Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/16/2022 in all areas

 1. 3 points
  Het zou beter zijn voor iedereen en het forum zijn als mensen eens wat los kunnen laten. Er valt echt niks te winnen, wie er ook gelijk heeft of niet. Het is een wietforum, geen ego forum. Hoe n ander denkt (over jou) heeft niks met jou te maken en hoeft ook niet te bepalen hoe je jezelf voelt en gedraagt. Mij maakt het niet uit wie er zeikt, iedereen is zelf verantwoordelijk voor die keuze. Het word zo steeds minder interessant en zeker voor eventuele nieuwkomers om maar iets te melden. Ik kom hier voor mijn verslag bij te houden, te leren van anderen en hun verslagen. Lekker luchtig houden en gezellig voor zover dat mogelijk is op een forum. Dat nodigt mensen uit om ook eens mee te doen. Mensen waarmee je t niet eens bent en vice versa zal je overal tegen komen maar dat hoeft niet te leiden tot negativiteit. Het gaat om n beetje wiet kweken
 2. 2 points
  Alsof ik naar mijn eigen kweek zit te kijken, prachtig!
 3. 2 points
  Update: Bloeidag 6 - 12/12 We zijn weer 6 dagen verder en wilde toch een update plaatsen want de ze groeien erg hard en is leuk om terug te zien, in ieder geval voor mij zelf De planten ben ik nog steeds aan het verdelen over het net in beide tenten, tent 2 groei als kool (wiet), maar tent 1 blijft toch nog best wat achter qua groei. Waar dat verschil in zit ben ik nog niet helemaal uit, tent 1 heeft de afgelopen rondes allemaal wat minder gepresteerd qua groei, maar daar ga ik nog eens induiken Ik heb de grond namelijk van tent 1 ook goed opgewaardeerd met wormenmest en turf, dat heb ik een ronde er voor ook met tent 2 gedaan. tent 2 drinken de planten nu 3L om de dag terwijl tent 1 met moeite 2L om de dag weg krijgt, ook wel logisch want de planten zijn ook kleiner. Ook waren de planten in tent 2 iets beter ontwikkeld tijdens het poten dan in tent 1, ondanks dat ze tegelijk opgegroeid waren zat er nog iets verschil in. In tent 2 heb ik ook nog best wat groot blad weggehaald her en der om de uitlopers de kans te geven om goed boven het net uit te komen. Apple Fritter schijnt zo'n 17 dagen te groeien vanaf 12/12, voor tent 1 ben ik sowieso nog even bezig onder het net te duwen, maar tent 2 zit al zo goed vol. Als het net vol zit wil ik kijken of ik een netje op ga hangen met een maaswijdte van 10x10 cm om de huidige toppen iets te kunnen sturen en zo een nog betere verdeling te kunnen krijgen mocht het nodig zijn. Tot nu toe zijn de trips ook nog op vakantie, heb niks meer gezien na de biologische bestrijding, dat kan ik jullie zeker adviseren mochten jullie er last hebben Mochten mensen die graag wat extra informatie willen inwinnen met betrekking tot de hobby, komt gerust eens langs op de wietdiscord. Hier kan simpel informatie gevraagd worden of gewoon gezellig praten over de hobby waar je normaal je ei niet over kwijt kunt in het normale leven. Ik ben er ook te vinden, dus mocht je meer informatie willen over de manier van kweken spreek mij gerust eens aan! Jullie zijn hier uiteraard ook voor de plaatjes, hier zijn ze weer! Tent 1 - Apple Fritter - dag 6 - 12/12 Tent 2 - Apple Fritter - dag 6 - 12/12 Gr, X
 4. 2 points
  Is toch niet geheimzinnig? Het is tussen jullie en ik denk dat die 7 actieve leden die er nog zijn dat ondertussen ook wel door hebben nu. Maar ik zie in je reactie waar het jou om draait. JIJ moet hoe dan ook je punt maken en gelijk krijgen. Het gaat alleen maar om JOU. Zoals ik al zei, niemand vraagt hier om. Ik heb het over wat gezonder zou zijn voor het forum en jij maakt het zo dat het gaat over je vete met Dilago en dat iedereen dat maar moet weten omdat dat belangrijk is voor JOU. Dus jij voelt je geroepen om de wereld te redden van Dilago? Of moet het forum met jou ten strijde gaan tegen hem? Hey ik weet ook precies wat er gebeurt op het forum dus ik zal je in veel dingen zeker geen ongelijk geven. Maar ik zie al die jaren hier soms dingen en denk van tja, deze gast heeft waarschijnlijk iets, ik weet niet wat het is, maar het heeft niks met mij te maken. Laat m maar zuur zijn of wat dan ook. Er is alleen maar een conflict als je er mee in zee gaat. En ja dat weet ik ook, ik bedoel ik heb nooit gezeik met je. Een tijdje terug vond ik je wel wat relaxter toen je terug kwam en soms je tegengas was niks mis mee. Maar nu hoeft er iemand wat over je te zeggen in welk topic dan ook en je hapt meteen. Je knoppen zijn gevonden. En omdat je mee doet doe je ook mee met de toon te zetten die de ander probeert te zetten. Of ik zit er naast? Dan ben je toch een easy target? Hoe kan een ander zoveel controle hebben over jou? Maar snappen jullie ook de rest van wat ik heb gezegd? Kijk ik heb persoonlijk niks tegen jullie. Maar ik zeg nu wel wat ik zie. Wat er mee gedaan word of niet kan ik geen invloed op hebben. Tot 30 october kun je ruzie maken enzo. Dat anderen dat vervelend vinden tja, hoe belangrijk vinden jullie dat eigenlijk? Ik heb mijn zegje gedaan, its up to you. Ik ben maar gewoon een vreemde ergens op het internet tot 30 october. Laters.
