Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/31/2022 in all areas

 1. 2 points
  @lostchild het lijk er op dat ik ze kwijt ben de trips. maar ik hou die 2 planten apart van de anderen . en de vliegjes kwamen niet uit de aarden. ik had een ananas gekild en de schillen in de vuilniszak gekieppert .en me balkon deur stond open dat hebben ze heel goed in de gaten. ze zijn dol op ananas ik heb ze altijd in de zomer maanden. ik had al eerder plak kaarten moeten kopen. maar ik denk dat het geen gevaar meer kan .ik zie niets meer vliegen ik heb ook ff de potten wat dichten opelkaar gezet . dat die kaarten ook de grond raken. net wat je zeg ze kruipen onder bij je potten .ik zag ze ook paar dagen terug over het witte plastic rennen . ik denk dat de plakkaarten wel genoeg zijn . ik had ook nog wat besteld kreeg weer mooie korting op zaden ik krijg er nog een vip zaden er bij 1 x Runt Muffin - Barney's Farm 1 x Kritik Auto - Kannabia 1 x Monster Profit - Heavyweight 1 x Pink Starbust - Anesia Seeds 1 x Gorilla Girl XL Auto - Sweet Seeds 1 x Critical Orange Punch - Dutch Passion het duur even voor ik ze binnen heb het kan wel 20 dagen duren . omdat je bij oaseeds de gratis verzending kan kiezen ik heb geen haast .
 2. 2 points
  Ja beetje hitte stress maar ziet er verder goed uit voor de 1e keer inderdaad. Die verbrande puntjes zie ik nu ook, ik dacht dat het om die kleine plantjes ging maar had niet in de gaten dat dat een oudere post was.... Heb verder ook niet echt ervaring met autoflowers, schijnt toch net allemaal wat anders te zijn qua voedingsbehoefte en technieken.
 3. 1 point
  je leest niet goed
 4. 1 point
 5. 1 point
  ja we zien het van zelf wel weer @dilago .alles is goed gewassen en me anderen 2 planten heb ik wel beest vrij . ik heb 2 weken lang. iederdag soms een paar keer perdag met die mentol olie en water gespooten. aftoe met zeewier mix er bij het lijk er op . dat ze dat niet echt lekker vinden. als ik aan spuiten ben ook .slaat het ook op mijn luchtwegen zo mentol smaak in je bek of je mentol snoepie op heb ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ja @Limbic ik heb ze al weg ik zie niets meer vliegen de kaarten doen altijd al prima werk maar ik ben nog van plan wat nematode aaltjes te kopen en dat er door heen te doen maar dat beslis ik eind volgnde week als ik niets meer zie vliege vind ik het best dan red ik het wel met de plak kaarten dat heb altijd gewerkt
 6. 1 point
  Papier of glazen water gebruik ik zelf nooit. Een hoop gedoe en zoals je ziet kan het fout gaan. Zaadje 0.5 cm in de grond en laat de natuur z'n gang gaan.
 7. 1 point
  Voedingstoffen zijn niet mobiel omdat het water van boven naar beneden door je pot loopt. Jij gaat uit van voedingstoffen in het water, volgens mij gaf hij juist geen voedingsstoffen mee in het water en dus moet het uit de potgrond getrokken worden. Er gaat misschien een klein beetje voeding van bovenin de pot mee naar onder bij het watergeven en wanneer je geluk hebt zit daar een wortel die wat opvangt maar idealiter wil je de hele pot zo goed mogelijk beworteld hebben, geen rootbound, dat is niet voor niets natuurlijk. Als iets mobiel is kan het vrij door de pot bewegen, water beweegt niet vrij door de pot. het is alleen zwaartekracht wat voor een enkele "stroom" zorgt. Wortels groeien naar de nattere delen, hoe beter evenwicht in de pot hoe meer van die gezonde nattere delen en dus hoe beter wortelnetwerk. Mulch helpt bijv bij het niet uitdrogen van de toplaag wat je alweer 10% extra nuttige ruimte in je pot kunt hebben. kan resulteren in 10% meer voedingsopname, theoretisch.
 8. 1 point
  Die rechter plant heeft allemaal dunne antennes. Dat kan volgens mij komen door te veel licht / lamp te laag. En links zie ik de bladeren naar boven krullen. Dat ligt niet aan overvoeding maar volgens mij aan hittestress. Het blad kan zich niet goed koelen door verdamping en krult daardoor op. Ik heb geen ervaring met knakken. Misschien weten de knakkers hier of de langste planten nog te knakken zijn.
 9. 1 point
  Zet de kleinere planten op een verhoging, nu staan ze erg ver van het licht en probeer de volgende keer soortjes te kiezen die wat meer in elkaars verlengde liggen zodat je niet van die uitschieters krijgt waardoor je minder goed kunt belichten. Gaat verder goed voor een 1e keer
 10. 1 point
  Hierbij komt je opgebouwde tolerantie natuurlijk wel om de hoek kijken.
 11. 1 point
  Elk voordeel heb zn nadeel . Als ik het vergelijk met medicijnen voor ADHD heb je lange en korte afgifte. Wanneer je die lange afgifte hebt afgesteld aan je behoefte is dat vaak fijner om te gebruiken. Je hoeft niet de hele dag bij te nemen bijvoorbeeld. Ook is het effect vaak stabieler. met roken ga je van 0 naar 100, dan weer naar 50, neem je weer bij enzo.
 12. 1 point
 13. 1 point
  Je lichaam gaat er anders mee om. Via eten word het omgezet naar een iets andere vorm van thc waardoor het effect zwaarder is. Dat zegt dan niet dat je ook meer werkzame stoffen opneemt. Er is wel info over te vinden. Edibles zijn een stuk lastiger om te doseren en bij te veel eten ben je al snel flink de sjaak waar niks anders tegen helpt dan het uit zitten.
 14. 1 point
  Heb wel eens gehoord dat er met eten van bijv spacecake 3x zoveel wordt opgenomen dan bij het roken. Als bij eten 100% opgenomen wordt zal het zo rond de 30% liggen wat je via roken binnen krijgt. Is echter puur anekdotisch hehe
 15. 1 point
  Bij een joint verbrand wel heel veel wiet dat niet word ingeademd. Een pijpje is wat dat betreft efficiƫnter
 16. 1 point
  Soms kan Google je beste vriend zijn Greets Billy zoals ik weet gaat die wietsmog naar je longen , in je bloed, naar de hersenpan
 17. 0 points
  Het ligt bij jou altijd aan de kweker, vandaar dat je ook nooit wat laat zien.
×
×
 • Create New...