Jump to content

seedyweedy

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About seedyweedy

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. dit ziet er uit als hier in groningen... erg mooi gelukt.. nu maar hopen dat niet stiekem iemand zit mee te kijken..
  2. misschien zat er drugs in het drankje, of op de wiet. misschien blijf je wel voor altijd zo. kan ook zo maar.
  3. ik zie alleen maar groeitopjes, en ontvouwende blaadjes.. dat gaat geen lekker wietje worden als het nou nog de bloei in moet..
  4. yo, je naam is dj wack, en je bent verslaafd aan crack..
  5. erg bedankt voor het antwoord!!
  6. in 5 huizen nog wel.. deze mensen zijn baller.. het kan echt niet op met die broodkwekers. niet 1, nee niet 2 of 3, maar 5 huizen.. kijk dan vraag je erom.. lol
  7. pure ethyl.. 50 cent per liter in mijn land van herkomst.. alle flessen zijn op tho.. aah als het zo goedkoop is kun je er lol mee hebben.. wietdrankje maken.. beetje hasjolie maken.. likeurtje.. puur drinken.. vet in de war..
  8. nee om het op te roken moet je van alles doen, en het is zwaar verslavend.. het is gewoon een zwakke vorm van heroine eigenlijk.. maar over de discussie of opium hier hoort twijfel ik wel. het is wel een stof die een puur natuurlijke afkomst heeft zeg maar. het is idd ..bewerkt, maar dat is bho ook.. ik vind dat opium dezelfde status moet hebben als bho.. en de rest gewoon verbieden
  9. word de lucht wel vervest in het drooghok? da´s namelijk het belangrijkst. en die rot is wel goed verwijderd, mits je ze niet op een vochtige plek legt.. als het kurkdroog is, kan de rot volgens mij niet verder groeien.. ik denk dat deze toppen wel van een mindere kwaliteit zullen zijn.. misschien moet je er hasj van maken... je merkt het verschil wel als je toppen volledig afbloeien, en je het kunt vergelijken.
  10. hey.. ik zit eraan te denken om een outdoor ice o lator te halen, om mijn buitenwiet te verwerken.. maar die heeft dus alleen 190 en 45 u. en ik heb een purple plant, met erg kleine kristalletjes eraan.. denken jullie dat die door de 45 u heen vallen, en dat ik een 25 nodig heb? iemand?
  11. volgend jaar kweken? maar je hebt dus heroine gehad? misschien niet meer rondhangen met vage lui?
  12. i second that. die balletjes, dat is de balzak van cannabisteelt, die je triomfantelijk midden in je gezicht tea-bagged.
  13. ok dit is wel een vet master verhaal..wat een streek overigens.. die zaden zijn overal.. krachtig vergif waar je makkelijk aan kan komen.
×
×
  • Create New...