Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/04/2022 in Posts

 1. 4 points
  Na eeuwen van niks doen heb ik weer een paar plantjes. Ik zal proberen af en toe een foto te plaatsen. Het grappige is dat ik op dit moment maar 400 watt uit de muur trek. De rlv is 65% Lichtregime is op dit moment 12 uur aan, 5,5 uit, 1 aan, 5,5 uit. Ik hoop dat ze zo sneller wennen.
 2. 4 points
  Dag 47 bloei Dag 47 de nieuw planten voor de rest weinig te melden vrienden
 3. 3 points
  @Zwemvis Is inderdaad wat extra blauw voor de groei, een Surya t8 vegtube. Verbruikt amper stroom en geeft een 14000k licht af. Andere ruimte hangt geen vegtube daar ook nieuwe zaden gezet. Breeders die er staan: Clearwater, Thug Pug, Greenpoint, Wyeast, Surfr, Raw, Sin City, Elev8, Envy en Compound Genetics. In de 1.20 staan nu 12 (reg) soortjes gestekt in 3.6l potten. Extra blauw 450nm voor in de groei. En in de 1.50 staan 9 (fem) zaailingen dag 17 bloei. Lumatek 1000w gedemonteerd tot 800w door 2 barren te verwijderen.
 4. 3 points
  Hier staat iets anders @al green De Airbomz werkt op batterijen en geeft koude Co2 dus wekt geen extra warmte op, hiermee kan de opbrengst met wel 30% stijgen. Met hogere co2 gehaltes kan de plant hogere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verwerken, co2 verkort de cyclus en schrikt ook nog eens de meeste plagen af. Met een ppm van 1300-1500 kan de fles ongeveer een week mee in een tent van 120x120cm. Elke week spuitbus vervangen lijkt me die emmer toch efficiënter. Na korte break weer begonnen.
 5. 2 points
  Ik heb niks tegen algen en de DLI is volgens mij het totaal aan licht dat ze op een dag krijgen. Dus als je de DLI instelt op 20 mol/dag dan is dat 20 / 16 = 1,25 mol/uur. 1,25 / 3600 = 0,000347 mol/s = 347 µmol/s Ik zit nu in week 2 en heb de DLI verhoogd naar 28 of zo iets. Dag 10 in de groei. Ik heb de plantjes een beetje gerangschikt: de grootste naar buiten en de kleinste naar binnen
 6. 2 points
  Helaas nog geen uitsluitsel over merk/type en houdbaarheidsdatum. Vorige keer had ik de lampjes op 25 cm gezet maar na een dag weer naar 35 cm gedaan want het zat me niet lekker. Tevens de timer op 18/6 gezet en de DLI (daily light integral) afgesteld op 20 met het potmetertje en de Photone-app. Tussenfoto: Zien jullie mijn foto's? Het lijkt wel alsof ze weg zijn?
 7. 2 points
  Nice! Goed om te horen dat de eigenaar nog bezig is en ze nog rond zwerft Koester der !
 8. 2 points
  Neville's Haze is een echte Haze, dus je hebt ervaring
 9. 2 points
  Heb de OSH dan ook bekomen van één van de personen in dat draadje.
