alleen een andere optie namelijk een kas bij de lidl. Jawel de winkel voor 50€ Ik heb het online ook even opgezocht http://www.lidl.nl/nl/home.nsf/pages/c.o.20090226.p.Kweekkas
  5. excuses voor vorige post had beter moeten lezen, heb inmiddels het geld overgemaakt. Nu maar afwachten. Ben erg benieuwd wat deze deense soortjes gaan doen.
  6. Heel vreemd ik bestel net de Guerilla Gold x Danish Passion - F3 en krijg een email dat het er in 3 tot 5 werk dagen meot zijn. er staat alleen niets over geld storten of iets dergelijks
  7. jelmert

    Geen Geur

    haha tja dat stelen gebeurt hier neit zo snel, woon in een klein dorpje waar ik iedereen ongeveer ken en die krijgen wel wat van me. maar ze plakken lekker dus komt wel goed denk ik.
  8. jelmert

    Geen Geur

    oke weer wat geleerd, tja ik ruik wel een sterke geur, maar dat is meer een hele zoete aparte geur
  9. jelmert

    Geen Geur

    Tja is dat zo, Dit is mijn eerste kweek dus ik weet niet echt hoe het allemaal vordert enzo.De toppen zijn al wel heel plakkerig. Ze zijn nog niet klaar maar is het dus niet vreemd dat ik geen wiet geur ruik
  10. jelmert

    Geen Geur

    hee allemaal ik heb 4 maal hh in de tuin staan, er zitten al flinke toppen in enzo, maar ik ruik echt niets wat op wiet lijkt. ook als ik er een topje vanaf haal en laat drogen ruik ik niets. Iemand enig iedee hoe dit kan?
  11. maar whazzup ik had al hier ergens gelezen dat mannelijke planten langer worden en vrouwelijke planten compacter blijven. Ik snap dat het neit 100% betrouwbaar is maar het zijn toch dingen waaraan je het kunt zien?
  12. Hallo allemaal, Ik was net eventjes mijn 4 hollands hoop zaailingen aan het bekijken en er was iets wat mij opviel. 1 van de planten heeft dunnere vingers en een fijnere nerf dan de drie andere ook ruikt hij/zij meer . wil dit zeggen dat dit misschien een vrouwtje is ? ik ben benieuwd of iemand hier ervaring mee heeft. alle reacties zijn welkom.
  13. ik wil mijn plantjes ook gaan toppen om 2 nieuwe scheuten te krijgen zodat ik daar stekken van kan maken om te sexen. ik heb alles doorgeleasen maar nog steeds vind ik het erg lastig. als ik die niewe scheut weghaal dan komen er 2 nieuwe maar die gaan dan toch opzij groeien en neit omhoog>?
  14. hee allemaal tot mijn grote schrik zitten er gaten in de bladeren van 2 van mijn 4 hollands hoop planten. Er is geen rups of ander dier te zien maar ben bang dat er nog meer gaten komen. iemand een idee wat eht kan zijn en wat ik er aan kan doen?
  15. oke bedankt voor de reacties, ik heb ze nu in grotere potten gezet, waar ze voorlopig wel genoeg aan hebben.
×
×
  • Create New...