Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/17/2021 in all areas

 1. 2 points
  @dilago @al green Ik kweek organisch
 2. 1 point
  hey dilago, alles kits
 3. 1 point
  Compacte toppen zijn uiteraard het beste maar ik ben het met Dilago eens dat een hittegolf ervoor zorgt dat ze luchtig(er) worden, hoe goed je kweek ook gaat. Ik heb zo'n 500 x microscoop dus vanaf 8 weken gaan ze er dagelijks onder en dan laat ik jullie horen wie het meest in de buurt zat. Ik ga voor 20% amber en 80% milky. Ondertussen is het alweer dag 43 en de topontwikkeling gaat mooi door. Paar planten lijken een beetje tekort te krijgen maar dat is niets vergeleken met het gezeik dat ik met minerale voeding had rond dag 45. Ook de stekken gaan erg goed op de twee linksvoor na, die gaan het helaas niet overleven denk ik. De stekkenlamp staat nu op 20% vermogen omdat ze nog wel even moet overleven in dat 1 liter potje.
 4. 1 point
  @al green, Ze staan in ieder geval nog niet in de bloei, maar zijn lekker aan het groeien Ze zijn flink doorgeschoten, doordat ze dicht tegen elkaar aan stonden, maar dat maakt niet uit aangezien ik de top als stek ga gebruiken. Ik wil ze toppen met 2 internodes, net voor de lange stengel afknippen/snijden Hier zijn de planten, al liefhebbers er tussen? ik zelf heb er al wel een paar Groepsfoto: MxOP 1 MxOP 2 MxOP 3 MxOP 4 MxOP 5 MxOP 6 MxOP 7 MxOP 8 MxOP 9 Dit zijn ze nu Gr, X
 5. 1 point
  Bedankt voor je reactie en je compliment. Ik hoop ook dat ze nog ff lekker doorbloeit. Ik had wel eens gelezen dat je kleine topjes kon wegknippen om meer energie naar de grotere toppen te laten gaan. Maar bij een autoflower te veel stress dacht ik al.
×
×
 • Create New...