Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/12/2019 in Posts

 1. 6 points
  Update: Dag 15 - 12/12 Korte overall update. De planten groeien goed, vandaag weer wat blad verwijderd, ik haal alleen de bladeren weg waar andere toppen onder zitten. De rest van de plant probeer ik zo veel mogelijk af te blijven. Ik merk als ik water gegeven heb dat er een groeispurt ontstaat, zowel in de plant als in de toppen. De toppen vind ik al van aardig formaat voor week 2, ook worden er in de toppen al lichtelijk trichomen aangemaakt dit is ook goed te zien in de foto's. Ik begin mijn mobieltje iets beter te kennen, gelukkig maar want jullie profiteren hier van! hier zijn de foto's: Blue Cheese: 3 Dagen geleden: NU: Liberty Haze: Gr, X
 2. 4 points
  Update: Dag 21 - 12/12 De Blue Cheese doen het super goed. Ik heb de afgelopen paar dagen her en der wat blad verwijderd om er voor te zorgen dat de toppen wat meer licht op hun krijgen. Ze drinken nu zo 2,5L water om de dag. Ik voeg nog steeds niets speciaals toe behalve de bacteriën. De planten zijn mooi donker groen en nergens te korten te zien, ook beginnen de toppen mooi aan te dikken. De groei lijkt er nu wel uit na 3 weken tijd, nu mogen ze lekker dik gaan worden, hier de plaatjes: Blue Cheese: De Liberty Haze lijkt ook aardig uit geraasd te zijn, toch zijn de planten denk ik wel 4-5x groter geworden dan ze aan het begin van de bloei waren. Ook hier beginnen de toppen zich goed te ontwikkelen, overal beginnen de trichomen al mooi door te komen. De planten krijgen 3,0L om de dag en ze blijven maar vragen naar meer. De plant blijft ook mooie qua blad kleur en ogen ook zeer gezond. Het lijkt er op dat deze planten wel een leuk gewicht in het laadje gaat brengen, maar we zijn er nog niet! Hier de foto's: Liberty Haze: Gr, X
 3. 4 points
 4. 4 points
  @vakman voor zover ik kan zien, heb ik de spammers en hun topics verwijderd. Mocht ik er nog wat over het hoofd hebben gezien, dan hoor ik het wel. Ook de commercieel getinte topics zijn verwijderd. Groeten Beaker
 5. 3 points
  Je hebt een groot probleem wat deze kweek betreft. 12500 roofmijten uitzetten is niet de garantie dat de spint verdwijnt, roofmijt heeft een bepaalde habitat nodig, is die habitat er niet dan kunnen ze zich niet voortplanten en gaan ze dood. Het blad is erg beschadigd door de spint en heeft je planten "ziek" gemaakt, het fotosynthese proces is verstoord. Die stippen op het blad zijn aangeprikte bladgroencellen. Daarbij is chlorose (afbraak van bladgroen) duidelijk zichtbaar in je blad en tussen de nerven, dit kan duiden op een instabiele PH en/of een magnesium tekort/blokkade.
 6. 3 points
  Week 4 dag 2 (dag23) Het wordt saai haha, Weinig te melden,plantjes groeien als kool,blijven mooi groen en staan gewoon te genieten. Nog altijd geen verwarming of ontvochtiger hoeven aan te zetten. Nachttemp is 20° en overdag max 26,5°. Beter kan haast niet. Luchtvochtigheid begint ook weer langzaam onder controle te komen. De maximum is nu 70% en wordt weer steeds beter zolang de dames uit hun echte groei zijn. Denk dat het in week 6 redelijk constant rond de 50-55% is. Heb trouwens nog regulator van aptus besteld. Waarom de dure aptus? Omdat hij eigenlijk het goedkoopst is 1 op 6666. Die ga ik er bij de volgende wisseling en cleaning van het watervat erbij pleuren. Schijnt nog een heel complex gedoe te zijn om die goed te laten werken.
