Jump to content

Liberty

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Liberty

  • Rank
    Groentje
  1. Krijg foutmelding als ik zonder www. naar wiet.nl surf En in FF 3.* is de balk tussen de announcement en die vlak zwart.
  2. Liberty

    Tabak Of Niet?

    dat is zeker wel beter! ben je ook nog is lekker goedkoop uit. Als ik denk aan de tijd dat ik van 2 hijsjes als stoned was, dan hebben we het toch echt over 5 jaar geleden. Good ol' times
  3. Als je ze gaat uitgraven mol je zoiezo een paar wortels, want die zitten ~3 meter omtrek verspreidt ongeveer. Beste wat je kan doen is gewoon 70cm4 erom heen uitgraven en dan overpotten op 40 liter bakken of cement bakken..
  4. -knip/edit- http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=19412 Ja, dit is hem. Even het topic doorlezen:) -edit edit- Echt een oplossing zie ik er niet bijstaan. want bij mij zitten er inderdaad van die spinnenwebachtige dingen tussen, en het lijkt me niet lekker om dat op te smoken. Dus gewoon dat gedeelte van de top verwijderen dan maar?
  5. Nee, het is ook zo klein dat je echt een dikke mega zoom functie moet hebben, en je moet het ook maar net zien.. anders valt het niet op, zit echt IN de toppen....
  6. Goeie middag mede kwekers, Ik zit met een probleem, mijn plantjes zijn nu week 3 van de bloei, lekkere grote toppen en al.. Maar ik zat dus is te kijken, tussen de toppen, en ik merkte op dat er een soort van weefsel dat op heel dik spinnenweb lijkt zat. Ik dus verder kijken en toen kwam ik een soort van rupsje tegen. Ik heb die top verwijderd en ben verder gaan kijken. Toen kwam ik nog 3 van zulk gevallen tegen... Wat kan ik hier aan doen? Heb al gekeken bij ongedierte's etc, maar dat is meer bladproblemen dan top problemen... Alvast bedankt.
  7. @ jimfried: Daarom staan ze dus onder het afdakje, voor het weer ja. Ook moet ik nog hopen dat ik iets te oogsten heb, want ik woon op een hoekwoning, en naast m'n huis zit een speeltuintje waar wel heel veel jongelui te vinden is en die hebben mijn dames ongetwijfeld wel gezien. Fraiser: thanks, ik hoop het ook zeker dat het lekker te roken is! Nu heb ik nog een vraagje voor jullie: Hoe kan ik ze het beste beschermen tegen deze jongelui? ik ben zelf 17, heb geen contact met ze, en ik bezit geen huisdieren/wapens om ze te beschermen. Ik heb wel een schuurtje van steen waar ik ze in kan doen, maar dit lijkt me niet bepaald leuk voor de dames als het nogal warm weer is geweest (plat dak, dus heet en geen ventilatie, dus lekkere luchtvochtigheid in dat geval ) mijn tuin is wel afbeschermt met een dikke schutting met slot, maar daar is bij bepaalde punten overheen te kijken zo niet overheen te klimmen. Binnen in huis zetten is geen optie ivm ouders, die vinden het al erg genoeg dat ze er uberhaupt staan Anyone idea's? Meer foto's zullen volgen! Greets, Liberty.
  8. jawel, ze hebben bijna hele groei in de open tuin gestaan, alleen sinds er toppen aan komen staan ze onder afdakje ivm toprot etc
  9. Hier mijn plantjes, 2e week in de bloei. Mijn eerste kweek overigens, ze staan sids 4 mei. Het zijn zaailingen Purple #1 van Dutch Passion. Kwijlse
  10. dat ga ik dan maar eventjes proberen.
  11. Ik heb hem overgepot. alleen nu (2 uur later) hangen de blaadjes etc al helemaal alsof ze energie loos zijn... gewoon laten hangen?
  12. Cannabis is een één jarige plant, niet twee. Ze zullen doodgaan in de winter. dat is één ding dat zeker is.
  13. Goeiemiddag mede kwekers. Ik zit met een probleem dat tot nu toe toch wel goed uitgepakt is. één van de toppen van m'n plantjes was afgebroken door onbekende reden. Toen las ik een keer iets over dat je een zijtak kan afknippen en kan verduisteren zodat je eerder kan zien of het een mannetje of een vrouwtje is. Ik weet dat het een vrouwtje is dus daar gaat het nu niet om. Ik heb de top in een glas water gezet, en nu een week later zitten er 2 worteltjes aan van ongeveer 2-3 cm. Daar ben ik opzich al blij mee, maar nu weet ik niet wanneer ik hem in een potje kan planten.. Moet ik het worteltje nog laten groeien, of kan ik hem metteen afschrijven? plz help.
  14. Mja, daar staat mijn probleem nog niet echt omschreven, het enigste wat er in de buurt komt is fosfortekort, maar de bladeren worden niet zwart ofzo.
×
×
  • Create New...