Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/10/2021 in all areas

 1. 1 point
  1ste was 3x15 min dan door de zakken, dit is de beste hash , je kunt ook bv 1 x 15 min of zelfs 1 x 3 min draaien voor de eerste was hoe korter de wastijd hoe beter de kwaliteit en hoe minder de kwantiteit. Hoe meer zeefzakken hoe meer gradaties. Veel mensen gebruiken geen 25 zak naar mijn mening beter wel gebruiken tenzij je echt wel weet dat je hele grote trichomen hebt. 2de was nog altijd erg goed normaal gezien ook 3x 15 min dan door de zakken en ook hier kun je de tijden aanpassen. 3de was idem. Velen stoppen hier. 4de was idem. 5de was idem. Ik stop als de hoeveelheid duidelijk minder is en de kleur vergeleken met de vorige wasjes groenig gaat worden.Soms hou ik de wasjes gescheiden soms niet,wel hou ik meestal de laatste was apart. Iemand die geen last van de rug heeft zou meer en kortere wasjes kunnen draaien en met alle 7 of 8 zeefzakken kunnen werken. Het begin materiaal ist belangrijkste het bepaalt je werkwijze en wat je ermee kunt maken. Volgende x dat ik ga wassen zal ik een stap voor stap met iets van uitleg doen. Een ijsblokjesmachine is erg handig,2 stuks nog beter ik gebruik er van nog geen 100 euro die geven samen meer blokjes dan de veel duurdere.Doe de gemaakte ijsblokjes in de vriezer . Let wel alles is aangepast aan het materiaal aan de uiteindelijke bestemming en aan de last die ik die dag heb van mijn rug.
 2. 1 point
  Wasje 1, 2 en 3 van gisteren. Het smelt in je hand.
 3. 1 point
  Dit blad gaat niet in bad. Persen int donker.
 4. 1 point
  Het is weer van dat plakspul. Vers materiaal geeft wel eens hash die je bijna als olie moet zien te hanteren.En zekers niet warm persen. Dus niet door het zeefje maar beetje bij beetje kleiner maken.
 5. 1 point
  Takjes verwijderen op een met 2 linkerhanden gemaakte zeef boven een glazen plaat. Takjes kunnen van een 220 pyramide zak een 2200 pyramide zak maken. Daarna wat pers overkill. Lekker stukje kauwgom. The eagle hash landed.
 6. 1 point
  @dilago als je uit de mighty vaporizer vape dan kom er genoeg damp uit niet zoveel natuurlijk als uit een bong je zou is een vaporizer zaak binnen moeten lopen en vragen of ze een test vaporizer hebben . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- week 9 bloei er verdwijnen nu rustig aan planten uit de tent. sommigen waren klaar en wegens top rot zijn er al paar planten iets eerder om gegaan. laters
×
×
 • Create New...