Jump to content

webbel

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About webbel

  • Rank
    zomaar een lid

Profile Information

  • Location
    Nederland
  • Interests
    genieten
  1. Even een vraagje voor een kennisje..... Meerdere planten beginnen het volgende probleem te krijgen: de bladeren worden lichter en lijken te krullen of op te rollen. De buitenkanten van de bladeren rollen omhoog. Er staan foto's van zo'n blad op: http://www.fotoalbumonline.tv/~webbel/krulblad Niet echt duidelijk maar misschien voldoende Het gaat om NLX op grond, 7e week bloei Alvast bedankt !
  2. ok, zie mijn laatste antwoord bij DE VRAGEN veel sneller kon het niet
  3. Hee luitjes, Ik ben er definitief achter. Met dank aan Choppie en ook EasyD had gelijk......... Hoewel alle symptomen wezen op een fosforprobleem bleek inderdaad dat de dames de eerste week te nat stonden waardoor de wortels te weinig zuurstof kregen. Na een streng dieet (LOL, scheelt nog werk ook) ziet het er weer uit als nooit tevoren. In het album heb ik een foto geplaatst waar de bladeren wer gezond kijken ). Laatste foto op http://www.fotoalbumonline.tv (user: webbel en wachtwoord: wietforum) Allemaal bedankt voor de moeite !
  4. tnkx Choppie, ik had zelf ook al dat idee omdat ik ergens op een site eerder zo'n blad gezien had. Hoe ik er echter aan kom of, beter nog, vanaf kom is me nog niet duidelijk ...... Ik geef Terra-Flores, 250 cc per 50 ltr en wortelstimulator. Eerste keer via de pot ong. liter per plant en daarna gewacht tot ze weer behoefte hadden en toen onder in de bak gegooid zodat ze zelf konden drinken Als het inderdaad een fosfor-probleem is, wat dan te doen ?
  5. Hee General, Het niet met alle meisjes zo maar toch wel verschillende op verschillende plaatsen. De lichtere vleken komen de laatste dagen vaker voor en die misvormingen bij 5 a 6 planten op totaal verschillende plaatsen Hoop dat het duidelijk genoeg is........ Alvast tnkx
  6. Hoi allemaal, Sinds een paar dagen begin ik wat vreemde bladeren te krijgen aan sommige van mijn meisjes. Kan iemand me vertellen wat het probleem is ? Sommige bladeren beginnen (gedeeltelijk) licht te kleuren en anderen beginnen te vervormen. Het gaat om NLX, op grond en staan nu 9 dagen in de bloei. Foto's van mijn meisjes vindt je op www.fotoalbumonline.tv inloggen als: webbel met als wachtwoord: wietforum Alvast bedankt !
×
×
  • Create New...