 5. 2 points
  Aangezien het forum te koop staat sluit ik mijn topic met een paar foto's van een van mijn meest recente kweekjes. Dit zijn negen S.O.G's onder 800 watt Samsung strips. De lamp er lekker dicht op om het gewas te drukken, zodat alles mooi op een hoogte blijft en het spul onderin ook voldoende licht krijgt. Dank aan alle mensen die mij gevolgd en geholpen hebben, in het bijzonder @P H donner van wie ik het meeste geleerd heb over Ammie en kweken in zijn geheel.
 6. 2 points
  Dat klopt helemaal, een dwaas is een dwaas. En daar ga jij echt niks aan veranderen, dus zonde van je energie om te proberen. Zeker niet de moeite waard om boos op te worden. Ik begrijp dan zelf niet waarom mensen zo graag boos willen zijn omdat iemand iets "stoms" zegt. Natuurlijk kun je daar tegen in gaan, maar als je dat doet met de instelling van "ik MOET gelijk hebben anders word ik boos" ben je verkeerd met je energie aan het om gaan. En meer dan een welles nietes gevecht wordt het niet. Ik begrijp dat de "vriendschap" tussen jou en dilago wat dieper is gegaan, nou ja so be it. Dat zijn jullie zaken, daar ga en wil ik me niet mee bemoeien. Maar moet dat dan afgehandeld worden in elk topic dat dit forum nog draaiende houdt? Er is echt niemand die daar op zit te wachten. Ik vraag me af waarom jullie het dan niet via PM doen als je er niet uit kan komen samen. Want mij boeit die ruzie niet of wie er gelijk heeft, enige wat mij boeit is wat het met het forum doet. Of maak een apart ruzie topic aan ofzo zodat de mensen die dat wel leuk vinden daar gaan zitten met de popcorn. En je zegt het zelf "een dwaas". Nou, je weet wat voor gezegdes daar over rond gaan op het internet, toch? En wie weet is dit forum binnenkort nog weg ook en dan kan er helemaal niks meer gezegd worden.
 7. 2 points
  we weten de achtergrond niet mannen, kan heel veel redenen hebben waarom keuzes worden gemaakt met alle respect. Ik run zelf ook community in hele andere niche er gaat gewoonweg heel veel tijd en energie inzitten. wietforum een nieuw leven inblazen zal mooi zijn voor volgende generaties want zoals gezegd het is een mooi dagboek van kennis, die door door alle oude leden is opgebouwd met elkaar. ben lid vanaf 2007 niet altijd even actief geweest al zal ik het overnemen om deze kennis te behouden is het wat mij betreft zeker waard. geen idee hoeveel gegadigden er zijn. Hou jullie op de hoogte en wie weet komen we eruit!
 8. 1 point
  Ik heb ook geboden, geen idee of hij interesse heeft in natura, maar niet geschoten is altijd mis. In afwachting van een reactie..
 9. 1 point
  Ook vrolijke plantjes hier zo te zien Wel goed idee die tuitjes, simpel en effectief Kleintjes hebben t warm gehad is het niet?
 10. 1 point
  Adequate moderatie kan dat probleem gemakkelijk verhelpen en dat ontbreekt hier al lange tijd.
 11. 1 point
  Wel grappig (maar pijnlijk) dat er weinig is veranderd op dit forum. Er is natuurlijk zoiets als discord, telegram, insta zelfs whatsapp (groepen). Echter zijn er maar weinig kanalen die het overzicht bieden zoals Wietforum doet.
 12. 1 point
  Aha makes sense Ik vroeg het me af omdat ik n net had met veel grotere mazen, maar dan beetje hoog tegen het omvallen. Maar met oogsten zat alles door elkaar en bleef hangen. Te veel gedoe als ik ff ruimte wil maken zodat ik er in kan om te knippen, staat die tent te lang open. Maar goed dat is binnenkort geen probleem meer want dan zou ik het hele zooitje los kunnen knippen en in de droogtent manicuren. Want die LiX hangt aardig door kan wel een netje gebruiken
 13. 1 point
  Wat er in dit topic gebeurt is de reden waarom WF niet meer is wat het was. Je zou je moeten schamen, dieprood
 14. 1 point
  Bedankt dat je je zegje hebt gedaan en misschien heb ik me inderdaad wel wat teveel mee laten slepen. Dat is ook nergens goed voor, point taken!
