Jump to content

Spukky

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Spukky

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Klein vraagje nog, wat voor grinder gebruiken jullie? Heb je voor een vaporizer super fijne grind nodig? Eerder wat grover?
 2. Ik denk dat ik voor de Boundless CF ga gaan. Dit lijkt me een perfect beginnersmodel, degelijk maar niet te duur. Mijn enige bedenking, batterij is niet vervangbaar.
 3. Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik leun richting een draagbaar model. Wat meer erover praten heeft me doen inzien dat ik toch best veel op verplaatsing rook, mijn avond wandeling en zo. Ik denk dan ook dat ik voor men eerste vaporizer dus eerder voor een draagbaar model ga gaan. Als deze aanslaat wil ik in de toekomst hier misschien wel een desktop model bijkopen. Een leuk beginnersmodel lijkt me de Boundless CF, lees hier veel positieve reviews over, en de prijs is ook zeer verleidelijk. Iemand hier ervaring mee? @Jan, bedankt voor de webshop tip, kende hem niet en heeft echt superprijzen.
 4. Deze of de Arizer V-tower lijken me inderdaad wel iets. Men enige twijfel bij deze is dat ze niet echt verplaatsbaar zijn. Er moet ook altijd een stopcontact in de buurt zijn als je wil roken. Is de kwaliteit echt zoveel beter dan 1 van de draagbare vaporizers?
 5. Wil toch graag onder de 200 euro blijven, wil dat misschien wel een beetje rekken maar deze zijn toch echt te duur.
 6. Heb wel is van een vaporizer met vloeistof getrokken, hou niet zo van de smaken die de meeste mensen daarin roken maar verder geen probleem mee. Maar was er ook geen fan van moet ik zeggen. Nog nooit de kans gehad om van een vaporizer met weed in te roken. En ben dus op zoek naar een vaporizer om dried herbs in te roken. Niet voor vloeistoffen en extracten of zo.
 7. Hoy allemaal, Ik loop al een tijdje met de gedachte een vaporizer aan te schaffen. Ik rook men jointjes super graag maar wil graag een stap richting gezonder leven zetten en de nicotine uitsluiten (en ook de andere vuiligheid die ik men longen intrek verminderen). Wat ik zoek in een vaporizer? Wel iets voor thuis te gebruiken, moet dus niet super draagzaam zijn maar een plus is wel als hij makkelijk te verplaatsen is Door het huis. Ik ben iemand die lang over een joint rookt, geregeld laat uitgaan terug aansteekt en zo. Zoek dus ook iets van vaporizer dat samengaat met mijn rookgedrag. Van wat reviews te lezen denk ik te begrijpen dat hier toch wel verschillen inzitten? Verder wil ik de prijs niet te hoog opdrijven, het is mijn eerste vaporizer, maar wil toch een degelijk apparaat. Ergens in de 100-200 euro dacht te willen besteden. Zijn er mensen die goede tips hebben? Waar op Letten, tips voor welk apparaat? Verder ben ik van Belgiƫ (Limburg) dus tips over waar kopen, webshops, zijn ook zeer gewaardeerd.
 8. Kan iemand me misschien vertellen wanneer ik in de winkel kan langstgaan? Ik wil wel is tot daar rijden maar wil wel zeker weten dat er dan iemand aanwezig is.
 9. 1 van de mensen met problemen een update op hun status? Hier nog altijd niks ontvangen, geen spullen en geen mail terug. Iemand anders misschien iets positief vernomen?
 10. Hier ook hetzelfde, meer dan 3 weken geleden een bestelling gemaakt, (en betaald). En tot op heden niets ontvangen. Al meerder mails gestuurd, maar geen antwoord, niets niets. Exotic Garden = slechte online shop waar ik ooit mee te maken heb gehad.
 11. Moeie plantjes. Hoe is het trouwens met de Salvia divinorum? En waar heb je deze gehaald? Is een plant waar ik zelf al ff naar aan't zoeken ben.
 12. Ook als ze in de volle grond staan?
 13. Dus tijdens het opkweken binnen wel nog groeivoeding geven?
 14. Merci. We gaan het dan maar op deze manier proberen. Of iemand toch nog ergens een probleem mee?
 15. Hoy, Ik heb mij een tijdje geleden hier aangemeld om informatie te zoeken over het kweken van Canabis. Nu denk ik dat ik een goed idee heb van hoe het zou moeten lukken, dus denk ik dat ik het maar is ga proberen. Ik wil dus hier in een kleine serre enkele lowryder plantjes proberen. Deze soort lijkt me wel geschikt om als eerste kweek te pakken. Eeste stap is dus 10 Lowryder zaadjes bestellen bij Sannie. Tevens ga ik Sannie's Bacto, Bac Schimmels, bloei- en groeivoeding meebestellen. Ik wil dus deze Lowryder zaadjes hier in pitpotjes laten ontkiemen op de vensterbank in een plastiekzakje. Hierna denk ik de zaailingen nog even in kleine potjes te zetten op de vensterbank alvorens ze naar buiten te verhuizen. (de potjes gevuld met een aarde mix uit de growshop met daarbij Bac Schimmels en Sannie's Bacto enkele dagen op voorhand aangemaakt) Hierna gaat alles naar buiten, de grond hier ga ik nu klaarmaken (Compost onder mengen, en ook Bac schimmels) zodat deze toch wel een week of 2-3 kan liggen voor de planten er in moeten. Verder ga ik in de eerste 3-4 weken na het ontkiemen van de zaadjes om de dag groeivoeding bij het water doen. (tijdens deze 3-4 weken hoop ik ook de mannetjes te kunnen verwijderen). Hierna denk ik op bloeivoeding over te schakkelen (tevens om de dag, hoeveelheid voeding stilletjes opvoeren). Tevens wil ik tijdens het hele proces 1maal om de 2weken Sannie's Bacto toevoegen. Water ga ik altijd rond een pH van 6 - 6.5 brengen. De laatste week van de bloei (normaal zal dit week 8 worden als alles goed gaat) geen voeding meer toevoegen. Hierna hoop ik tot de oogst te kunnen overgaan. Ga gewoon de planten ondersteboven drogen. (grote bladeren erafknippen, kleine laten hangen) Denk dat ik een kastje ga ombouwen met hierin een kleine koolstoffilter en een afzuiger (grote PC fan) aan de bovenkant, en vanonder een rooster voor verse lucht. Zo een 2-3 weken drogen tot de takjes knakken. Dit is zowat mijn planning voor dit jaar. Wordt mijn eerste kweekje dus hoop dat het toch nog iets wordt. Mensen die nog opmerkingen hebben? Dingen die ik helemaal fout doe of zo? Of betere manieren die ik in overweging kan nemen? Greetz
×
×
 • Create New...