 7. 3 points
  Dag 35 op 12/12 Planten lijken het goed te maken. Twee planten zijn nog steeds paarsig, ik heb het idee dat dit komt door de ventilator. Het is namelijk precies in de hoek waar de planten het meeste wind ontvangen. Ik heb de ventilator wat meer naar achter geplaatst een aantal dagen geleden en het lijkt nu weg te trekken. Er komt al een behoorlijke laag trichomen op bijna alle toppen/bladeren. Ik kreeg het idee dat m'n planten qua volume wat achter leken te lopen op andere verslagen maar ze lijken de afgelopen dagen wat harder te gaan.
 8. 3 points
  Lastig te zeggen, als ik 1 op 1(dus 680 gram) draai met schuine wanden met 5 planten op aarde van 65cm doe ik het wel goed denk ik. Dat zou dan 135 gram per plant van 65cm zijn haha. Als ik de hoogte had zou het wel meer kunnen worden. Nog maar even testen als ik weer een tent heb wat ik er maximaal af kan krijgen. 120x240 tent met 2x 680watt zou leuk zijn. Ik was eerst sceptisch over led omdat ik bij veel mensen tenten zag die helemaal paars verlicht waren en niet echt wauw resultaten. En zag dat hier wat mensen met wat andere led lampen bezig waren en op Amerikaanse forums. Toen maar een beetje verdiept erin. En bij mensen gekeken die een fluence lamp hadden. Was best indrukwekkend vond ik zelf ten opzichte van hps de voordelen en opbrengsten ervan. En toen omdat ik ook al teelde op die biogenetic voeding zag ik dat hun dezelfde/verbeterde lampen verkochten voor minder. Deze maar eens gaan proberen en bevalt mij tot nu toe prima, de gezondheid van de planten en de temperatuur. Wel grappig, enigszins niet natuurlijk maar na de 5e week waren me planten verzopen in t begin van dit verslag door de waterklok die bleef hangen en wou eigenlijk alles weg gooien. En toen toch maar door de tumble trimmer gegooid en dat ik alsnog 0.5 per/w had was ik wel enigszins blij verrast haha had t anders weg weggooit. Maar ben nu wel verkocht, zien er ook mooi gezond uit vind ik zelf. Nu even afwachten wat eraf komt uit dit grammen gezien ongunstige hokje. Ik vind het gewoon leuk om beetje te testen en mocht er 5 neerzetten als t niet teveel opviel vandaar deze plek ipv een tent. Met dit hokje zouden ze planten verbranden met hps en konden ze niet de hoogte in dus wou led gewoon eens proberen, ben wel blij met de keuze. Doe eind vd week wel weer even een update.
 9. 3 points
  Even een kleine update. Gaan nu de 2e week bloei in. Moet nog even lavameel erbij gooien. Alles gaat goed verder. 1x in de week dubbele dosis rhizo roots, mineral boost. Regulator. Fulvinezuur. En 1 a 2 keer water met de rayjets. De ph pas ik niet aan en de ec meet ik niet.
 10. 3 points
  Dag 19 Weinig te melden. Al heb ik wat last van hoge RV ,al denk ik dat het normaal is als de planten in de eerste weken zitten. Op de één of andere manier verdampen ze meer of krijgen ze het de laatste weken wat beter gehandeld ofzo,weet het ook niet. (Typisch rfx of is dit ook op aarde?) Steeds als de thermostaat aanslaat als het boven de 27° komt zakt de RV tot onder de 60% en als de thermostaat dan weer uitvalt dan stijgt hij weer naar ergens tussen de 70 en 80%. Vandaag en morgen is het warm buiten maar denk dat hierna de thermostaat niet heel vaak meer per dag gaat aanslaan dus hoop dat het zichzelf gaat oplossen anders moet ik laatste weken de stroomvretende luchtonvochtiger erin gooien. Ben ik nietzo'n fan van eerlijk gezegd. Begint nu weer dicht te groeien al zal het op het einde wel iets te weinig zijn want dinsdag begint week 4, dus echte groei zal bijna eruit zijn. ik ga ze dadelijk nog eens verwennen met auxines vlak voordat het licht uitgaat. Je moet ze 1x in week 2,3 en 4 inspuiten, ik ga ze 4x in totaal inspuiten. Hoop dat het geen overkill is maar verwacht het niet. @Fatamorgana hoe denk jij hier over?