 15. 1 point
  Ziet er fris en fruitig uit Hoe doe je dat met het net trouwens als je gaat oogsten? Knip je eerst er boven ofzo?
 16. 1 point
  Figuren zoals jij en Al Green zijn geheel verantwoordelijk, want als je af en toe gewoon je bek dicht had gehouden i.v.p. je nutteloze discussies in andermans topics te voeren was menigeen hun verslag gewoon blijven updaten.
 17. 1 point
  toch wel heel veel interesse in dit hele mooie forum dat door de jaren een dagboek aan heel veel informatie is geworden. mailtje gestuurd. # een heel oud lid.
 18. 1 point
 19. 1 point
  Ik ben alleen van Weedforum.eu gebanned maar op de andere fora heb ik nooit ruzie want daar wordt normaal gereageerd. Alleen hier op wietforum krijg je onvermijdelijk ruzie met jou en Al Green. Menig lid dat een topic bijhield is door jullie twee gestopt en/of vertrokken en nadat de laatste het pand verliet vond ik het dan ook tekenend dat jullie ruzie begonnen te maken met elkaar. En je schiet jezelf in de voet want jullie twee waren de twee laatste actieve leden hier zowat. Dus nogmaals: doe maar een goed bod!
 20. 1 point
  Jongens, graag niet hier een discussie gaan voeren over wat wel getraceerd wordt en wat niet, open dan een nieuw topic er over En mochten jullie het heft in eigen handen willen nemen, www.wietforum.nl staat te koop zie ik boven aan de begin pagina. Gr, X
 21. 1 point
  @lostchild, Bedankt voor je aanvulling @al green Als iemand het veiliger wilt kan hij of zij het ook gewoon in de browser typen: www.nettenverkoop.nl dan heb je helemaal geen link met WF Maar zoals ik zei, het zou 1 van de eerste winkels zijn die deze extra winst niet zal waarderen je start namelijk geen winkel als je geen geld wilt verdienen (denk ik) Gr, X
 22. 1 point
  Update: Bloeidag 0 - 12/12 Er is weer een weekje verstreken. Ik heb alles mooi over het net proberen te verdelen in beide tenten, wat nog best een uitdaging is om het mooi gelijk te krijgen. Ik heb zoals altijd niet de echte scrog methode toegepast, dat is op het net binden. Ik hou er van om de scheuten steeds een vierkantje verder te trekken, dus weer terug duwen en weer verder, zo krijg je je planten wel goed verdeeld maar is net wat minder arbeidsintensief. De netten die ik gebruik zijn netten van nylon achtigspul met een maaswijdte van 5x5cm, dit is een fijne maat om de planten goed te kunnen sturen in de groei. Deze netten heb ik ooit speciaal online opmaat laten maken bij een voilerezaak, ik kon deze maaswijdte in deze maat namelijk niet vinden met nylon. De planten staan nu 9 dagen in veg. stand in de 50L in verband met de vakantie, anders waren ze al wat eerder omgegaan naar 12/12...maar vandaag is de dag dat het gaat gebeuren! De planten in tent 1 niks hoeven geven, terwijl in tent 2 3L water nodig was. Er is ook een goed verschil in formaat te zien bij tent 2 vergeleken met tent 1. Ik had een heel leger met roofwantsen-mijten uitgezet tegen de trips,...tot nu toe heb ik geen levende trips meer gespot dus het lijkt uitgeroeid te zijn. Mocht je zelf last hebben van trips, kan ik je dit zeker adviseren, hou je niet aan de dosis die ze aangegeven per m2 maar ga gerust er GOED overheen. Beter te veel dan te weinig in dit opzicht. Hier de foto's van beide tenten: Tent 1 - Apple Fritter - dag 0 - 12/12 Tent 2 - Apple Fritter - dag 0 - 12/12: Gr, X
 23. 1 point
  zo ziek en o zo zielig,,,,, Ik denk dan, Wat een werk je moet verzetten om planten weg te zetten, te verzorgen én te verwerken!??? Maar een foto ?
 24. 0 points
  @al green Het gaat jou alleen maar om jou. Of beter bekend als "denken dat de wereld alleen om jou draait". Jij vindt dat je het recht hebt om ieder actief topic te vervuilen met je ruzie. Hoe hoog iets je ook zit, een ander heeft er niks mee te maken. Zoals ik al zei, maak dan een topic of pm om daar alles in af te handelen. Maar nee, dat wil je niet, iedereen moet meegenieten. Alsnog: Maak dan gewoon een eigen (ruzie)topic zodat mensen die daar in geinteresseerd zijn mee kunnen genieten (want dat is wat je wilt) en de mensen die dat maar niks vinden er ook geen last van hebben. Want in principe zeg je niets anders dan "fuck wat jij zegt, ik heb ruzie en iedereen moet er van meegenieten of ze dat nou willen of niet want ik ben belangrijker" Heb je nou niet door dat je constant loopt te zoeken naar confrontatie?
×
×
 • Create New...