Jump to content

savedown

Members
  • Content Count

    137
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by savedown

  1. owh sorry, kon het zo snel niet vinden. vond het al vreemd dat ik het er niet op zag staan..
  2. hallo gister 24 mei was deze uitzending om nederland 2 je kan hem nog bekijken op uitzendinggemist.nl http://weblogs.vpro.nl/deslagombrussel/cat...y/aflevering-6/
  3. the church en a.m.s waren bij mij vorig jaar redelijk laat. en had last van toprot...
  4. voordeel van potten is ook dat je ze binnen kan zetten.. maar met de zon moet ik de raampjes van de kas nog openzetten wil ik onder de 30 graden blijven..
  5. zat al met dezelfde vraag. heb net me low rhyders ontkiemd voor een zaden kweek. hoop dat ik nog een 2e x kan saaien dit jaar voor de wierie.
  6. hey heb me afgaan en low rhyder net ontkiemd. De jonge sprietjes zijn ong. 3/4 cm groot. heb ze overgepoot en in de kas gezet. maar met dit bewolkte weer word het er niet warmer dan 10 graden. is dit onverstandig maar het kan wel. of moeten ze het toch echt warmer hebben?! mvg, save
  7. cannabis is gewoon erg makkelijk, je plukt het zo van de plant. kind kan de was doen.. Je kan het zo bij je hebben en je hebt snel resultaat. je ben niet eerst een uur aan het drinken... verder is het gewoon chiller dan alcohol. als je stoned bent zal je denkpatroon wel veranderen, net als bij de truffel/paddo
  8. bier + wiet jonko en tequila. altijd feest
  9. denk dat iedereen dat liedje wel kent.. (180cc). en kempi heeft het daar ook al over. maar is dit een goed combinatie. iemand die hier ervaring mee heeft. of een andere sterke drank.
  10. net met plantjes uit de tuin opgerookt, the church. voel me wel chill ga zo maar ff tv kijken.. heb volgende week tentamens, straks lekker slapen..
  11. of er gebeurd helemaal niks. die maya's zijn toch op mysterieuse wijze verdwenen. meschien een ziekte?! en zijn ze gestorven zodat ze hun kalender niet meer konden afmaken. ze moeten toch een x stoppen met het plannen van hun kalender. we maken toch ook geen kalender voor over 5000 jaar?
  12. hey ik vroeg me af en jijzelf vast ook hoeveel geld je ongeveer hebt op geblowed. ik ben nog niet zo oud dus zal ook geen extreem bedrag zijn.. ik neem 1.5 jaar x gem. 10 euro per week = 780 met nog wat shag nzo.. word 850 ongeveer.
  13. kennen jullie deze van het trimbos? blijkt uit dat het allemaal niet zo slecht is, lijkt me niet dat hun door de vakbond van wietgebruikers worden gesteund fzo...
  14. zo heel erg merk ik het ook weer niet.. is gewoon dat ik sommige woorden niet meer weet hoe je die moet schrijven en het is moeilijker om erop te komen. verder nog wat van die dingetjes, maar kan me nog wel herrineren wat ik gister heb gegeten ik blow ookwel om alles ff te vergeten, maar de problemen komen alleen maar dichterbij. beter los je ze op
  15. ik probeer het ook op vrijdag en zaterdag te houden maar dat is erg moeilijk. meestal pak ik de zondag avond ook nog ff mee, en door de week meestal ook nog wel maar dat is net hoe het uitkomt.. deze maand bijna iedere dag. merk het wel direct..
  16. hey meschien is dit topic eral.? ik heb ff snel gezocht maar kon niks vinden. dus maak ik maar een nieuwe er zijn vast meer mensen die dit probleem herkennen..?! ik ben nu 18 en ik ben echt beginnen met blowen toen ik 16 was. eerst hield ik wiet en alchohol goed gescheiden maar de laatse weken doe ik dit niet meer. in die 2 jaar had ik tijden dat ik een niks, 5,10 en in de vakanties iedere dag, op blowde. de laatste tijd kom ik er echt achter dat ik veel vergeet, en op moeilijke woorden niet meer kom. ik kan me niet goed herrineren of ik daar vroeger ook last van had dus ik denk het van niet. ik vraag me af of dit komt door de combinatie met alcohol of omdat ik de laatste tijd weer meer gebruik... zijn er meer mensen die dit herkennen?
  17. niet dat ik direct wat tegen hard drugs hebt, maar het blijft troep!? natuurlijk hoort dat erbij en kan je dat ook rustig gebruiken op speciale gelegenheden. maart blijft toch troep in tegenstelling tot weed
  18. ik zou hem nog een tijdje laten staan of de schimmel moet erin komen..
  19. hey ik vroeg me af of ik mijn the church het best kan oogsten, of beter nog eventjes kan laten staan? de planten staan +- bijna 8 weken in de bloei. Van schimmel heb ik nog amper last de eerste plant heb ik al geoogst, want daar zat wel schimmel in (stond op een andere plaats), de toppen zien er goed uit, maar wat meer naar onder zijn de haartjes lichtbruinig en sommige wit. ook zitten er nog niet echt wietbolletjes in zegmaar?! hebben nogal last van de kou. zijtopje hoofdtopje hoofdtopje wat denken jullie? zou heb helpen als ik de plant nog een weekje laat staan of scimmeld die dan weg?
×
×
  • Create New...