 11. 3 points
  Wegens tijdsgebrek spoel ik de door naar de oogst. Het buitenseizoen, was niet super goed. Goede kwaliteit, maar veel problemen door de extreme weersomstandigheden. Beide Glue Gelato moeten omhakken, omdat toprot de kop begon op te steken. Trips die op het laatse in de aanval gingen. Toch liever binnen . De eerste purple couskush ga ik vandaag hasj van maken. De smaak en alsook het effect waren allesbehalve. De rest is goede kwaliteit, alleen is opbrengst wat minder dan verwacht. 160 gram in totaal van de 4 planten. Nu, beter dan niets, binnen een maandje of 2 terug binnen. Fijn weekend.
 12. 3 points
  Ze staan inmiddels een week in de nieuwe potten. Vaart is er wel weer ingekomen, ondanks dat ik ze weer allemaal flink heb lopen knakken de afgelopen week. Gek genoeg nog steeds geen nieuwe tripsen(schade) tegen gekomen. De gene wie ik gevraagd had van dat bac spul voor me te bestellen heeft dat gister eindelijk gedaan, dus zal ze een dezer dagen toch nog even onder spuiten. Was vorige update trouwens nog vergeten te vermelden dat ik vlak voor het verpotten van 24/0 toch naar 18/6 ben geschakeld. Op een gegeven moment gingen de planten hangen omdat ze droog stonden vlak voor ik naar mijn werk moest en geen tijd had water te geven. dus toen maar even een paar uur donker ingesteld zodat ze even wat minder zouden verdampen
 13. 2 points
  Ze groeien de laatste dagen als kool. Vandaag daarom de eerste topstekjes gemaakt. Voor de rest eigenlijk heel saai, want het loopt lekker. Wel een Bertje verschil in grootte. Maar dat trekt wel bij straks. Ik voed nu alleen de A en B, meer niet. EC 1,4 en ph 5,5. Wel ook een beetje van boven naast het eb en vloed.
 14. 2 points
  @Jakkes, Misschien straal led nog wel dieper, ik zelf heb mooie toppen tot 30/35cm diepte in het gewas. Dat is dus 25+30/35cm van de lamp het diepste punt voor nog mooie topjes, maar er moet wel licht komen. Als het helemaal vol bladeren hangt zullen de onderliggende toppen zich slecht ontwikkelen Alleen zijn de toppen van led harder en compacter vind ik zelf ook lijkt er meer trichomen op te zitten, althans dat is mijn ervaring Gr, X
 15. 2 points
  Een PPFD kunnen ze nogal mee vals spelen. Dat is namelijk een enkele spot meting op een bepaalde afstand tot de lamp. Als je ze meting doet in het midden onder de lamp en dan de afstand varieert dan kun je zo'n beetje elke PPFD waarde wel produceren. Een matrix van PPFD waardes is al lastiger om vals te spelen, want als ze dan de afstand te kort maken dan zie je dat de verspreiding niet genoeg is. Beste zou zijn om de PPF te krijgen (totale hoeveelheid licht geproduceert door de lamp). PPF is een vergelijkbare eenheid als lumen (PPFD is dan vergelijkbaar met lux).
 16. 2 points
  Ik zei dat ze nog steeds wiet kweken onder led en jij zei dat zij alleen een experiment in 2016 deden. Terwijl in hun filmpje duidelijk wordt verteld dat ze nog steeds wiet kweken, en dit doen met led lampen. Ik heb nergens staan dat ze medicinale wiet kweken die te koop is toch? Dat is t irritante je verdraaid net steeds een beetje wat er staat of wat iemand zegt en gaat er dan fel op terwijl jij dat er van maakt en helft ook speculaties zijn. En dat doe je al jaren bij iedereen azijn gooien in hun topic en dan t verdraaien en dan doen of je alles weet en onderbouwing blijft helft van de tijd achterwegen of heeft er niks mee te maken. Daarom maak een verslag kun je laten zien hoe goed je bent en hoe je alles weet en of je uberhaupt een plant kunt kweken geen idee zie t nergens. Jij bent niet kritisch je gaat steeds alles in twijfel trekken en over zeuren en klagen zonder onderbouwing. Net als hiervoor dat organische voeding altijd mineralen meststoffen bij in zitten dat het daarom bio mineraal is de voeding ipv organisch dat is toch dikke onzin je kan toch net als meerdere hier ook met melasse of guano kweken is toch ook organisch. Dus ga niet meer op je reageren en post gewoon me fotos zo nu en ga maar iemand ergens anders je verhaal verkondigen. Nee je hoeft niet ja te knikke oh wat mooi maar kom met iets redelijke ipv jouw vervelende wijze van mensen benaderen.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Nog een afbeelding dan met het licht dat net uit is, ziet er compleet anders uit. Zie het zelf namelijk ook alleen met de spydr lamp erboven en nooit met de ''originele'' kleuren.
