Jump to content

Ganapathi Das

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ganapathi Das

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 06/29/1965

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.bhagavandas.org

Profile Information

  • Location
    Zaanstad
  1. Ik zie dat het al een oudere topic is, toch even de vraag wat de verhouding zou zijn op een standaard fles whiskey zoals je die in de winkel koop met een inhoud van 70 cl, hoeveel gram wiet gaat hier dan op??
  2. Beste Forum vrienden en vriendinnen, Onlangs heb ik eindelijk een Ice O Later aangeschaft en hem met succes gebruikt, prachtige dikke bruine vette Hasj van uitzonderlijke kwaliteit. Na het hele proces kwam de hasj er in korreltjes uit en deze heb ik laten drogen op de cv in een bakje, waarna ik het geheel zonder te kneden in elkaar kon duwen en vormen tot wat je hieronder ziet. Een stukje Hasj van 6,4 gram, ik ben zeer tevreden na deze eerste keer Ice O Lateren. Mijn vraag is waarom zegt iedereen altijd dat je het moet persen? Ik vindt dit een perfect stukje en heb niets geperst, of moet het persen gebeuren voor een andere reden? Zijn er meer Ice O Later gebruikers die niet persen? Graag antwoord op mijn vragen? Bij voorbaat mijn dank, GPD
  3. Ites, Wat is nu de beste manier om Hasj te maken, wie heeft er ervaring met de diverse methoden die er in deze genoemd worden? Ik zie even door de bomen het bos niet meer! Ga hasj maken van zowel knipafval en ook van hele toppen en ben best bereid hiervoor een apparaat aan te schaffen! Welke methode heeft nu het hoogste rendement??? Alvast Bedankt
  4. Ites Rasta, Thanks for the tip. Jah Love
  5. Ja dank voor deze tip ik heb behoorlijk last van rot dus Hasj maken kan dan gewoon. What about Wiet boter? Kan je dat ook maken van niet al te verotte toppen? GPD
  6. Kan deze zeef ook voor deze methode gebruikt worden? GPD
  7. Nataraja Namahmi Shankara Ohm Namah Shivaya Heb je het recept al van Shiva Bhang, enkele maanden geleden door mij geplaatst op dit forum! Ganapathi Das is de naam die ik van mijn Guru kreeg. Ik offer mijn planten ook altijd aan Shiva.
  8. Rechts Mexican Sativa Shiva Shanti Mijn eigen plant Rasputin (indica)
  9. Hallo, Gewoon buiten zetten, ik heb vorig jaar Shiva/Shaniti 2 buiten gehad en ze hebben de gehele regen periode overleeft. Persoonlijk hou ik niet van lampen, gewoon puur natuur, lekker buiten! Maareh .... 1 plant in één kuip. GPD
  10. De mijne staan al bijna twee weken buiten, zijn zelfs bevroren geweest. Het is eigenlijk zaad voor binnenplanten die ik vorg jaar zelf heb gekweekt (shiva shanti 1) gewoon doen dus. Mijn plantjes staan er goed bij Heb er nu 21 buiten staan en de andere 21 gaan er ook snel in, zijn nu nog te klein, Mexican Sativa en Indica-Rudralis. GPD
  11. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Kun je gewoon bij de Toko kopen! GPD
  12. Zou dit recept ook werken met Rode Wijn??? Heeft er iemand ervaring, andere recepten met wijn ook welkom natuurlijk! GPD
  13. Vanuit het Hidoeisme vond ik deze Heilige drank, natuurlijk zelf uitgeprobeerd! Noem het maar zoals je wilt, veel plezier: Bhang Recipe: It seems a bit labor intensive, but then it is meant as an offering to Shiva. With the weekend coming up, you might find use for this recipe for bhang from Flavors of India by Shanta Nimbark Sacharoff. * 2 cups water * 1 ounce marijuana (fresh leaves and flowers of a female plant preferred) * 4 cups warm milk * 2 tablespoons blanched and chopped almonds * 1/8 teaspoon garam masala [a mixture of cloves, cinnamon, and cardamon] * 1/4 teaspoon powdered ginger * 1/2 to 1 teaspoon rosewater * 1 cup sugar Bring the water to a rapid boil and pour into a clean teapot. Remove any seeds or twigs from the marijuana, add it to the teapot and cover. Let this brew for about 7 minutes. Now strain the water and marijuana through a piece of muslin cloth, collect the water and save. Take the leaves and flowers and squeeze between your hands to extract any liquid that remains. Add this to the water. Place the leaves and flowers in a mortar and add 2 teaspoons warm milk. Slowly but firmly grind the milk and leaves together. Gather up the marijuana and squeeze out as much milk as you can. Repeat this process until you have used about 1/2 cup of milk (about 4 to 5 times). Collect all the milk that has been extracted and place in a bowl. By this time the marijuana will have turned into a pulpy mass. Add the chopped almonds and some more warm milk. Grind this in the mortar until a fine paste is formed. Squeeze this paste and collect the extract as before. Repeat a few more times until all that is left are some fibers and nut meal. Discard the residue. Combine all the liquids that have been collected, including the water the marijuana was brewed in. Add to this the garam masala, dried ginger and rosewater. Add the sugar and remaining milk. Chill, serve, and enjoy. It seems a bit labor intensive, but then it is meant as an offering to Shiva.
×
×
  • Create New...