Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/03/2020 in all areas

 1. 2 points
  Andere prioriteiten @420man010. Ik krijg een verbouwing dus ben veel aan het opruimen. Heb je goed gezien van de Toma en Vapor. Deze was de laatste keer @Fearghus. Door de verbouwing die er aan komt heeft Tomahawk het veld geruimd en zal de volgende keer weer opnieuw uit zaad terug moeten komen. Haha, @Kluns, de laatste foto's zijn altijd het mooist. 14 x Ice Cream Man om er 12 over te houden en 1x Hulkmania. Later komt er nog 1 Alien Rock Candy bij.
 2. 1 point
  Nou heb toch nog wel een beetje hoop in de kweek, dat ze nu alleen water krijgen doet ze goed. Kleur trekt weer bij en heb wel het idee dat de toppen nu weer uit beginnen te zetten.
 3. 1 point
  Ps. Dikke vette stammen trouwens!
 4. 1 point
  Het buitenseizoen is nog in volle gang hier De oude Ultimate heeft al enkele ledematen verloren in de strijd, maar gaat dapper nog even verder. Je moet goed je best doen, maar als je echt goed gaat zoeken zijn er best veel kleine rothaardjes te vinden. Dan scheelt het wel weer dat het allemaal magere topjes zijn en dat je niet bang hoeft te zijn dat er nog vanalles binnenin verborgen zit. Hoewel het hier nu nog met bakken uit de lucht valt, schijnt het vanaf morgen een paar dagen droog te blijven. Planning is om hem zondag om te halen. Hopen dat er nog wat van overblijft.
 5. 1 point
  @Limbic succes met de verbouwingen! Ik zal de verslagen wel missen. Maar als ik het goed begrepen heb, heb je nog een tent in de running.
 6. 1 point
  Vandaag gesnoeid en zwart wit folie op de blocks gedaan. Volgende ochtend.
 7. 1 point
  Dag 8 na 1 week 18/6 Niet veel speciaals, gewoon een update video-1604352378.mp4
 8. 1 point
  Bedankt voor de positieve reacties. Nog een paar foto's van het omhalen. Tomahawk Zkittlez Peanut Butter Breath Vapor Fuel (lekkere, minstgevende pheno) Volgende ronde die nu staat is de Ice Cream Man, Hulkmania en de lekkerst van het lekkerst ruikende soortje ooit Alien Rock Candy.
 9. 1 point
  Volgende keer kun je beter voorafgaand aan het dieven+ontbladeren al lager in de EC gaan zitten. Natuurlijk is het logisch dat als jij blad weghaalt, je verdampend vermogen afneemt tov de hoeveelheid wortels. Nu moet de plant opeens met dezelfde EC maar met veel minder blad deze hoeveelheid voeding gaan verwerken. Dit levert een klap op en verbrande puntjes zullen volgen.
×
×
 • Create New...