 10. 2 points
  Update: Bloeidag 59 - 12/12 Na nog wat toppen met rot, heb ik het besloten om de hoofdtoppen weg te halen, om zo te voorkomen dat de rot meer gaat consumeren dan ik Ik had al van eerdere toppen gerookt waar nog goede stukken top uit kwamen om eens te proberen hoe potent ze al was, het effect zat er toen al goed in. Nu zijn de hoofdtoppen om en heb ik het onderste gedeelte nog laten staan om die nog een weekje wat licht te gunnen. Hopelijk kunnen die nog wat aandikken en dan mogen ze zich bij de rest voegen. Voor de rest is er weinig te melden, hier zijn de foto's Tent 1 - Apple Fritter - dag 59 - 12/12 Tent 2 - Apple Fritter - dag 59 - 12/12 Die zaadhulzen zaten bij de roofwantsen die ik uitgezet heb Mocht je vragen hebben kom gerust eens in de Wietsocial discord kijken. Deze is te vinden via www.wietsocial.nl Gr, X
 11. 2 points
  3 weken én 5 dagen bloei... Zie foto's.... . Ik heb ze nóg es middag buiten gezet om te genieten van de laatste zonnestralen... Groetjes DeSimpeleDuif
 12. 1 point
 13. 1 point
  Lijkt me ook iets anders, light mix zwaar bemest? Rechts de Wedding Cake, helaas banaantjes dus heb de planten toen maar verwijderd. Had achteraf ook hplvd dat kan ook iets gedaan hebben en ik stopte de aarde altijd vol met buffertabs wat met Amerikaanse genetica regelmatig problemen veroorzaakt. Ik baalde toen wel dat het fout ging het is echt een hele vette plant! Ik weet niet of ze net als bv S5 van knakken houd, maar grote kans dat jij er achter gaat komen.
 14. 1 point
  Volgende ronde gelukkig stekken dan is het veel makkelijker om de ruimte echt goed te vullen. Heb van alle phenos en nieuwkomelingen kleintjes genomen dus straks genoeg soorten om uit te kiezen. Laatste clubje doet het ook goed. Een paar zaden niet opgekomen of achtergebleven en die potten maar meteen gebruikt om wat nieuws bij te zaaien. In de 1.20 heb ik nu 12 planten, moet genoeg zijn om nu snel de bloei in te kunnen gaan. led had ik best hoog hangen, ik gok zo rond de 70cm en gedimd naar 50%. Heb nu een luxmeter gekocht die de ppfd kan meten en zat veelste hoog boven de 550 µmol Dat had ik zelf ook al gemerkt dus was al naar 25% gegaan. Met de luxmeter zag ik nu dat ik onder de 200 µmol kwam dus ongeveer het armatuur 40 cm laten zaken om rond de 350 µmol te komen.
 15. 1 point
  Omdat verse Plagron lightmix mineraal is voorbemest + ik heb daar mijn ervaringen mee https://www.plagron.com/nl/hobby/producten/lightmix Dag 33 12/12 alweer nieuwe aarde oude lamp kant: oude aarde nieuwe lamp kant Toppen van beide kanten L+R Heb van de week ook wat nieuws opgehaald bij een collega Wedding Cake, ze moest even opknappen en ziet er naar uit dat ze t nu al stukken beter naar haar zin heeft Super Buff Cherry die nu wortel schiet, mooie pheno van wat ik gezien heb en een kanon Vandaag meer dan genoeg gewortelde LiX stekjes, die zijn vandaag in de literpotjes gegaan. Lightmix met n beetje wormenshit en snufje flowersaver plus Chill ze
 16. 1 point
  Bah, alg Ik zou er wat aan gaan doen want onder led is het heftiger en duurt het ook veel langer voordat je er vanaf bent is mijn ervaring na een aantal jaren onder led kweken. Hydro was onder HPS mijn favoriete manier, onder led is aarde (biogrow van atami) de beste omdat dit heel snel indroogt op de toplaag zodat de alg alleen in begin vd groei wat meer aanwezig is en daarna verdwijnt. Maar toch ga ik binnenkort ook weer naar hydro want de troep van aarde en dat gesjouw elke kweek is ook 3x niks. Waarom stel je de DLI in? Je hebt de schakelklok toch op 18/6 staan waardoor je dat DLI ritme opheft of begin je 4u voor de 100% tijd op 15% en bouw je dat op en schroef je dat van 100% terug naar waarde ?? Je kunt wat dat betreft met led wel heel wat meer.
 17. 1 point
  Probleem met knakken/toppen is dat de plant dan energie gaat steken in herstel wat niet naar je toppen gaat. Van de 70 dagen die de meeste auto's nodig hebben zit er vanaf ontkiemt zaadje maar een week of 2 tussen groei en bloei en van een knak moeten planten een dag of 5 bijkomen.. dat is dus bijna een week aan groei/energie opbouwen voor de bloei wat je dan mist.. Een LST geeft de stress van knakken of toppen stukken minder waardoor je er minder verlies door hebt en wat het dan ook de enige manier van trainen is die men je aanraadt in geval van auto's kweken en willen/moeten trainen. In jouw geval was het misschien beter geweest om een schroefje in de potrand te draaien en dan met een touwtje zachtjes de top naar beneden trekken dan de knak die je deed maar eenmaal geknakt heeft het weinig zin om nu nog te gaan LST'en.
