Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/23/2022 in all areas

 1. 1 point
  nou alles is droog de uitslag is de 3 x Top 44 waren 89,0 gram - de 6 x GG4 waren 68.2 gram - totaal 157,2 gram toch een gram per watt onder de mars hydro in de koude omstandigheden ik heb gisteren de klok op 12/12 gezet de 2 master kush x afghaan kush reg staan er ook nu ook bij voor geslacht test en 1 x gorila cookie x svf x purp eigen fem 2 x gg4 en 1 x de zelfde soort die ik als laatst had staan . en de GG4 stekje s staan in de wacht ik moet nog grond halen en zo de Top 44 stekje s heb ik gisteren nog 1 x kaal geplukt en en samen met die oude moeder plant en de plantje s er boven nog een keer met bio gif bespoten om er zeker van te zijn dat ze allemaal dood zijn Laters weer
 2. 1 point
  Hopelijk lekkere shit @toerist123... Hopelijk kan ik binnenkort ookal es hasj maken...
 3. 1 point
  Update dag 28 12/12 Temp 27/17 lv 50% /60% tensio 50/200 25 ml bac bloei op 10 liter Dames zijn nog mooi groen. Geen bladproblemen of beestjes gespot tot nu toe. Toppen beginnen goed te glinsteren.
 4. 1 point
  Nieuwe ronde, 11 soortjes. Begonnen met 16 stekken en met 14 geëindigd. Er even tussen uit geweest en de dames 9 dagen alleen moeten laten. Bij terugkomst netje gespannen en toch maar blauw uitgedraaid. Na 2 weken eens de ppfd gaan meten en zat nu veel te laag. Armaturen meteen laten zakken en omdat ze er toch nog hangen 3 cobs erbij aangezet.
 5. 1 point
  OGKB X Zkittlez X Sundea Driver hoofdtoppen zijn compact met op sommige plekken paars maar er onder is het veel fluf, was de laatste keer deze pheno. Vapor Fuel Dit was mijn éérste ervaring met een fem soort en is met de stekken niet tegen gevallen. Drie phenos en alle 3 geen gekke dingen. De pheno op de foto is het mooist en geeft goed maar smaakt/werkt minder. De lekkerste pheno geeft belabberd dus ook deze gaan niet door. Alles is nu om, alleen nog The Don. Deze is wat mij betreft het houden waard.
 6. 1 point
  Je moet je niet teveel voorstellen van die rechtszaken. Het is wat anders als de vonken uit je meterkast slaan en er kabels kriskras door je huis lopen. Maar anders gaan die zaken er in een rap tempo doorheen. Waar vaak meer aandacht aan wordt besteed, zijn je persoonlijke omstandigheden. Dus je kunt vaak beter daar een goed verhaal hebben. Het is nu met Corona misschien niet zo'n goed idee, maar anders moet je eens op je vrije dag bij de rechtbank bij je in de buurt naar een paar zittingen gaan kijken waar mensen voor wiet gerelateerde feiten terecht staan. Erg leerzaam. Vooral ook hoe je je niet moet gedragen in de rechtszaal.
×
×
 • Create New...