Jump to content

Monno

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Monno

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 1. Man rook wel erg sterk naar wiet. Klopt dat?
 2. Shit! Dan gaat ie de prullenbak in zo. Hopen dat de andere wel een vrouw is dan. Daar is nog helemaal niets in te zien, terwijl ze tegelijk ontkiemt zijn.
 3. Jongens, niet zo opgefokt doen hè? Het was maar een grapje! Even een update. Heb ik hier met een kerel te maken? Of kunnen er nog haartjes uitkomen??
 4. Zitten jullie allemaal je planten op te roken ofzo? Ik post een vraag. 4 uur geleden. En nog geen reactie. Stone heads! Godverdomme!
 5. Mensen, vanaf vanavond tot en met het weekend gaat het echt een klote weer worden. Alleen maar regen. Ik verduister m'n planten in de schuur. Is het beter om ze in de schuur te laten staan en dan overdag de TL lamp aan? Of gewoon naar buiten?
 6. Ze zijn nog steeds niet in de bloei, terwijl ik ze al een week verduister. Gaat dat snel komen nu dan?
 7. Gaat dit nog wat grammetjes opleveren denken jullie of wat? Je mag best reageren hoor in m'n topic. Ik bijt niet.
 8. Bij mij waren ze nog niet in de bloei, dus vandaar dat ik ze ben gaan verduisteren. Het weer is ook niet al te best nu dus ik wil dat ze snel gaan bloeien. Wat denken jullie dat deze kweek op gaat leveren? Paar gram?
 9. We zijn nu een paar weken verder en de twee dames zijn aardig gegroeid. Ben ze nu sinds een dag of 4 aan het verduisteren. Zal morgen even een nieuwe foto maken.
 10. Sorry dat ik geen update meer heb gegeven. Het waren allemaal mannetjes. Hier is mijn nieuwe project! Dit zijn zeker vrouwtjes. http://www.wietforum.nl/WHITE-SKUNK-Gefemi...ten-t71864.html
 11. Er zitten ook kleine gaatjes in sommige blaadjes. Enig idee welke kolerebeest dat veroorzaakt?
 12. 11 dagen verder inmiddels. Dit is het resultaat. Gaat dat nog wat worden denken jullie?
 13. Hallo allemaal, Heb twee zaden ontkiemt van WHITE SKUNK Gefeminiseerd van Sensi Seeds. Ik heb ze begin juli buiten neer gezet. Dit is het resultaat tot nu toe. Ik zal jullie op de hoogte houden van de voortgang.
 14. Ik zal vanavond even een foto maken. Krijg nou tieten. Bleek het gewoon watertekort zeg. Ik heb er aan het begin van de avond een 5 liter opgeplempt en nu staan ze weer kwiek overeind. Hoe kunnen ze nu dorst hebben met dat pleurisweer van de afgelopen dagen?
×
×
 • Create New...