 19. 2 points
  Haha het is nog wel erg vroeg voor voorspellingen natuurlijk, vandaar hield ik het globaal met 'prachtronde'. Maar omdat jullie zo aandringen.. 872gr Vanwege het vroege moment van de schatting kan ik er wel een gram of 10 naast zitten dit keer
 20. 2 points
  Daarom heb ik een tentje van 120x120. Dan hangen ze altijd goed
 21. 2 points
  Bij deze ga ik een kweekverslag maken van mijn super skunk van het huismerk van wietzaadjes. Het heeft even geduurd voor de zaden in mijn bezit waren want ze waren spoorloos maar effe kontact gehad met Tim van wietzaadjes.nl en na wat onwegen ze toch in mijn bezit gekregen,teven twee extra zaden gekregen door de problemen waarvoor mijn dank. Heb ze op 12 sept in water gelegd voor 12uurtjes en ze in turftabletten gestoken op 13 sept.
 22. 2 points
  Vandaag nog eens bij de buitenplanten wezen kijken. Begint eindelijk een beetje bloei in te komen. De 2 Orange Punchen.. En ook de kleine Forest Dream leeft nog en laat wat bloemetjes zien..
 23. 2 points
  Bloei 12/12 DAG 5 Hallowa, Ze doen het goed en groeien lekker door. Toch weer 2,5 uur bezig geweest. Wat heb ik gedaan: - Blad verwijderd - Takjes vast gebonden - Water gegeven - Watervat (100L) in gebruik genomen - Laatste keer BAC Grow voeding Gisteren had ik geen water gegeven omdat ik toch wat twijfelde of ik niet te nat ging. Het is ook me eerste keer dat ik met de tensio meter aan de haal ga dus ik ben wat terug houdend. Vandaag gaf de tensio weer 300 mbar aan en dat wilt zeggen dat hij gewoon weer dorst heeft. De tensio pot heeft 3.5 L gekregen, de andere 3L. Hier nog wat foto's van voor het vastbinden, na de foto's heb ik de takjes weer vastgebonden. Sommige bladeren hadden wat lichtere plekjes dus ze hebben vandaag hun laatste groei voeding gehad. Foto met het licht uit Foto's met licht aan En moet je eens kijken hoe dik zo 'n stam is! Als hij geoogst word dan meld ik me aan bij de lokale vis club en maak ik er een bamboe hengel van. Ik had al een watervat liggen maar nog nooit in gebruik genomen. Maar nu loop ik iedere keer met me gieters die deur in en uit en daar wil ik vanaf. Dit is mijn huidige arsenaal. En daar heb ik deze aan toegevoegd. Groetjes Kluns
 24. 2 points
 25. 2 points
  Wordt het niet eens tijd dat jij een helm gaat dragen? Je loopt nog een hersenbeschadiging op zo
 26. 2 points
  Het 3 liter potje is verhuisd naar de groeikast. 2 blaadjes verwijderd zodat de scheuten wat beter belicht worden. Laatst een nieuw ophangsysteem voor de lamp aangeschaft , de easy-rollers. Werkt verrekte handig
 27. 2 points
  Het verschil is kiezelzuur/silicium producten zit hem in het volgende. Je hebt de silcaat variant si02, en de si04 deze werkte beide anders. Bioquant verkoopt ook silicium echter dit is gewoon silicaat en geen si04, dit kan misleidend zijn omdat het wel zo word aangeboden. Je kunt het zien aan de hoge percentages, hier volgens mij zoon 10-20%. Het hoogste wat haalbaar is 2.5% si04. Maar dan zou je denken ik neem die hoge en hij is goedkoper. Ja maar de plant kan deze helemaal niet opnemen, en een kleine gedeelte word omgezet naar si04 wat veel lager is dan 2.5% en veel langer duurt. Regulator van aptus atami biogenetic zijn allemaal h4si04 . Deze zijn wel direct opneembaar voor de plant. Ik gebruik zelf op hydro altijd die van Biogenetic omdat deze het goedkoopst v/d 3 is en het zelfde product is. De verhouding is hetzelfde omdat het allemaal 2.5% si04 bevat, alleen aptus zegt 1 op 10.000 voor 220 euro anders zou niemand het kopen haha. Het is wel een bewezen iets heb hier wel wat uitleg van Wageningen als je het leuk vindthttps://nmi-agro.nl/images/Rapport_1361_effecten_silicium_aardappel.pdf