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  Haze stekken op grote schaal verkoopt niet (vanwege afbloetijd en kunde vd kweker). Erg populaire 'haze' al eeuwen op de stekkenmarkt in NL zijn de Lemon Haze en de S5 die vaak als een Amnesia verkocht word. Beide zijn door even het blad tussen je vingers te wrijven te herleiden en beide soortjes zijn als Haze zelfs voor een beginner nog prima te doen
 21. 1 point
  Whaaa...klinkt pijnlijk. Hopelijk vinden ze wat het is, toch geen bloed bij het plassen?
 22. 1 point
  Heel mysterieus allemaal maar waarom geen Amnesia dat is toch de laatste 25 jaar de haze in dit land? Amnesia of zoals je zei witsoort?
 23. 1 point
 24. 1 point
  Voilà... Den top is opgesmoord... . Ben lichtjes stoned... . Groetjes DeSimpeleDuif
 25. 1 point
  Ziet er goed uit @the-choca! Ik hou wel er van als het van die ronde toppen zijn, ze lijken een best aardig formaat te zijn met dag 47 Ben benieuwd wat er uit de zaden gaat komen Gr, X
 26. 1 point
  35 cm?? dat was gisteren. Ze hangen nu op 25 cm. En ik wil ze voorlopig op 25 houden dus ze moeten dagelijks omhoog. Maar ik heb nog steeds maar 100 watt/m2 dus dat is niks. Hoe lager de ledjes hangen hoe minder verlies heb ik aan de buitenkant. Maar dat gaat denk ik nog wel veranderen als de planten groter worden. Hoe lang groeit haze door nadat je ze in de bloei zet? Een wit soort toch meestal zo'n drie weken.
 27. 1 point
  Als ze pas 1 dag stonden heb je prachtige stekken op de kopjes weten te tikken. Ben ook benieuwd naar wat voor haze het precies is, zal nog een klus worden om die onder de duim te houwe. Van veel open plekken zul je geen last van gaan hebben.
 28. 1 point
  Zondag morgen ipv woensdag. Afghanistan HASH WEDNESDAY! (BIRTHDAY EDITION) - YouTube
 29. 1 point
  Is dat een ledbuis met blauw? Voor de groei neem ik aan?
 30. 1 point
  Die gekke vormen groeien er wel uit als ze groot wordt. Prachtig dat zo'n zaadje twee weken kan rondzwemmen in het donker en dan hopelijk tot een mooie plant uitgroeien
 31. 1 point
  Goede vraag en ik moet het navragen. Ondertussen heb ik het vermogen opgekrikt naar 100 W/m2. (500 watt totaal ) De ledjes hangen nu 35 cm boven de planten en dat gaat goed lijkt het. Gisteren heb ik gewaterd met ec1,2 en pH5,3 (per ongeluk zo laag) volgende keer pH5,5. Drainage was ec2,2 en pH6,2. De ec-drain is hoog maar boeit niet want zo diep komen de wortels toch nog niet. Zoals jullie zien heb ik mijn kabelmanagement nog niet helemaal op orde:
 32. 1 point
  @Limbic Ik reageerde n.a.v. hetgeen ik hier las: Explosive Plant Growth Airbomz (CO2 dispensers) are battery powered and produce no heat. Increase your yield by up to 50%! Succes met je nieuwe ronde !
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 1 point
  Succes man, welke haze idd?
