Jump to content

stonedpete

Members
  • Content Count

    146
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stonedpete

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. kleine Update veel veranderd sinds de laatste foto's en een totaaloverzichtje : morge weer leuk feestje op atlantisstrand in almere freefestival fijn weekend iedereen, geniet ervan! Greentz!
  2. @J-player, nice man! hou ze goed in de gaten . defqon was btw echt fantastisch dit jaar, lekker losgegaan daar . Thanks! jij ook succes met je planten man! Update: de planten begonnen eind vorige week tekenen van bloei te geven, nu zitten er een paar kleine topjes in vanwege werk en sport niet echt tijd gehad om hier mooie foto's van te kunnen maken. binnekort komen er weer foto's aan hopelijk blijft t zonnetje lekker schijne, want dat vinden de dames wel lekker Greentz!
  3. @Joenerz: dat lijkt miss zo, maar ze zijn toch best wel gestrekt. op de foto lijkt t idd niet zo @Zappie: ik heb de grond vrij los in de pot gedaan, dus door de regen zakt de grond dan vanzelf wat verder naar beneden. maar klopt ongeveer wat je zegt idd. is zo'n 4 cm voor de rest vrij weinig te melden, was best lekker weertje vandaag. maar heb de planten toch maar even beschut onder de tuintafel gezet voor het weer dat gaat komen de lucht kleurt hier donker grijs..
  4. thanks Cpt. Chronic! weer even een kleine update: zoo, dat waren de foto's weer , ben benieuwd hoelang het nog gaat duren voordat ze tekenen van bloei laten zien. hoop tegen het einde van de week voordat ik naar defqon ga nog een paar foto's te maken. Greentz!
  5. even kleine update tussendoor regenachtig weer gehad de laatste dagen met af en toe zon. niet echt ideaal weer om buiten te kweken foto's: totaaloverzicht en dat was em weer fijn weekend iedereen! Greentz!
  6. ik denk meer dat het komt omdat de plantjes geknakt waren. in zo'n jong stadium overleven ze t waarschijnlijk niet . maar laat ze even rustig staan en laten we hopen op t beste Greentz!
  7. wat een prachtig mooie planten man! keep up the good work! ! Greentz!
  8. zien er goed uit man! heb zelf ook 3 think differents staan in de tuin. zijn btw allemaal vrouwelijke planten, think different wordt alleen als gefeminiseerde autoflowering zaden verkocht nl . Succes met je kweek verder kerel! Greentz!
  9. @GGFTAF : ach zo bedoelde je t , dat is opzich ook wel slim met het wisselende weer. t was hier gisteren amper 9 graden, vanochtend alleen maar regen gehad. ik geef je ook groot gelijk dat je niet meteen hier een verslag op zet hoor . universele potgrond heeft t bij mij ook altijd prima gedaan, maar ik denk toch dat de planten die wij kweken iets meer nodig hebben, denk dat ik voor de autoflowering white widows toch maar een zak goldlabel haal oid. UPDATE: planten groeien rustig verder maar verlangen toch weer naar de zo en een iets hogere temperatuur..hopelijk wordt het weer de komende week wat beter. foto's: op de foto's is te zien dat alle planten toch net ietsje verschillend groeien, de grootte en de vorm van de bladeren is niet bij alle planten hetzelfde, ben benieuwd of ze in een later stadium wel gelijk trekken. tot zover de update, fijne dag iedereen! Greentz!
  10. @Bern thnx man! Nee, die naam slaat inderdaad helemaal nergens op , lijkt nu meer een slogan ofzo. Succes met je kweek alvast kerel! Greentz
  11. @Blowsterke: inderdaad, en als je er snel bij bent is de schade minimaal. ik blijf de plantjes in de gaten houden, en ik hoop dat de luizen en slakken een beetje van mijn dames af kunnen blijven heel erg bedankt! Update: de planten staan inmiddels een paar dagen in grotere potten, zo te zien hebben ze het nog goed naar hun zin de planten staan momenteel in een huis tuin en keuken potgrond, ik hoop dat ze hier voldoende voedingstoffen uit kunnen halen in de korte tijd dat ze leven. Mochten de planten tekens geven van ondervoeding schaf ik nog even een biologische bloeivoeding aan . fijne pinksterdag nog iedereen! nu nog even een en een rokertje Greentz!
  12. @koekje040 het was gelukkig geen spint waren groene bladluizen. Na t verpotten had ik de planten direct ingespotem met luizenspras. Bladluis is nu volledig van de planten vertrokken. Morgen weer een stel nieuwe foto's Greentz
  13. update vandaag de plantjes even verpot, kwam er meteen achter dat de onderkant van de bladeren helemaal bedekt was met luizen dus meteen de plantjes maar even bespoten met anti luizen middeltje . helaas geen foto's dit keer, komen zondag of maandag weer fijn weekend iedereen! Greentz
  14. @Joenerz: mooi man! ik ben ook benieuwd, heb een leuk filmpje gezien op youtube van een indoor led kweek met een think different.. en dat was toch echt een mooie dikke plant geworden met een flinke opbrengst ook. Hoop dat de dames het net zo goed doen in de achtertuin Greentz
  15. haha hopelijk houden we dit weer een beetje, dan moet het wel goed komen met deze 3 planten zeker als ik ze over een weekje in grote (10-15 ltr) potten zet. en als deze planten ergens halverwege de bloei zijn ga ik nog 15 white widow autoflowering zaden ontkiemen. dan ga ik proberen om een topje van een think different plant te bevruchten met een mannelijke white widow AF laatste kweek van t jaar gaat dan een WW-AF x TD-AF worden ik heb ook meerdere malen autoflowers onder tl gehad, ging altijd wel lekker, maar opbrengsten vielen toch wel vaak tegen.. hopelijk gaat t bij jou beter man! heb jij ook een kweekverslag in micro/fluo staan dan? ff jointje rollen... Greentz! kon t toch niet laten om vandaag weer even wat kiekjes te nemen van de plantjes gaan best lekker met dit warme weer, was tegen t eind van de middag 28 graden in de schaduw nu nog even wat grotere potten scoren Greentz
×
×
  • Create New...