 28. 2 points
  Ze zullen echt niet zeggen dat het perfect was aangesloten zonder gevaar.. moeten het publiek bang maken voor kwekers
 29. 2 points
 30. 1 point
  100% geen probleem
 31. 1 point
  Na paar weken stilte zijn we weer terug.. 1x Superbox Evolution 120x120x200cm (deze was er al) 1x SecretGarden Darkroom R4.0 120x120x198cm (deze is er bij gekomen en de rest ook van alles 1) 2x softbox 550m³ 2x Bullfilter 650m³ 2x 600watt sylvania 2x lazerlite evsa 250/400/600/660watt 2x Adjust A wing medium + E40 aansluiting 2x brennenstuhl digitale tijdschakelaar Ondertussen in tent 1, week 6 bloei (ongeveer) 3 Dames staan al 6 weken in de bloei, onbekend soortje mix 4 indica/sativa planten. Delen elke dag 4L water ph 6.5, 1ml Pk, 0.5ml enzym. 1x per week krijgen ze 4L verdeeld met 5ml bloom m, 2ml Pk, 1 ml sugar royal, 1ml enzym Tent 2 Daar staat: 1x Diesel week 4 sinds zaadje. Deze denk ik aan om stekken van te nemen, en een ronde doen op stekken als ik tent 1 ga oogsten over 2 max 4 weken. Tegen die tijd heb ik 7 a 9 planten die 2 a 3 weken zijn en denk wel direct op 12/12 kunnen overschakelen en zouden de stekken kunnen verhuizen naar tent 1 voor verdere ontwikkeling. Alle zaden heb ik gewoon direct in t potje gedaan met aarde en wat water, bevalt me wel alleen was ik geneigd om een beetje te graven en te kijken of er actie is en zo zijn er een paar gesneuveld.. 3x Spliff Cheese (spliff seeds) zijn alle 3 boven gekomen. 2x crystal white (spliff seeds) nog geen actie 1x white rhino (greenhouse) vandaag bijgezet 1x Blue 2.0 (kannabia) vandaag bijgezet 1x kalashnikova (greenhouse) nog geen actie 1x Critical (zamnesia) nog geen actie En 1 bakje met munt zaadjes.. kijken of die wat van zich gaan laten horen.
 32. 1 point
  Als ik dit zo zie denk ik bijna ik ga op aarde kweken
 33. 1 point
  het ga lekker VolcanicSea prachtige plantje s
 34. 1 point
  Oké interessant!!! Wellicht toch eens in gaan verdiepen
 35. 1 point
  Thnx voor de uitgebreide uitleg. Dan krijg je toch wel een goed beeld van hoe het in ze werk gaat. Ik ga ze dan wel iedere dag wateren. Want het is nog maar me 2de kweekje dus ik vind het nog heel leuk om te doen en ben er eigelijk savonds continue mee bezig. Is het niet in het hok, dan is het wel op het internet om informatie te winnen of om @Xaim te stalken. Die naam, ach... voorlopig heb ik weer een groei scheut afgebroken hhahaa kutzooi. Moet je kijken wat een slachtveld. Ze zijn net zwaar mishandeld door me Verders gaan de worteltjes ook wel leuk. En omdat ik zo blij ben met die paar rouwvliegjes heb ik ze nog een keer op kaneel thee getrakteerd. Kijk dat is er al 1 . Of nie @vakman Groetjes Kluns
 36. 1 point
  Ze zitten nu in een fase van zuipen en die drinken dat prima weg. Wellicht zit je overmorgen dan niet meer zo hoog. Geef ze wat ze vragen.
