Jump to content

prut

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About prut

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. prut

    voltregelaar

    Ik heb ook een voltregelaar en het werkt perfekt. Zelfs het opstarten op laag voltage gaat prima. Kan iemand mij vertellen of je stroom bespaart? Of wordt het voltage afgevloeid naar massa? Ik kan nergens vinden hoe het werkt.
  2. https://www.nomercyshop.nl/product_info.php...c5adc36255a4af0 Dit lijkt mij wel wat.
  3. Laten we de ec en de ph even niet vergeten. Op de meeste verpakkingen van potgrond staat de ec en ph vermeld. Potgrond kan je met twee soorten bemesting kopen.Voor twee of 6 maanden. Het nadeel van deze potgrond is dat je niet weet wat je doet als er voeding wordt toegevoegd. Gold label light heeft een hele lage ec waarde en de juiste ph waarde. Het voordeel is dat er vrij snel voeding toegevoegd kan worden zonder dat de ec te hoog wordt. En geen voeding resten na het spoelen. Alle merken light in de shops zijn bijna het zelfde met ph en ec. De samenstelling van grondstoffen verschilt wel.
  4. Ik heb de bewaarvloeistof ook gemaakt maar de Kaliumchloride wil niet echt oplossen in het water.Heeft iemand hier ervaring mee?
  5. Grond monster nemen en vervolgens de ph en ec meten na dat alles gemixt is.
  6. staat op de verpakking klei zou je kunnen toe voegen.
  7. Kijk eens op WWW.nomercy.nl Daar hebben ze Dubblefun zaden en dat is een geweldige buiten plant. Half mei zaaien dus je nog even de tijd. gr
  8. Dit ga ik volgen. Wat is het voor een kruising?
  9. prut

    HPIM1150.JPG

    Test is gelukt
  10. prut

    18 watt spaarlamp evsa

    tld werkend op een opengesloopte spaarlamp evsa
  11. Ok dan ik ga het proberen met 1 buisje lijkt mij een leuke test. IK zal laten weten of het werkt Ok dan ik ga het proberen met 1 buisje lijkt mij een leuke test. IK zal laten weten of het werkt
  12. Ik vind het heel leuk wat je doet .En ga dit volgen.
  13. Zou dit ook werken met een 18 watt master tld van phillips? Wat ik wel weet is dat deze kunnen werken met gewone en elektonische voorschakel apparaten. En 18 watt spaarlampen zijn te koop Als dat lukt dan ga ik 10 buisjes aan passen.
×
×
  • Create New...