 36. 1 point
  Zwaar geschut Succes met de nieuwe start
 37. 1 point
  zo lekker bezig hier, pik! Laatste keer dat ik kwam kijken ging je net over om op kleinere schaal verder te kweken. Kon toen ook al niet meegaan in je gedachtengang Hoe bevalt die lumatek lamp bij jou? Er al rondes mee afgerond? Ben net mijn eerste ronde gestart met zon lamp. Die voor 150x200 oppervlak. Toch maar op 100% led overgegaan dus.
 38. 1 point
  Het zijn 24 Samsungstrips LT-FB24B van 3000 kelvin. En ik heb drie drivers; een van 650 watt en twee van 480 watt. Totaal vermogen 1610 watt dus. Op dit moment zijn de twee kleine drivers aangesloten dus per tafel een driver op 12 strips. Op dit moment 400 watt op 24 strips is 17 W/strip dus ze blijven lekker koel
 39. 1 point
  Hoe lang heeft die rondgezwommen dan? Nu ik het plaatje wat beter bekijk: het lijkt wel een soort zwemvis!
 40. 1 point
  Mooie nette ruimte. Gaan we volgen.. Succes
 41. 1 point
  haden jullie het al gehoord ?
 42. 1 point
  Suc6 met je nieuwe ronden @Zwemvis
 43. 1 point
  Nou moe, ik heb ze pas één dag en jij ziet er al een mooie ronde in We gaan het zien Het schijnt trouwens haze te zijn en haze heb ik nog nooit gehad
 44. 1 point
  wat zijn die bots aan het doen man lol
 45. 1 point
  @al green, In dit geval heb ik er 2 gespannen omdat ik wist dat dit een soortje was die wel eens kon omvallen, maar ik moet zeggen dat het sowieso wel lekker is om een tweede net te gebruiken aangezien ze er best wel wat steun aan hebben. Ik merk wel dat in tent 1 de toppen nog wat dikker zijn dan in tent 2 en toch nog een bamboe stok nodig hebben. Had het netje misschien nog 10cm hoger moeten hangen, maar als nog, de toppen zijn gewoon erg zwaar. Het mooiste is om het eerste net als een verdeling te gebruiken zodat je de toppen een beetje kunt sturen en het tweede net puur te gebruiken voor steun en misschien nog kleine correcties voor de verdeling Gr, X
 46. 1 point
  Blijkbaar iets mis gegaan met je foto's RW. Ik denk dat de extensie na de png eraf moet.
 47. 1 point
  ziet er mooi uit @billyboybennie ... . ... doe zo voort
 48. 1 point
  ja @420man010 het is gelukkig nog redelijk uit gepakt moet ik zegen. het ga hard nu maar ik probeer ze zo lang mogelijk te laten staan om dat ik een paar planten heb bevrucht. ik wil de zaden goed rijp laten worden. en ik spuit de stekken nog 1 x morgen met vertimec. en dan als ze de tent in gaan doe ik ze nog een keer met die pvp. en van die algamix zal je geen spijt krijgen dat werk als een speer dat spul ja @lostchild het is wat het is nu ik zal heel dicht op de top moeten knippen. en dan gaan de losse topjes op het droog net dan kunnen ze ook nog van de topjes af lopen als er nog wat op zit als droog is kijk ik het wel na met me pc mcroscoop als het niet goed is kan ik altijd nog na de zaadje s er uit gehaald te hebben olie er van maken . je kan gelukkig meestal nog veel doen met je wiet als je een probleem heb ik zag pas een video die gozher had buiten planten in ze tuin en volop meeldouw heeft hij ze planten grof geknipt en toen in een emmer met water met waterstofpiroxide 5% gezet dat liet hij 15 min in de emmer daarna goed af schuden en nog een keer goed afspoelen met water en ophangen ik heb gistren nog ff een foto gemaakt ik heb net weer wat fan bladeren verwijderd .
 49. 1 point
 50. 1 point
  je weet dat ik ook erg hoog in de EC zit. Moet gewoon kunnen als je het niet te droog laat trekken en je vpd laag is. zelf had ik 2.4 in week 1 en ga ik al snel naar 3.0. zou zelf gewoon de EC wat lager houden als jij dat prettig vind. je ziet snel genoeg hoe de planten eruit zien.
×
×
 • Create New...