 37. 1 point
  Mezelf vandaag ook nog even op een leuk speeltje getrakteerd trouwens
 38. 1 point
  Chocolate Diesel Pheno kom er mooi uit met dat paarse als je van paars hou dan Chocolate Diesel
 39. 1 point
  haha, tot nu toe wacht ik nog geduldig af wat zijn verwachting zal zijn. Ik denk wel dat er makkelijk 20 x 14L potten onder 1 zo'n lamp kunnen ipv de 12 die er nu onder staan. Omdat de lamp op 35-45 cm hoogte hangt schijnt er nu een hoop licht op het zeil. Volgende ronde zal ik dan ook 2 x 20 potten van 14L met twee spydr 2i's gaan draaien.
 40. 1 point
  Hallo allemaal ! Na 3 verschillende kweek verslagen gevolgd te hebben en bepaalde dingen op te zoeken, ben ik er dan eindelijk in geslaagd om mijn eigen kweek te starten ! 1x secret jardin 90 x 90 x 180 cm 1x lumii 400 watt 1x Spiegelkap met kroonsteen 1x Lamp 400w sunblaster 1x cli-mate Mini controller 2x600watt 3amp 1xSoftbox 550m3 Met can filter ) En de overige info: - 11 Liter potten - Atami B`Cuzz Janeco Light mix 50 Liter - Normaal water - Hesi voedingslijn En zoals jullie aan de titel van dit topic hebben kunnen zien heb ik 8 zaadjes ontkiemd en dit is op 1 Sept gebeurd. . Geef gerust jullie meningen want dat word alleen maar gewaardeerd, ik probeer af en toe een updatje te plaatsen. ik maak mij wel ongerust blaadjes kantelen op foto. je kan het zien nog niet mee gemaakt. misschien dat iemand dit weet ?
 41. 1 point
  Probeer maar eens een plaatje te vinden van de glastuinbouw waar ze de lampen in een zelfde rij met de brede kant naar elkaar toe hebben hangen. Voorbeelden zoals het plaatje hieronder zijn daarentegen in overvloed te vinden. In deze link kun je het ook terug vinden
 42. 1 point
  Haha. Welcome to Disneyworld. En lekker aan het doorpakken met dat watervatje. Mooi man.
 43. 1 point
  Nee waren eerst 1395 nu 1199 dacht ik scheelt toch weer 2 bankies en vergeleken met fluence nog wel meer. Fluence vraagt gewoon t zelfde als anders 1800 nog wat dacht ik voor de oudere en de nieuwere. Zij hebben de lampen gebruikt in hun test bij het wur ik weet niet of ze t nog steeds doen. Toevallig weet ik dat er nog wel meer universiteiten bezig zijn met mediwiet alleen zullen zij ieder wat specifieks onderzoeken. Dit hoeft niet percee opbrengst te zijn, denk je meer moet denken aan terpenen en cbd en andere dingen tegen kanker. Kan mij er iets bij voorstellen dat zij t liefst zo min mogelijk stroom betalen en de aanschaf van producten af te schrijven is net als bij iedere bedrijfsvorm. En een compleet spectrum voor een plant zal de eind kwaliteit en terpenen ook wel verhogen gezien zij niks te kort komen. Volgens mij gebruiken ze de led lampen nog steeds in de tuinbouw en bij de universiteit van Wageningen als ik die zo bekijk https://www.wur.nl/nl/nieuws/Fluence-by-OSRAM-sluit-aan-bij-de-Club-van-100.htm https://www.dutchnews.nl/news/businesswire/wageningen-university-proves-viability-of-fluence-by-osram-leds/ Is allemaal van dit jaar hier boven. Dit is het artikel wat ze bij biogenetic noemen dat Wageningen testen deed led lampen bij de teelt van cannabis en deze beter uitkwamen dan hps. https://www.wur.nl/nl/nieuws/Medicinale-cannabis-goed-met-LEDs-te-telen-.htm Ze telen nog steeds medicinale hennep zie ik het wur Dit zijn denk ik ook spyder lampen gezien zijn een contract met fluence hebben. https://resource.wur.nl/nl/show/Wageningen-wil-wietkennis-delen.htm Wageningen en andere bedrijven gaan wel deelnemen in het wiet experiment https://eenvandaag.avrotros.nl/item/wageningen-universiteit-wil-een-rol-spelen-in-het-experiment-met-legale-wietteelt/
 44. 1 point
  Gaat goed daar, komt wel vol zo te zien
 45. 1 point
  Kom op totaal van 394,94gr niet slecht voor een eerste kweek en er komt er nog een bij....
 46. 1 point
  Goedemorgen, Weer een keer met het licht uit. Einde Dag 32. Vanavond krijgen ze weer wat voeding. Kleur wordt nu iets te snel lichter. Ze krijgen 1 x per week wat Batboost en 1 x Alg-a-mic, zal de dosis is een beetje verhogen. Amnesia rechts voor heeft wat minder nodig.
 47. 1 point
  Als je gewoon de 36V volt versie van de leds hebt dan zou het moeten werken. Werken doet het duidelijk niet dus we zijn effectief op zoek naar een defecte led. Om uit te zoeken welke defect is zou ik het minimale aantal leds aansluiten. 171V/36V = 4.75 of 5 leds. Dan heb je bijna 50% kans dat het werkt en weet je in welke groep de defecte led zit. Sluit dan de resterende leds 1 voor 1 aan en test of de leds het nog doen. Als het stopt met werken dan heb je de defecte led gevonden.
 48. 1 point
  Zelf doe ik altijd een test ronde nadat ik zaadjes heb gekocht. 5-8 zaden ontkiemen en moeders van trekken, met die stekken een ronde draaien om de beste ‘pheno’ uit te zoeken
 49. 1 point
  Het is wel tijd voor een update inderdaad! Druk geweest. Het gaat best goed na de omstandigheden met thrips. Gaat zeker geen kilo knaller worden maar 1 op 1 moet er wel inzitten deze ronde. Helaas gister wel twee toppen moeten afknippen ivm rot. Kan er ook nog wel bij deze ronde haha. De dames zitten nu in de 8ste week dus moeten eigenlijk nog twee weken. Hopen dat ik niet meer rot tegen kom anders moeten ze al om. Volgende ronde ga ik trouwens upgraden... Ik ga door met een 240x120 tentje, de Fluence blijft natuurlijk samen met de Ray44. Aan de andere kant komt een HLG 550 V2 R-Spec replica te hangen. Deze is gewoon 1 op 1 dus met de top bin Samsung LM301B diodes en meanwell driver. Gelijk nieuwe filter besteld weer Phresh ruik nog steeds niets na 4 rondes maar dat wil ik graag zou houden. Het blijven wel 5 planten alleen nu in 60 liter smartpots i.p.v. 30 liter containers.
 50. 1 point
  Poosje geleden alweer maar plantjes hebben ook niet stilgestaan, ze groeien aardig hoog, hoger dan ik van tevoren gepland had . Grootste zit al boven de 2,5m en de kleine tegen de 2,3m. Deels tegen mijn verwachting in beginnen de 2 grootste dames nu pas langzaam in de bloeifase te komen. Laat naar mijn idee? Zal wel met het aanhoudende goeie weer te maken hebben Ook de auto begint zn ding te doen, hoewel hij minder hard de hoogte in gaat maakt hij veel vertakkingen aan met blad. Naar mijn idee nemen de grote planten hoop licht weg die anders op de auto valt. Maar die kuipen zijn al lang niet meer te tillen. Heb voorzichtig gevoeld en worteldek ligt tot bovenaan de Kuip. Voor Mn eerste kweekte lijkt het tot op heden best aardig te gaan. De planten onderhouden en verzorgen is het probleem niet. De zaailing fase door laten komen daarentegen kost me meer moeite zoals in het vorige bericht gemeld. Niemand die tips had? Dan nog wat foto’s voor de sfeer -duckout
×
×
 • Create New...